Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

Hi meiden! Ugh, het is weer maandag… Vaak een beetje een opstartdag waarvan iedereen liever zou hebben dat het nog zondag was, maar vandaag heb ik iets om deze maandag een stukje beter te maken! A girl can’t have enough clothes en hoe leuk is het als je die kleren dan zelf kunt ontwerpen, zodat ze helemaal zo zijn zoals jij dat graag wilt?! Geweldig toch?! Van DigiTransfer mocht ik mijn eigen trui en shirt bedrukken en het leukste is dat ik aan een van jullie ook nog shoptegoed mag weggeven zodat jij dat ook kunt doen!

Croptop van Blonde Blossom

Ik weet niet of jullie het al hadden gezien, maar sinds kort heb ik 5000 volgers op Instagram. Echt een mijlpaal waar ik heel trots op ben! Ik vond het wel tijd voor wat Blonde Blossom merchandise en wat is beter dan een croptop om mijn blog te promoten?! Super voor dit weer en nu kan iedereen Blonde Blossom zien op het strand, als ik ga picknicken, in Zuid-Afrika…

In het begin is het wel een beetje stoeien wat voor ontwerp je nou precies wilt, maar de site helpt je hier heel goed doorheen. De ontwerptool geeft onder andere aan of het mooi in het midden zit, als je foto te onscherp is en ook kan hij automatisch achtergronden uit afbeeldingen weghalen. Hierdoor heb ik echt een supermooie top ontworpen (vind ik zelf) die er helemaal niet amateuristisch uitziet! De foto is ook heel scherp afgedrukt op het shirt, precies zoals ik wilde. Ik ben helemaal happy!

Ik heb deze croptop gebruikt en met bedrukking kostte deze €24,95.

Doe het voor me, doe het…

En, maakte je het al af in je hoofd? Twee zomers geleden kon je mij niet blijer maken dan door Traag van Bizzey op te zetten en nog steeds vind ik het een heerlijk nummer. Oh zo fout, maar heerlijk… Ik zag ooit een meisje met ‘Doe het voor me’ erop en sindsdien was het mijn doel om ook zo’n trui te krijgen. Maar ja, waar vindt je dat dan…? Niet natuurlijk, máár je kunt het wel zelf ontwerpen en daarna een trui bedrukken en daar was dit DE perfecte kans voor!

Oké oké, dit is geen trui die je naar een sollicitatie aandoet, maar hij is wel heerlijk voor brakke dagen, voor als het wat kouder is op vakantie of voor een lekker chilldagje op de bank. Ik heb ‘m al superveel aangehad en hij zit echt héérlijk! Ik gebruikte deze basic sweater en met bedrukking kostte hij €20,00.

Win! Shoptegoed om je eigen kleding te ontwerpen!

En nu het leukste, iemand van jullie mag ook helemaal losgaan op de ontwerptool! Natuurlijk kun je net als ik een trui of shirt ontwerpen, maar je kunt ook gaan voor kleding voor je vrijgezellenfeest/geboorte van een baby/commissie/verjaardag, alles wat je maar zou willen. In deze winactie mag ik €40 shoptegoed van DigiTransfer weggeven en daarmee kun je echt superleuke dingen maken!

Wat moet je doen? 1. Volg @blondeblossom.nl op Instagram 2. Tag twee vriendinnen onder de post; elke reactie met twee tags is een extra deelname 3. Voor een dubbele kans (dus als je al 3x meedoet doe je dan 6x mee!), post de winactie in je Story

De winnaar wordt bekend gemaakt op 10 juni.

Wat zou jij ontwerpen met dit shoptegoed?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DigiTransfer.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

  • Malou
   Auteur
   11 juli 2019 / 13:11

   Dankjewel liefste!