What I Got For My Birthday 2019 ♥

What I Got For My Birthday 2019 ♥

Hi jongens! Het is alweer 11 dagen geleden dat ik jarig was en ik heb gewoon helemaal geen blogs gemaakt in die tussentijd… Ik was heel druk én had eerlijk gezegd ook niet zoveel zin erin. Ik heb voor mijn verjaardag wel allemaal cadeautjes gehad en daarom leek het me superleuk om weer een What I Got For My Birthday blog te maken. Ben jij al benieuwd of ik items van mijn wishlist heb gekregen?

What I Got For My Birthday… van mijn familie

What I Got For My Birthday, boeken, zonnebril, heuptasje, parfum What I Got For My Birthday, boeken, zonnebril, heuptasje, parfum

Van mijn ouders had ik al een cadeau gekregen en dat is een stethoscoop. Natuurlijk echt een van de mooiste cadeaus die je een Geneeskundestudent kunt geven en helemáál omdat hij gegraveerd is! Mijn ouders konden zich natuurlijk niet inhouden en gaven mij nóg een cadeautje, namelijk dit superleuke tasje van ZUSSS. Dit is niet alleen een cross-over bag, maar als je de hengsels omdraait ook nog eens een tailletasje. Zo cute!

What I Got For My Birthday, boeken, zonnebril, heuptasje, parfum

Mijn zusje gaf me dit supertoffe boek dat ik al heel lang in de smiezen had. Er staan recepten in om zelf allerlei beautyproducten te maken, van maskers tot blekende tandpasta. Daarnaast staan er ook gezonde recepten in voor je inner beauty, hoe leuk is dat?!

Het cadeau van mijn vriend kon ik niet echt fotograferen, want zijn cadeau is een wellnesssweekendje! Begin april gaan wij samen naar een soort wellness resort, inclusief overnachting, en ik heb daar ZO VEEL ZIN IN. Hij nam ook nog rozen en chocoladetruffels mee, maar dat was meer voor Valentijn ♥

What I Got For My Birthday… van vriendinnen

What I Got For My Birthday, boeken, zonnebril, heuptasje, parfum

Toen ik bij de Specsavers was om een bril voor mijn zusje uit te zoeken, zag ik zonnebrillen van het merk Art & Jack. Zelf koop ik altijd van die goedkope zonnebrillen van Pull & Bear of Bershka en ik wilde een keer een goeie. Ik vond deze zó tof en dus krijg ik ‘m van mijn cordial Cleo. Ik ben er zo blij mee!

What I Got For My Birthday, boeken, zonnebril, heuptasje, parfum

Het zusje van mijn vriend had ook een cadeautje voor mij; we waren laatst samen in een conceptstore met heel lieve oorbelletjes. Ik vond deze van een hagedis/krokodil/salamander (of wat is dit?) echt heel lief en zij had ze voor mij gekocht! Ik vind ze vooral héél leuk om te combineren met een ander paar oorbellen.

What I Got For My Birthday, boeken, zonnebril, heuptasje, parfum

Mijn huisgenootjes hadden vorige week dinsdag een tapasavond voor mijn verjaardag georganiseerd en dat was echt mega cute. Ze hadden ook nog cadeautjes voor mij en een daarvan was het boek ‘Nice Girls Don’t Get The Corner Office’. Dit gaat over girlbosses en carrière maken als vrouw en ik ben er heel benieuwd naar. Ze hadden ook nog een pakketje van Dille & Kamille voor mij, met gerookt paprikapoeder, superlekkere chocola, Leidsche speciaalbiertjes en een duurzaam stalen rietje.

Een week voor mijn verjaardag sprak ik af met Ellen en zij had ook superlieve cadeautjes voor mij. Ze kocht namelijk een stressbal in de vorm van een echt anatomisch correct hart (HOE LEUK) en ook nog een heel leuk notitieboekje en hartjesballonnen en confetti. Echt zo’n leuk pakketje!

Nou jongens, ik ben helemaal gelukkig met al mijn cadeautjes. En ik heb ook nog best wel wat dingen gekregen van mijn wishlist! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn What I Got For My Birthday te lezen en ik ben héél benieuwd wat jullie het leukste cadeautje vinden!

Welk cadeautje zou jij ook wel willen?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 25 februari 2019 / 16:53

  Wat tof dat je een gegraveerde stethoscoop hebt gekregen!!!! Dat lijkt mij echt het leukste cadeau om te krijgen als je geneeskunde studeert, hahah. En leuk zeg, die tas van ZUSSS. Ik heb een soort shopper van dat merk gekocht (alweer een paar maanden geleden, maar hij blijft mooi). Die boeken wil ik ook nog graag lezen (en dan de producten uit het ene boek zelf proberen te maken).

  Die stressbal van dat hart heb ik volgens mij voorbij zien komen op Instagram, heel leuk 🙂

  Liefs,
  Marloes

  • Malou
   Auteur
   27 februari 2019 / 13:02

   Jaaa, wat een toffe cadeaus hè! Ik vind mijn stethoscoop ook echt helemaal geweldig. Superleuk om te horen dat jouw shopper nog steeds zo mooi is trouwens! x

 2. 25 februari 2019 / 18:58

  Wat een toffe cadeautjes! Ik vind dat tasje echt heel leuk, net als je gave oorbellen. Naar dat boek ben ik ook wel heel benieuwd. Altijd tof om meer te lezen over dingen die met carrière te maken hebben 🙂

  • Malou
   Auteur
   27 februari 2019 / 12:37

   Ja, superleuk hè! Ik ben echt niet normaal blij met al deze cadeautjes!

 3. 26 februari 2019 / 12:29

  Wat leuk om te zien! Ik vind boeken ook altijd erg leuk om te krijgen, dan is het altijd extra leuk om ze door te bladeren.

  • Malou
   Auteur
   27 februari 2019 / 12:38

   Jaa! Helemaal als je het niet had verwacht!