I was born on Valentine’s Day ♥

I was born on Valentine’s Day ♥

Jaaa! Iedereen is al weken bezig met hartjes, dates en Valentijnsoutfits, maar bij mij draait het om heel iets anders. Vandaag, 14 februari, ben ik namelijk jarig! Zelf ben ik er ook een beetje verbaasd over. Onder mijn vrienden was mijn verjaardag namelijk altijd een beetje een issue, dus telden we allemaal (oké, ik vooral) al vanaf december af. Maar nu, voor ik het wist was het begin februari! Misschien komt het ook wel een beetje doordat mijn vriendje 12 februari jarig is, dan kan ik niet al begin februari beginnen over MIJN verjaardag…

Verjaardag Malou liveblog Verjaardag Malou liveblog

Mijn verjaardag

Een tussenjaar + op dinsdag jarig zijn. Niet de beste combinatie! We beginnen de dag altijd met een verjaardagsontbijtje met mijn ouders en zusje. Normaal doen we dan ook de cadeautjes, maar ik heb mijn cadeau al gehad: het mogen halen van mijn rijbewijs! In elk geval gaan we vast héérlijk ontbijten met eitjes, smoothies en hopelijk croissantjes!

Overdag ga ik helaas niet heel veel spannends doen. Ik ga lekker even foto’s maken voor Blonde Blossom en misschien ga ik ook wel eventjes naar mijn werk (felicitaties bietsen, dank u zeer). O, en ik ben van plan een red velvet cake te maken! Dat past wel bij Valentijnsdag natuurlijk, maar het wordt wel de eerste ooit. Ik hoop maar dat ‘ie niet mislukt! Vanavond komen mijn oma en Jasmin eten, dus dat is ook heel gezellig en daar moet ik een lekker diner voor maken. En wat ik misschien wel het allerliefst vind, is dat mijn vriendje vier uur gaat reizen om mij vandaag eventjes te zien. En hopelijk neemt ‘ie de Valentijnscollectie van Lush voor me mee! Wat een schatje is het toch ♥.

Ik heb trouwens al twee superleuke cadeautjes gekregen. Van de ouders van mijn vriend kreeg ik een omslagdoek, van zijn zusje stempels om je zelfgemaakte koekjes mee te personaliseren en van zijn tweelingzus de Sunnyside Bubble Bar van Lush. En daar zitten me toch veel gouden glitters op! Binnenkort ga ik ‘m eens proberen, ik ben echt heel erg benieuwd.

Ik ga vandaag een soort dagboekje bijhouden! Af en toe ga ik iets toevoegen aan deze blogpost, een soort liveblog dus. Ik vind het heel erg leuk als je af en toe terug komt om mijn dag mee te beleven!

Verjaardag Malou liveblog

Liveblog

08.28 uur

Jaaa! Ik heb de oorbellen gekregen van mijn zusje, en wat zijn ze mooi! Ze heeft er zelfs nog zakjes met sterretjes bij besteld zodat ik echt kan gaan afwisselen met de kleurtjes. Van mijn ouders zou ik niks extra’s krijgen, maar onder niks verstaan mijn ouders een grote fles met Nuxe Huile Prodigieuse. Dus nu heb ik van hun mijn rijbewijs én die olie gekregen! We hebben lekker ontbeten met AVOCADO (oké, niet alleen avocado), dus mijn dag kan niet meer stuk. O, en ik heb al lekker taart gegeten 🙂 en wat een lieve felicitaties al op Instagram!

12.11 uur

Mijn vader en ik hebben vanochtend voor het eerst in lange tijd weer gesquasht en het was echt heel leuk om weer te doen! En op dat moment was ik ook officieel jarig, want om 10.01 uur ben ik geboren. Daarna hebben we boodschappen gedaan voor het eten van vanavond, en nu ga ik lekker taart bakken.

23.59 uur

Op het nippertje! Oef, ik ben helemaal niet meer toegekomen aan bloggen… Vanaf twaalf uur heb ik tot vier uur non-stop gekookt: een niet-rode (maar overheerlijke) Red Velvet Cake, gevulde paddenstoelen, gehaktballetjes, caprese, gevulde eieren… En daarna ben ik snel gaan douchen en toen kwam mijn oma al! Niet lang daarna gingen we Jasmin halen bij de bus en van haar heb ik De ondergrondse spoorweg van Colson Whitehead gekregen. Jaaa! Die stond op mijn wishlist! Van mijn oma kreeg ik trouwens een enorme bijdrage voor mijn camera, dus dat is ook heel erg leuk en lief.

Toen mijn vriendje er ook was gingen we eten en het was zó gezellig! Ik heb me kapot gelachen, iedereen vond het eten heel lekker en het was gewoon ontzettend leuk en fijn. O, en mijn vriendje kwam me toch aan met een enorme bos rozen! Daarnaast kreeg ik voor Valentijnsdag bonbons van hem en voor mijn verjaardag de Valentijnscollectie van Lush én echt beeldschone oorbellen. Het zijn zilveren kelkjes met gouden stampertjes erin en echt, ik kan er niet over uit hoe mooi ze zijn. Wat een geweldige cadeaus heb ik gekregen, en wat veel van mijn wishlist! Binnenkort komt er een uitgebreid artikel met al mijn cadeautjes online. Maar echt, ik ben een verguld mens. Wat was dit een heerlijke verjaardag! Slaap lekker allemaal ♥.

Op welke datum ben jij jarig?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

56 Reacties

 1. 14 februari 2017 / 07:52

  Gefeliciteerd met je verjaardag!! Leuk idee om af en toe een stukje van de dag toe te voegen? veel plezier en hopelijk word je flink verwend????

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 08:35

   Dankjewel Sylvia! Tot nu toe ben ik al flink verwend hihi, ik word er helemaal gelukkig van 🙂

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 08:35

   Lief Anne, dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 08:35

   <3 <3 <3

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 12:09

   Dankjewel lieve Iris!

 2. 14 februari 2017 / 10:10

  Gefeliciteerd!! Het klinkt nu al als een leuke dag met die mooie cadeaus en het lekkere ontbijtje. Lief dat je vriend zo langs gaat reizen vandaag om bij je te kunnen zijn. Maak er een top dag van!
  Sandra onlangs geplaatst…10 Plekken waar je mij nóóit zal tegenkomenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 12:10

   Hmm ja heerlijk was het. En dat vind ik ook zo ontzettend lief! Ga ik doen 🙂

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 12:10

   Ahh dat ga ik doen Klaske!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 12:11

   Ja geweldig hè, ik vind het zo’n mooi cadeau. Hopelijk neemt hij het mee, dat lees je rond 19 uur!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2017 / 12:11

   Heel lief, Roos, dankjewel!

 3. 14 februari 2017 / 13:07

  Van harte gefeliciteerd! Het klinkt in ieder geval als een gezellige dag!

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:54

   Het was een heerlijke verjaardag! Dankjewel Sammie <3

 4. 14 februari 2017 / 14:11

  Leuk dat je je verjaardag bijhoud!
  Happy birthday! ?
  Ik ben net een weekje geleden jarig geweest!

  Liefs, Nathalie
  Nathalie onlangs geplaatst…#3 geluksmomenten!My Profile

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:54

   Dankjewel Nathalie! Ja, van jou wist ik het inderdaad, hihi <3

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:55

   Het eten was heerlijk! En de taart ook, maar hij was niet rood 🙁 geen idee wat er mis is gegaan!

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:55

   Dankjewel Joanne!

 5. 14 februari 2017 / 18:44

  Van harte gefeliciteerd en wat een heerlijke spontane foto’s!
  Ik ben 24 november jarig.
  Lieke onlangs geplaatst…Herfst ABCMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:56

   Superleuk om te horen, dankjewel! 24 november, dan is mijn opa ook jarig, haha!

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:56

   Dankjewel Claire!! Ik ben ook zo blij met de oorbellen en helemaal dat ik die sterretjes erbij krijg, zo tof!

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:57

   Ohh ja, hè! Ik was zo blij dat ik dat kon doen 🙂 Malou x

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 10:59

   Dankjewel Irma! Toffe dingen hè.

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 11:00

   Dankjewel Kristina, superlief! Xxx

 6. 15 februari 2017 / 11:26

  Gefeliciteerd nog! Leuke dag, tof om te lezen! Ik ben jarig op 11 augustus 🙂

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 11:28

   Dankjewel Femke! En heerlijk, in de zomer 🙂

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 12:05

   O, haha, nou dan is het dus niet zo’n speciale dag. Dankje!

 7. 15 februari 2017 / 12:32

  Superleuk om te lezen! Ik heb vorige week je Wishlist ook al bekeken en het zag er goed uit!

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 12:48

   O wat leuk dat je dat hebt gedaan! Veel gekregen hè, van mijn wishlist!

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 14:38

   Dankjewel Marsha, heel lief!

 8. 15 februari 2017 / 14:20

  Oeps… een dagje te laat, maar alsnog van harte meis! Zo te lezen heb je een hele leuke (en drukke) dag gehad, met lekkere taart en toffe cadeautjes. Ik ben zelf op 9 februari 20 jaar geworden, maar heb dit niet echt gevierd. Gewoon lekker rustig aan doen, daar had ik wel behoefte aan hihi. En wat onwijs lief van je vriendje dat hij 4 uur is gaan reizen, dat is een blijvertje hoor! 😉 Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…8 paniekerige gedachten die door je heen gaan als je op jezelf gaat wonenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 14:40

   Geeft niks Lisa, dankjewel! Het was wel een drukke dag, maar inderdaad heerlijk. Jij ook nog gefeliciteerd, ik kan me voorstellen dat je rustig aan wilt doe na zo’n verhuizing. Hahah, ja, zo lief! Ik hoop dat hij een blijvertje is <3

 9. 15 februari 2017 / 14:42

  Wow ik ben jaloers? ik zou ook wel die valentijnscollectie van Lush willen hebben?
  Nog een fijne verjaardag. (Al ben ik 1 dag te laat) en geniet nog van je Lush spullen. Ik ben op 16 Julie jarig?

  • Malou
   Auteur
   15 februari 2017 / 16:03

   Hahah, hij is ook wel heel erg leuk! Dankjewel, geeft niks 🙂 ga ik doen! <3

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2017 / 08:27

   Een geweldige dag, haha! Dankjewel 🙂

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2017 / 08:27

   Ja, echt een geweldige dag! Dankjewel lieve Jonna <3

 10. 19 februari 2017 / 00:07

  Nog gefeliciteerd! Ik ben precies 9 maanden later jarig, op 14 november 😉 mijn zus en ik (we zijn een tweeling) maken daarom ook altijd grapjes naar onze ouders toe haha 😉

  • Malou
   Auteur
   19 februari 2017 / 16:12

   Dankjewel Laura! 14 november, duurt nog eventjes 😉 Ohh dat snap ik, haha!

 11. 21 februari 2017 / 09:05

  Oh dit heb ik helemaal gemist! Sorry! Wat leuk dat je op V-day jarig bent, de dag van de liefde. Alsnog van harte, liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…flower bomberMy Profile

  • Malou
   Auteur
   21 februari 2017 / 13:34

   Ah dat geeft toch niks, superlieve reactie nu nog! Het is inderdaad een heel leuke verjaardag 🙂 dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   6 april 2017 / 16:35

   Dankjewel Florentine! <3