Recente artikelen

 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery
 • Pareltjes op de muur met de posters van Desenio

  Pareltjes op de muur met de posters van Desenio

I’m a Valentine’s baby ♥

I’m a Valentine’s baby ♥

Happy Valentine’s Day ♥, but HAPPY BIRTHDAY TO ME! Het lijkt me sterk dat deze informatie nieuw is voor jullie – ik heb jullie er echt mee doodgegooid – maar ik ben vandaag jarig. De eerste verjaardag dat ik op mezelf woon, dus dat is best nog wel een gekke overgang! Gelukkig zie ik vandaag allemaal leuke mensen en word ik vanochtend wakker met mijn vriendje!

Stiekem vind ik het best wel leuk om jarig te zijn op Valentijnsdag. Het is gelukkig niet zo’n gigantische feestdag als Kerst, maar toch heb je een leuke touch aan je verjaardag. Heerlijk al die rozen, rode en roze ballonnen en hartjes op straat. En álles vandaag gaat met een beetje extra liefde!

Zoals ik al zei is mijn vriendje vanochtend bij mij en straks ga ik in de stad taart eten met mijn vriendinnetje Sanne. Daarna moet ik even naar college en vanavond komen mijn ouders en zusje naar Leiden. Superlief, want dat is voor hun echt twee uur rijden! ‘s Avonds ga ik lekker vrienden optrommelen en gaan we denk ik stappen. Ik weet het nog niet precies allemaal, maar dat wil ik wel heel graag. Ik heb er in elk geval ontzettend veel zin in! ♥

Heel fijne Valentijnsdag allemaal, schatten!

Wat gaan jullie doen vandaag?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 Reacties

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 08:14

   Hihi jaaaa! Ik heb er wel heel veel zin in. Dankjewel!

 1. 14 februari 2018 / 07:29

  Gelukkige verjaardag! Mijn oma verjaart ook op Valentijn en dat is super handig, want ik ben daardoor haar verjaardag nog nooit vergeten.
  Kool Family onlangs geplaatst…Guilty Pleasures – 1-2-3My Profile

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 08:14

   Nee, makkelijk is dat hè! Alleen jammer als je vrienden dan een date hebben.

 2. 14 februari 2018 / 09:16

  Wat een leuke foto! Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag, maak er een hele leuke gezellige dag van!
  Liefs

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 14:01

   Ga ik doen! Dankjewel 🙂

 3. 14 februari 2018 / 09:50

  Gefeliciteeeeeerd!! Hopelijk heb je een fijne dag vandaag. Je plannen klinken in ieder geval top. 🙂 Vandaag is mijn vriend ook jarig, haha. Wij vieren dus zijn verjaardag en verder doen we niks aan Valentijnsdag. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Review | Vivera Champignon Paprika BurgerMy Profile

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 14:01

   Jaaa, tot nu toe is het echt een geweldige dag! Ahh, gefeliciteerd met je vriend!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 14:02

   Dankjewel Josephine!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 14:02

   Dat gaat wel lukken denk ik! Dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 14:02

   Dankjewel Anna! <3

 4. 14 februari 2018 / 18:07

  Gefeliciteerd! Lief dat ze twee uur rijden, gezellig! Fijne avond nog!

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2018 / 10:11

   Ja lief hè! Dankjewel!

 5. 14 februari 2018 / 18:32

  Van harte gefeliciteerd! En wat een geweldige datum inderdaad! Fijne verjaardag!

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2018 / 10:11

   Dankjewel Babs! <3

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2018 / 10:12

   Ik heb zeker een ontzettend leuke dag gehad!