Natuurlijke hair- en skincare van Urtekram

Natuurlijke hair- en skincare van Urtekram

Hee cuties! Vorige week ontving ik zo’n leuk pakketje van Triangle PR! Hierin zaten producten van het Scandinavische Urtekram. Het doel van Urtekram is om wereldwijd meer organische producten te verspreiden en al hun producten bevatten daarom alleen maar natuurlijke producten. Een boodschap waar ik 100% achter sta! Zijn jullie net zo benieuwd als ik naar de producten?

Urtekram – Eco Morning Haze Shampoo and Conditioner

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Voor mij is een shampoo heel belangrijk; het bepaalt hoe je haar eruit ziet, hoe het ruikt en hoe vaak je het moet wassen. Daarom gebruik ik niet elke shampoo en ben ik best wel kieskeurig! Ik was ontzettend benieuwd naar de Eco Morning Haze lijn van Urtekram; hoe prachtig zijn de gouden flessen? De producten bevatten vitamine C en E en nutriënten van onder andere vlierbes en cranberry. Daarnaast zitten er hyaluronzuur en proteïnen van zonnebloem in. Klinkt geweldig toch?! Zoals alle producten van Urtekram is de lijn ook geheel gemaakt van natuurlijke producten.

Eco Morning Haze Shampoo

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Als je de pomp indrukt komt er een dunne, goudkleurige shampoo uit; niet helemaal wat je verwacht bij een shampoo! Het eerste wat me opvalt is de geur, aan de ene kant is die niet heel erg aanwezig, maar aan de andere kant is die wel heel anders dan die van chemische shampoos. Veel beter natuurlijk, maar niet perse gelijk heel lekker! De shampoo schuimt ook niet heel erg, maar dat is alleen maar goed, er zit geen SLS in!

Als mijn haar droog is ziet het er zo mooi uit! Het glanst, voelt vol en dik en blijft ook echt langer schoon. De geur van de shampoo is nog lichtelijk aanwezig, maar niet erg overdreven; fijn! Al met al ben ik ontzettend blij met deze nieuwe shampoo. Je kunt ‘m hier kopen voor €6,95 en ik zou het echt doen!

Eco Morning Haze Conditioner

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Als ik na de shampoo de conditioner openmaak, valt het me op dat de substantie veel dikker is. Logisch natuurlijk, de conditioner moet mijn haar op een heel andere manier verzorgen! Het gekke is alleen dat als ik de conditioner in mijn haar aanbreng, het spul als sneeuw voor de zon lijkt te verdwijnen. Waar je normaal zo’n glad laagje voelt, is dat bij deze helemaal niet zo. Niet zo fijn, want op die manier kun je niet voelen hoeveel er in je haar zit en of het goed is uitgespoeld. Zoals ik al zei ziet mijn haar er als het droog is top uit, dus de combinatie werkt wel geweldig!

Deze conditioner is nog niet te koop, maar je kunt de spray wel hier kopen voor €6,95.

Urtekram – Nordic Birch Cleansing Lotion and Day Cream

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Vroeger gebruikte ik altijd een cleansing lotion, maar de laatste tijd ben ik overgegaan op micellair water. Toch vind ik cleansing lotion veel fijner, dus ik was heel benieuwd naar deze lotion van Urtekram met bijbehorende dagcrème! De Nordic Birch lijn bevat amandel-, jojoba- en olijfolie voor hydratatie en berkenblad voor extra versterking van de huid. Klinkt goed toch?!

Nordic Birch Cleansing Lotion

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Oké, ik ben fan van deze lotion. Wat een heerlijk product! De geur is echt heel lekker en het product is ook heel fijn in gebruik. Je brengt de melkachtige substantie aan op je droge huid en spoelt het na ongeveer een half minuutje weer af. Mijn huid voelt hierna ontzettend gereinigd, maar toch met een voedend laagje! Niks dan lof voor deze topper. Je kunt de cleansing lotion hier kopen voor €9,39.

Nordic Birch Day Cream

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Deze dagcrème hoort bij de cleansing lotion en heeft dezelfde lekkere geur. De crème is best wel dik en je moet het goed uitsmeren om te zorgen dat je gezicht niet wit blijft. Dit vind ik echter geen bezwaar, want verder is ook dit echt een topper! De crème laat een beschermend laagje achter op mijn gezicht, heerlijk in dit koude weer. Gelukkig is het laagje niet vet en kan ik na een minuut of tien ook gewoon mijn make-up hierover aanbrengen. Ik ben heel erg blij met deze combi van producten!

Nordic Birch Hand Cream

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Als laatste ontving ik een handcrème van Urtekram, ook van Nordic Birch. Komt als geroepen, want in de winter worden mijn handen altijd zo droog! Deze handcrème is net als de gezichtscrème best wel dikkig en laat een laagje achter op mijn huid. Fijn, want zo houd ik ook op de fiets goed beschermde handen!

Urtekram, skincare, vegan, natural, Triangle PR, sponsored

Wat een heerlijke kennismaking met Urtekram! De producten zijn geweldig in gebruik en ik vind het top dat het allemaal natuurlijk is. Goed voor het milieu en goed voor mij! Ik weet 100% zeker dat ik meer producten van dit geweldige merk ga testen, ik ben nu al fan!

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Malou x

Ik heb de producten in dit artikel ontvangen.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

 1. 2 december 2018 / 12:00

  Het zijn echt hele fijne producten he! De shampoo is echt super. Ik heb hetzelfde met die crèmespoeling inderdaad! Heel fijne blog dit babe! Xx Ellen

  • Malou
   Auteur
   3 december 2018 / 12:59

   Dankjewel schattie! Ik vind die shampoo echt top ja, genieten!