Mijn fashion wishlist voor de zomer

Mijn fashion wishlist voor de zomer

Oh jongens, zien jullie ook de hele tijd de leukste fashionitems op straat en in de winkels? Als ik geen zelfbeheersing zou hebben, zou ik echt met mijn pinpas in het rond smijten. De zomertrends van 2018 vind ik ontzettend tof en sowieso lopen er zoveel meiden rond met de mooiste outfits! Om mijn bizarre koopdrang even te stillen, heb ik vandaag weer een compleet overdreven wishlist voor jullie gemaakt, een summer wishlist dit keer. Wie is er benieuwd wat ik allemaal zou kopen als ik het budget had van Kylie Jenner?!

Mijn summer wishlist

 1. Een wijde broek met bindceintuur: op het event van H&M zag ik een prachtige witte linnen broek waar ik mijn zinnen gelijk op heb gezet. Wat een prachtig item is dit! Hoe mooi als je daar een leuke cropped top bovenop draagt met een bandana?!
 2. Fanny pack van Gucci: ik dacht dat ik dit echt heel lelijk vond, maar stiekem zag ik in Rome een meisje met een supertoffe outfit met een fanny pack van Gucci. Het lijkt me niet echt praktisch en het heeft ook wel iets ordinairs, maar oh, ik vind het tof!
 3. Een corduroy jasje: let’s get back to the seventies! Ik vind die corduroy jasjes echt zo mooi, en dan het liefst in een geweldige kleur als pastelroze of roestbruin. Op allerlei manieren te combineren natuurlijk!
 4. Van die Valentino-oorbelletjes: hoe cliché kun je het hebben, maar ze zijn zo schattig! Hierbij ga ik toch mooi voor de lookalikes, die zijn even mooi als de originele
 5. Lakloafers: vinden jullie die ook zo elegant? Met een mooi rokje hierbij voel ik me echt een Parissiene! Ik vind dit soort schoentjes echt ontzettend schattig en misschien is dat wel het eerste wat ik ga kopen van deze wishlist.
 6. Een wit badpak: groot gevaar voor doorschijnen en zandvlekken, maar zó mooi die badpakken! Een rijgsluiting is nog geweldiger, maar dat kan ook wel vrij sexy worden. Maakt me niet uit hoe ‘ie precies is: ik wil gewoon een wit badpak!
 7. Oversized logo shirts: lekker divers lijstje, hè? Deze shirt zijn niet heel elegant, maar ze zitten natuurlijk heerlijk en zijn met een spijkerrokje heel tof.
 8. Co-ord setje: weten jullie wat dat is? Zo’n losse top en rok of broek die bij elkaar horen. Het liefst wil ik een co-ord setje met een mooie cropped top en een pencil skirt. Hoe sexy?!
 9. Gladiatorsandalen: dit was vooral vorig jaar een grote trend, maar ik vind ze nog steeds heel tof. En dan gewoon helemaal door tot aan je kuiten!
 10. Spijkerjurkje: ik weet dus níet hoe dit heet, maar ik bedoel zo’n dungaree, maar dan in rokjesvorm. Ook heel tof om te combineren met dat logoshirt!
 11. Een pastelkleurige pantalon: het liefst in lichtblauw (en dan zo’n co-ordsetje, whaaaa!), en dan met sneakers of mooie hakken. Helemaal zin in!
 12. Floppy hoed: goed tegen de zon en ook goed voor de Coachella-vibes. Ik vind dit altijd zo elegant, en je outfit is gelijk wat specialer!

Shoppen met korting

Oef, dit kan ik nóóit betalen allemaal… Een voordeel vind ik wel dat je bij superveel winkels korting krijgt met klantenkaarten! Mijn portemonnee zit helemaal vol met die pasjes, zodat ik vaak toch nog wat korting krijg op mijn aankoop (en ik me iets minder schuldig hoef te voelen). Als ik een webshop zou hebben, zou ik sowieso klantenkaarten hebben, en je kunt dus heel eenvoudig klantenkaarten maken bij Cards Unlimited! Echt heel handig, en het allerleukste is dat de kaarten gerecycled zijn. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je weer zo’n kaartje uit je portemonnee trekt voor korting 😉

Wat wil jij het liefste hebben voor de zomer?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cards Unlimited.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2018 / 12:49

   Ah, wat een lieve comment. Ik vind zo’n co-ordsetje echt heel erg tof!

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2018 / 12:48

   Ja, gaaf is dat hè!

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2018 / 12:48

   Ik ook! Ben er echt grote fan van.

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2018 / 12:48

   Hmmm ja, dat is wel een goede eigenlijk…