Recente artikelen

 • Uitwaaien op het strand van Noordwijk

  Uitwaaien op het strand van Noordwijk
 • Lunchen aan het water bij Leidsch Beleg

  Lunchen aan het water bij Leidsch Beleg
 • What I Got For My Birthday 2019 ♥

  What I Got For My Birthday 2019 ♥
 • Happy birthday to me! ♥

  Happy birthday to me! ♥

Uitwaaien op het strand van Noordwijk

Uitwaaien op het strand van Noordwijk

Hi schatten! Vandaag even een ander blogje dan normaal. Vorige week woensdag kwam mijn beste vriendin Jasmin naar Leiden en omdat het zulk ontzettend lekker weer was besloten wij naar het strand te gaan. We pakten de bus vanaf Leiden Centraal naar Noordwijk om even lekker te gaan uitwaaien. Ik maakte een aantal foto’s die mij een helemaal heerlijk rustig en het-is-bijna-lente gevoel geven en vandaag wil ik die graag met jullie delen!

Golven en waaiend zand

Strand, Noordwijk, Jasmin, uitwaaien

We kwamen rond 16 uur aan op het strand en het was nog steeds echt héérlijk weer. Niet heel erg warm, maar de zon scheen en het was echt het perfecte weer om door het zand te lopen en te kijken naar alle spelende kinderen en honden. Voor ons allebei was het geen topdag, dus het was zó fijn om even te kunnen kletsen en gewoon te kunnen genieten van het prachtige strand!

Strand, Noordwijk, Jasmin, uitwaaien Strand, Noordwijk, Jasmin, uitwaaien

We gingen naar binnen bij een beach club om daar lekker ice tea te drinken en ondertussen Aziatische snacks (heel erg overpriced, maar wel lekker) en een broodmandje te eten. Jasmin had ook nog een cadeautje voor mijn verjaardag; een lekker verwenpakketje van Dille & Kamille! We hebben lekker gekletst en gegeten tot we zó verkleumd waren dat we allebei onze handen bijna niet meer konden bewegen.

De zonsondergang boven zee

Strand, Noordwijk, Jasmin, uitwaaien

Toen we weg gingen bij de beach club was de zon net onder aan het gaan en dat was echt zó mooi! Zelf vond ik het echt heel erg rustgevend om de verschillende kleuren in de lucht te zien en te genieten van het bijna lege strand. Ik zou later echt wel naast het strand willen wonen, het lijkt me héérlijk om elke avond na het eten over het strand te kunnen lopen. Wat vinden jullie van deze zonsondergang?Strand, Noordwijk, Jasmin, uitwaaienStrand, Noordwijk, Jasmin, uitwaaien

Ik ben oprecht helemaal opgeladen na mijn bezoekje aan het strand, gek hè?! Het is ook echt helemaal niet ver van Leiden, dus ik ga dit zeker veel vaker doen. Gewoon even snel op en neer, een smoothie drinken en dan helemaal opgeladen thuis terugkomen!

Ben jij ook zo gek op het strand?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge