Prachtige statement oorbellen van Happiness Boutique

Prachtige statement oorbellen van Happiness Boutique

Weten jullie nog dat ik een tweede gaatje liet schieten? Ik ben er nog steeds zo blij mee en ik denk er zelfs aan om een derde gaatje te nemen (sorry mam). Iets wat wel jammer is, is dat ik sinds ik mijn tweede gaatje heb eigenlijk alleen nog maar ringetjes en kleine zilveren oorbelletjes heb gedragen. Ik kan gewoon niet goed bedenken wat voor oorbellen er het beste uitzien! Gelukkig heb ik nu twee paar prachtige statement oorbellen en kan ik éindelijk iets anders gaan dragen dan die kleine oorbelletjes.

Statement oorbellen van Happiness Boutique

Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellenWeten jullie nog dat een paar jaar geleden iedereen zo’n grote ring met een bloem droeg? In mijn beleving was dat het begin van statement oorbellen – maar wauw, ik ben blij dat die met bloemen eraan niet meer gedragen worden. Zelf droeg ik nog nooit eerder statement oorbellen, maar nu heb ik gelijk twee paar om mee af te wisselen!

Aztec oorbellen met een oranje steen

Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellen Wauw, hebben jullie die kleurcombinatie gezien? Normaal ben ik niet zo’n grote fan van oranje, maar deze kleur vind ik echt prachtig. Niet van dat schreeuwerig oranje, maar meer zo’n natuurlijke kleur die alleen een halfedelsteen kan hebben. En de combinatie met blauw en wit vind ik ook heel tof!

Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellenHet zijn natuurlijk geen oorbellen die je elke dag draagt, het zijn eyecatchers die ik vooral zal dragen met een bijzondere gelegenheid of een feestje. Ze zijn ook behoorlijk groot en zwaar, maar gelukkig nog wel acceptabel draagbaar. En stel je ze voor met een mooi blauw jurkje!

Deze oorbellen zijn in de sale en kosten nu nog maar €14,36.

Egyptische oorbellen met een donkerblauwe steen

Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellen Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellenHet tweede paar komt van een heel ander volk; niet de Aztecen, maar de oude Egyptenaren. De combinatie blauw en goud vind ik zo mooi! De oorbellen hebben een prachtig donkerblauw steentje met allemaal doorzichtige steentjes eromheen. Ze zijn wat subtieler dan de vorige oorbellen dus deze kan ik makkelijker overdag dragen. Met m’n haar opgestoken zijn ook dit echte eyecatchers!

Deze statement oorbellen kosten €16,90.

Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellen Happiness Boutique, samenwerking, statement oorbellen

Wauw, wat vind ik allebei de paren tof! Ik kan niet wachten tot ik een feestje heb waar ik deze nieuwe schoonheden kan dragen. En het leukste is: jullie kunnen ook nieuwe statement oorbellen kopen, of een statement ketting, of mooie ringen. Met de kortingscode blondeblossom krijgen jullie bij bestellingen vanaf €19,00 10% korting bij Happiness Boutique. Let op, bestel wel voor 9 maart! Ik ben heel benieuwd wat jullie gaan kopen…

Houd jij van statement sieraden?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Happiness Boutique.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

24 Reacties

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2018 / 09:10

   Ik normaal dus ook! Maar ik vind zoiets statements eigenlijk ook wel heel erg tof.

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2018 / 09:46

   Oh wat tof! Hoe ziet die eruit?

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2018 / 19:16

   Jaaa, tof hè! Echt van die mooie natuurlijke tinten. Ik ben er echt heel blij mee!

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2018 / 16:58

   Jaaa het is wel leuk toch, om af en toe zoiets groots te dragen! Je moet echt eens kijken bij Happiness Boutique, ze hebben echt supermooie items.

 1. 10 februari 2018 / 19:09

  Ik ben zelf niet zo gek op dit soort grote oorbellen, maar ze zien er wel tof en mooi uit! 🙂

  xx Alex

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2018 / 20:29

   Nee kan ik me voorstellen hoor, maar Happiness Boutique heeft ook kleinere gelukkig!

 2. 11 februari 2018 / 11:50

  Ik ben zelf meer van de minimalistische sieraden!

  • Malou
   Auteur
   11 februari 2018 / 13:36

   Dat kan ook natuurlijk, die heeft Happiness Boutique gelukkig ook!

 3. 11 februari 2018 / 14:13

  Leuke oorbellen. Vooral die eerste vind ik erg leuk!

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:57

   Dankjewel Iris! <3

 4. 11 februari 2018 / 14:54

  Oh wat een prachtige oorbellen! Ik draag zelf al bijna een jaar dezelfde ringetjes, haha. Ik heb even kort op de webshop gekeken en de delicate earrrings spreken mij toch wel het meeste aan 🙂
  Marloes onlangs geplaatst…Ik was die 1 op de 15…My Profile

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:57

   Jaaa, ze zijn mooi toch?! Hihi, ga je ze bestellen? Ben benieuwd hoe ze je zouden staan!

 5. 11 februari 2018 / 16:37

  Ooh, wauw. Ik ben normaal niet zo te vinden voor de echte statement oorbellen en ga meestal voor simpele exemplaren, maar vind deze oorbellen toch ook erg leuk staan! Vooral die Egyptische met de blauwe steen. Heel mooi!

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:58

   Ik herken helemaal wat je bedoelt, ik heb hetzelfde. Ik vind deze echt heel gaaf!

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:58

   Nee, het is ook het beste om ze gewoon lekker als statement piece te dragen!

 6. 12 februari 2018 / 08:01

  Gaaf, zulke opvallende oorbellen! Ik draag ze zelf eigenlijk nooit omdat ik dat ‘te veel’ vind worden met mijn bril, maar bij jou vind ik ze wel echt heel tof.

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:59

   Ohh ja, dat kan ik me wel voorstellen. Happiness Boutique heeft ook allemaal kleine oorbelletjes, mocht je dat leuk vinden!

 7. 14 februari 2018 / 14:42

  Wat een geweldige statement oorbellen! Ik ga even hun sale artikelen bekijken. 🙂

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2018 / 10:10

   Jaaa goed idee! Ze hebben heel toffe producten.