Snapshots March 26th – April 8th

Snapshots March 26th – April 8th

De laatste snapshots heb ik per ongeluk overgeslagen, oeps! Ik was zó druk met studeren voor mijn tentamen… Gelukkig heb ik nu weer een kersverse editie voor jullie, met heerlijk eten, foto’s van het sleepover event, een bezoekje aan Middelburg én het H&M Club x Glamour Event. Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weer de laatste dagen? Ik in elk geval wel!

March 26 + 27

Snapshots, March 26, April 9

Op maandag begon ik de week relaxed, want in plaats van naar Leiden te gaan bleef ik nog een dagje bij mijn ouders. Ik had genoeg te doen voor mijn tentamen, maar tussendoor las ik dit boek uit. Het was zo goed, ik kon het gewoon niet wegleggen! ’s Avonds bleef ik nog bij mijn ouders eten en daarna reisde ik terug naar Leiden.

Op dinsdag had ik, behalve een vergadering, vrij en dus gebruikte ik de dag om veel te studeren. In de avond sprak ik af met mijn vriendje en maakten we samen een superlekkere nasi. Als toetje aten we ook nog poffertjes – in goede relaties kom je aan toch? – en ondertussen keken we de laatste aflevering van Temptation Island. Zijn jullie ook helemaal bezeten van dit programma?

March 28 + 29

Snapshots, March 26, April 9

Woensdag deed ik de hele dag niks anders dan studeren voor mijn tentamen van donderdag. ’s Avonds at ik met mijn huisgenootje Kelly, een heel welkome afleiding van al die fysiologie. We maakten superlekkere taco’s, het recept is nu te vinden op Kelly’s blog!

Donderdagochtend had ik een afsluitend tentamen en gelijk daarna moest ik 4,5 uur werken. Aan het eind van de dag was ik dus helemaal kapot en besloot ik even lekker de stad in te duiken. De dag erna zou ik namelijk naar IJmuiden gaan voor het sleepover event en ik had nog een leuk pyjamashirt nodig. Ik zag deze bij Bershka, hoe toepasselijk is die?! Toen ik een shirt had gevonden maakte ik paprika’s gevuld met risotto en spendeerde de avond met mijn koffer inpakken en Riverdale kijken.

March 30th

Snapshots, March 26, April 9

30 maart was 100% zeker de leukste dag van maart: met vier influencers sliepen we in het Apollo Hotel in IJmuiden! Voordat we konden inchecken gingen we naar het strand, waar we een supertoffe shoot met mijn nieuwe tutu hielden. Het resultaat kun je hier bekijken!

Na het inchecken werden we overspoeld door geweldige dingen. Ons haar werd gekruld door Denice van CosmoHairstyling IJmuiden, we maakten de tofste foto’s, we aten superlekker in het restaurant, zongen in het Turkse stoombad en belandden daarna met prosecco in de jacuzzi. Ik heb een blog geschreven over de sleepover vol met snapshots, heb je die al gezien?

March 31th + April 1st

Snapshots, March 26, April 9

Op zaterdag moest ik eerder dan de andere meiden weg bij het hotel, omdat ik met mijn moeder naar Middelburg zou gaan. Ik pakte de trein naar Dordrecht, waar zij mij oppikte, en daarna reden we samen door naar het strand bij Dishoek. Ik vond het zo lekker, even uitwaaien op het strand! We sloten ons bezoekje aan het strand af met tapas bij een strandtent en liepen daarna door de duinen terug naar de auto.

Na ons strandbezoekje gingen we door naar Middelburg. Wat een mooie stad is dat, zeg! Hierna gingen we naar mijn oom, die met zijn gezin in Middelburg woont. Mijn zusje kwam ook nog en met z’n drieën bleven we bij hen slapen.

De volgende dag was het Pasen en kwam de rest van mijn familie ook. ’s Ochtend ontbeten we met z’n achten en daarna gingen mijn nichtjes en mijn neefje paaseitjes zoeken. Met mijn moeder ging ik nog even Middelburg in om te shooten en om wat meer van de stad te zien. We hadden een supergezellige middag met de familie en gingen daarna met z’n vieren terug naar huis, waar ik ook maandag nog bleef.

April 3rd

Snapshots, March 26, April 9

Maandagavond ging ik terug naar Leiden, want dinsdagochtend moest ik naar Amsterdam voor het H&M Club x Glamour Event. Om 10 uur sprak ik met Ellen af op Amsterdam Centraal, waarna we samen naar de Keizersgracht gingen, waar het kantoor van H&M zit. Echt zó prachtig, je hebt uitzicht over alle grachtenpanden en de verdieping is heel ruim en licht.

Tijdens het event kregen we een heerlijke lunch die werd geserveerd aan een prachtig gedekte tafel en een presentatie over de nieuwste trends en het ontwikkelen van je eigen stijl. Ook konden we vragen stellen aan de redactie van Glamour en kregen we een sneakpeak van de nieuwste H&M collectie, echt zo leuk! Natuurlijk gingen we niet weg zonder een goodiebag.

Na het event gingen Ellen en ik nog shooten in Amsterdam. We merkten wel dat het niet helemaal onze dag was, we hadden allebei pijn aan onze voeten en moesten vooral veel lachen. Uiteindelijk gingen we lekker zitten op een trapje aan een gracht om te genieten van de zon! We sloten de dag af bij de Burger King (zo high class) om iets te eten en te brainstormen over een heel leuk nieuw project waar we nu aan werken.

April 4th – 6th

Snapshots, March 26, April 9

De drie dagen na het event waren niet zo spannend. Ik ging vooral naar college, werkte en bracht nog wat tijd door met mijn vriendje. Ik ben trouwens helemaal gek op dit armbandje, ik vind het zo cute met dat sterretje! Hij is van Feathers & Fantasy en ik kreeg ‘m in mijn goodiebag van het sleepover event. Zilveren sieraden zijn sowieso mijn favoriet en al helemaal als er zo’n minimalistisch hangertje aan zit. Op vrijdag pakte ik mijn tas in en ging ik weer terug naar mijn ouders. Op Arnhem Centraal scheen er een heerlijk zonnetje op mijn gezicht, zo fijn! En de laatste twee dagen konden we gewoon met blote benen naar buiten!

Mijn weekend was niet zo spannend, ik genoot van het weer, schreef en studeerde en bracht weer een bezoekje aan de boekhandel. Stiekem mis ik het werken daar wel, hoor… Maar ik ga gewoon lekker vaak op bezoek!

Wat was het leukste dat jij deed de laatste dagen?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 9 april 2018 / 07:36

  Zo te horen heb je héél veel leuke dingen gedaan de afgelopen twee weken. Zo gaaf dat sleep-over event met een paar andere meiden, zeker als het ook nog eens vlak bij het strand is 🙂 Wat een mooi armbandje heb je ook gekregen trouwens!
  Temptation Island was stiekem ook een van mijn blijmakers deze maand. Een té fout programma, maar stiekem juist daardoor zo leuk 😉
  Romy onlangs geplaatst…Me-time | 9x een moment voor jezelf dat jij kunt pakkenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   11 april 2018 / 10:02

   Ik heb ook echt heerlijk genoten van Temptation Island hoor, haha. Erg hè! Ik kan niet wachten tot het eindkampvuur.

  • Malou
   Auteur
   11 april 2018 / 10:02

   Ja dat is echt ontzettend leuk. Helaas is het weer hier niet zo lekker meer…

  • Malou
   Auteur
   11 april 2018 / 10:03

   Ja, zeker! Het waren echt fijne weekjes.

  • Malou
   Auteur
   12 april 2018 / 09:28

   Dankjewel, heel lief van je!