Snapshots January 29th – February 11th

Snapshots January 29th – February 11th

Vandaag is mijn vriendje jarig! En overmorgen ben ik eindelijk jarig ♥. Dat komt natuurlijk allemaal uitgebreid aan bod in de snapshots van 26 februari, maar de afgelopen twee weken heb ik ook veel leuke dingen meegemaakt. We hadden een kroegentocht, ik ging weer lekker vaak sporten, ik ging een dagje naar Zwolle en ik ontmoette eindelijk Ellen in Amsterdam! Kijk je mee naar wat ik de laatste twee weken heb meegemaakt?

January 29th

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11thMaandag is nooit mijn favoriete dag, omdat ik altijd heel vroeg op moet staan. Ik begon mijn dagje met een bezoekje aan de mondhygiëniste en daarna ging ik naar Leiden voor een vergadering. Robin was ziek, dus we gingen niet naar salsa en dus had ik extra veel tijd om een lekker maaltje te maken. Ik maakte courgetti met broccoli, gamba’s en limoen – echt superlekker! Wie wil het recept?

Ik ben de voorzitter van de Jaarvertegenwoordiging bij Geneeskunde – dit is een soort commissie die werkt aan het verbeteren van het onderwijs en zoals de naam al zegt, vertegenwoordigen wij ons jaar. Ook organiseren we activiteiten en op deze maandag organiseerden we een kroegentocht! Helaas is ons jaar niet vol enthousiasme om dingen te doen met elkaar en dus waren er vrij weinig mensen, maar het was wel echt zó leuk met de mensen die er waren. Deze charmante foto is om 2 uur ’s nachts gemaakt en je kunt ook wel zien dat ik niet meer op m’n helderst ben.

January 30th + 31th

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11thDe volgende ochtend gunde ik het mezelf om lekker lang uit te slapen en daarna maakte ik een lekkere brunch/lunch. Ik kan daar echt zo van genieten! Daarna moest ik naar het LUMC voor selectiegesprekken – ik moest de selectie doen die de deelnemers van dit jaar gaan doen, als training voor de beoordelaars. Heel erg grappig om te doen!

Op 31 januari moest ik ’s ochtends een presentatie geven en daarna ging ik rechtstreeks door naar de sportschool, die echt vlak achter het LUMC ligt. Op de loopband rende ik 5 km! Ik had al best lang niet meer écht hardgelopen, dus eerlijk gezegd was ik best wel trots.

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11thNa het sporten ging ik lekker douchen met wéér een ander product van Rituals: ik kan zo geen genoeg krijgen van dit merk! Wat is jouw favoriete lijn?

’s Avonds ging ik weer eten met Sanne; we doen dat nu eens in de twee weken en het is echt heel leuk. Zo zien we elkaar lekker vaak! We maakten deze keer pizza, waar ik een niet-zo kwalitatief hoge foto van maakte. Maar oh my, wat was dit lekker! We hebben er echt absurd veel groente en vlees en kaas opgegooid en het was een enorme treat.

February 1st

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11thOp 2 februari had ik een tentamen en de dag daarvoor ben ik altijd vrij. Gelukkig had ik nu maar een klein tentamen en dus had ik tijd om foto’s te maken. Ik vind het zo leuk om een beetje te spelen met mijn camera! Ik maakte onder andere deze badjasfoto en ook maakte ik foto’s voor de blog over mijn statement oorbellen van Happiness Boutique. Heb je die blog al gezien? Ik deel ook nog een kortingscode!

Twee van mijn huisgenootjes aten supervaak deze salade met parelcouscous en dat rook altijd zó lekker, dat de andere huisgenootjes – waaronder ik dus – nu ook zijn aangestoken. Het is echt zó lekker, geweldig comfort food de avond voor een tentamen. Willen jullie het recept?

February 3th

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11th3 februari – een zaterdag – was ik lekker bij mijn ouders. Zoals jullie op mijn bucketlist hebben kunnen lezen wil ik dit jaar graag de provinciehoofdsteden bezoeken en met mijn ouders en zusje ging ik op zaterdag naar Zwolle. Wat een mooie stad is dat zeg! We hebben bij lange na niet alles kunnen zien, maar we hebben wel lekker door de stad gelopen en geshopt. En natuurlijk waren mijn zusje en moeder zo lief om mijn outfit even vast te leggen! We aten ’s avonds tapas bij een gezellig restaurantje en gingen toen naar huis.

February 5th – 7th

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11thVorige week maandag begon ik met het zwaarste en langste blok van het eerste jaar: ik had van half negen tot half vijf college en was er toen even helemaal klaar mee. Gelukkig kwam Robin weer gezellig eten en gingen we daarna weer naar salsa. We maakten deze absurd lekkere citroenrisotto waarvan ik natuurlijk foto’s heb gemaakt voor een recept.

Op dinsdag had ik niet zo’n spannende dag: ik had een vergadering, een werkgroep, en daarna kwam mijn vriendje eten en die bleef ook slapen. De volgende ochtend moest ik helaas weer vroeg opstaan, want ik had een voortgangtoets. Lekker door de ijzige koud naar Warmond fietsen om daar een toets te maken waarvan ik maar 10% kan beantwoorden (dat is overigens ook de bedoeling hoor, maar het voelt toch een beetje nutteloos). De rest van de dag had ik vrij en die tijd gebruikte ik om foto’s te maken, te studeren en even de stad in te gaan. Ik kocht een cadeautje voor mijn vriend en ik ging ook even langs de Hunkemöller.

Ik sloot mijn dag af door te gaan piloxen met Sanne. Sanne heeft nu namelijk ook een USC-abonnement en het doel is om elke week een keer te gaan sporten! We hadden de smaak na het piloxen in elk geval goed te pakken, want de volgende ochtend gingen we weer!

February 8th

Snapshots, januari, februari, January 29th, February 11th

8 februari was echt verreweg de leukste dag van deze twee weken. Eíndelijk ontmoette ik Ellen van The Girl Next Door! We spraken af in Amsterdam en het was zo’n ongelofelijk gezellige dag. We aten superlekkere taart bij Café Georgette in de P.C. Hooftstraat, maakten foto’s op allemaal prachtige plekjes en lachten ons vooral helemaal kapot. Ik ben zo blij dat ik haar nu heb ontmoet! En het leukste is, 18 februari gaan we samen naar een event bij CosmoHairstyling IJmuiden, dus dan zie ik haar weer!

February 9th – 11th

Mijn weekend was niet zo spannend verder. Op vrijdag had ik weer heel veel colleges en toen ging ik naar mijn ouders, die een nieuwe Mini hebben! Echt, wat een cute autootje is dat! In het weekend hebben we daar een beetje in gereden naar de stad en verder heb ik voornamelijk gestudeerd. En gisteren hebben we de verjaardag van mijn vriendje gevierd, want die is vandaag dus jarig!

Wat is het leukste dat jij de afgelopen weken hebt gedaan?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

39 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 07:31

  Gefeliciteerd met je vriend en wat leuk dat jullie zo vlak achter elkaar jarig zijn! Zo te zien heb je twee fijne weken gehad. Gaaf dat je alle provinciehoofdsteden wilt bezoeken. Zwolle ziet er in ieder geval heel mooi uit. Wat een leuke foto trouwens met de taartjes! Zo te zien was het een geslaagde dag 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Met deze 7 tips kun jij genieten van kleine dingen!My Profile

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:58

   Hahha, ja grappig hè! Echt maar 1 dagje ertussen. Zwolle is echt een aanrader, wat een mooie stad is dat!

 2. 12 februari 2018 / 07:31

  Courgetti is lekker! Mijn oma maakt dat wel eens klaar 🙂 Goede vervanger voor pasta. Ik wist trouwens niet dat Zwolle er zo leuk uit zag joh. Heb nu natuurlijk nog maar twee fotootjes gezien, maar smaakt naar meer!

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:59

   Je moet echt een keer naar Zwolle toe als je kan, het is zo’n leuke stad!

 3. 12 februari 2018 / 07:34

  Mini’s zijn inderdaad hele leuke auto’s! Als je Zwolle al leuk vind moet je zeker eens naar Groningen, of ben je daar al eens geweest?
  Liefs

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 08:59

   Ik ben wel eens in Groningen geweest, maar ik kan het me niet echt herinneren eigenlijk. Hij staat wel op mijn lijstje hoor, als provinciehoofdstad!

 4. 12 februari 2018 / 08:15

  Gefeliciteerd met je vriendje! Je hebt vast een leuke week voor de boeg met ook jouw verjaardag 🙂

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 09:00

   Dankjewel! Zeker ja, ik heb er echt heel veel zin in.

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 10:32

   Jaaa, het was echt zo gezellig!

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 10:32

   Ohhhh wat leuk zeg! Sterkte vandaag, heb je nog een kater?

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 23:04

   Jaaa, dat was ook zo! Er komt nog snel een uitgebreide blog over.

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 23:04

   Dankjewel Anna! <3 hihi, ja hè, er komen snel receptjes!

 5. 12 februari 2018 / 22:58

  Wat veel tentamens, toetsen en presentaties heb je achter de rug joh! Druk hoor.. Die foto’s uit Amsterdam die ik op Instagram voorbij zie komen zijn trouwens echt prachtig! Oh en al dat eten: je maakt nog dat ik honger krijg!!
  Marieke | Bluebell Forest onlangs geplaatst…Capsule wardrobe: winter updateMy Profile

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2018 / 23:05

   Jaaa, klopt, maar nu is het eindelijk even iets rustiger! Wat lief van je Mariek <3

 6. 13 februari 2018 / 12:18

  Leuke foto met Ellen. Het leukste wat ik heb gedaan? Hm, ik denk dat op #1 de Skype kennismaking met een Engelse trainer was. Hij gaat me een halfjaar coachen en mijn hemel, wat barst ik nu van de plannen 😉

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2018 / 16:18

   Ohhhh wat tof! Een trainer waarin?

 7. 13 februari 2018 / 12:18

  Oh ik heb laatst de producten van Rituals herontdekt. Was even vergeten hoe fijn deze producten zijn! Heerlijk.

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2018 / 16:18

   Ja, die zijn echt geweldig toch?!

 8. 13 februari 2018 / 13:10

  Gefeliciteerd nog met je vriendje dat natuurlijk als eerste. Verder wat breng je dit leuk in beeld zeg. Ook leuk dat je Ellen van The Girl Next Door hebt ontmoet, klinkt als een hele gezellige dag.

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2018 / 16:18

   Dankjewel Jessica, superlief compliment! Het was inderdaad echt een heel leuke dag.

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2018 / 16:19

   Aaahhh zo lief Marleen <3 <3 dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 08:13

   Hmmm ja kan ik begrijpen. Misschien beginnen bij Maastricht?

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 08:13

   Dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   14 februari 2018 / 14:03

   Ohhhh ze komen eraan, haha!

 9. 14 februari 2018 / 16:24

  het spannendste wat ik heb gedaan? 3 weken geleden met mijn blog begonnen 🙂 Leuk om dit allemaal te lezen en die couscoussalade ziet er lekker uit!

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2018 / 10:11

   Oh wauw wat tof! Gaat het goed met je blog?

 10. 14 februari 2018 / 18:55

  wat een leuke en gezellige foto’s heb je gemaakt, ik ben zelf ook dol op parelcouscous

  • Malou
   Auteur
   16 februari 2018 / 10:12

   Ja, heerlijk is dat toch!

  • Malou
   Auteur
   17 februari 2018 / 20:56

   Ja grappig hè! Dankjewel 🙂