Snapshots January 1st – January 14th

Snapshots January 1st – January 14th

We hebben de eerste twee weken van 2018 gehad en ik heb besloten dat Blonde Blossom persoonlijker moet worden. En ik vind het ENG! Ik ben van plan om elke twee weken de snapshots van afgelopen week met jullie te delen, maar ik ben er nog niet zo goed in want ik heb vrij weinig foto’s gemaakt. Daar ga ik de komende twee weken verandering in brengen! De afgelopen twee weken at ik voor de eerste keer kreeft, maakte ik outfitposts en kocht ik een prachtige faux fur. Ik ging een dagje naar Leiden en maakte een héérlijke brunch. Kijken jullie mee?

January 1st – 4th

Snapshots, january 1st, january 14th, 2018

Ik begin het jaar goed door op 1 januari gelijk twee uur volle bak te studeren, precies zoals mijn New Year’s Resolutions me voorschrijven. Verder lees ik natuurlijk weer mijn favoriete blogs, via BlogLovin’. Volgen jullie me daar al? Ik wil in elk geval graag nieuwe blogs om te volgen, dus drop jouw link vooral in de comments. Ook eet ik deze dag voor het eerst kreeft! Ik vind het echt superlekker, maar helaas is het wel een beetje duur voor mijn studentenbudget…

2 en 3 januari zijn niet zo spannend. Mijn moeder, zusje en ik gaan een ochtend een collega van mijn moeder helpen verhuizen en natuurlijk knuffelen we met haar übercute kindjes. Ook houd ik me weer bezig met Blonde Blossom en mijn studie!

In de nacht van 3 op 4 januari werd ik ineens echt heel ziek: buikgriep. Hebben jullie het ook gehad? Ik had echt een heel slechte nacht en eigenlijk zou ik die donderdag een date hebben met mijn vriendje in Leiden. Dat feest ging dus helaas niet door 🙁 ik heb donderdag gewoon een beetje in mijn bed gelegen en online sale geshopt. Ik heb wel echt een prachtige faux fur gekocht! Een beetje you love it or you hate it, bij wel kamp hoor jij?

January 5th

Snapshots, january 1st, january 14th, 2018

Vrijdag ga ik tóch naar Leiden, dit keer met mijn vader en mijn zusje. Mijn vader gaat lunchen met een vriend van hem en mijn zusje en ik gaan lekker shoppen. Ik koop een superleuke pied-de-poule broek (snel een outfit!) en glittersokken en struin daarna lekker met mijn zusje en vader door Leiden. We maken ook nog wat mooie foto’s van mijn nieuwe jurkje; heb jij de outfit al gezien? Op de terugweg naar huis wordt mijn vader ineens ziek, PRECIES hetzelfde wat ik daarvoor had. Ik voelde me wel een klein beetje schuldig 🙁

January 6th + 7th

Snapshots, january 1st, january 14th, 2018

Op zaterdag ga ik even boodschappen doen met mijn moeder, maar dit draait praktisch uit op een dagje stad. We kopen cadeautjes voor mijn vader, maken outfitfoto’s met mijn nieuwe broek en mijn moeder koopt een prachtig jurkje! ’s Avonds kijk ik OBVIOUSLY Wie is de Mol?, wie is nu jullie mol?!

Zondag is alweer mijn laatste vakantiedag… Mijn vader is 8 januari jarig, maar omdat ik die maandag gewoon om 6 uur in de trein naar Leiden moet zitten, vieren we het zondag. We maken een superlekkere brunch voor hem, het water loopt me oprecht weer in de mond! De rest van de dag doe ik een poging tot studeren, maar eigenlijk geniet ik gewoon van mijn laatste dagje vrij.

January 8th – 11th

Snapshots, january 1st, january 14th, 2018

Oké hierna ging het mis met de snapshots, want van maandag tot en met woensdag heb ik GEEN foto’s. Oeps… Op maandag zit ik supervroeg in de trein, ga ik naar college en ga ik ’s avonds eten en salsadansen met een vriendinnetje. En salsa is leuk! Holy, ik had niet verwacht dat dansen met vreemden zo niet-awkward en leuk kon zijn.

Op dinsdag ga ik na college met mijn vriendje naar Den Haag voor onze geheime date. We gingen naar Scheveningen om daar glow-in-the-dark midgetgolf te doen. Het was echt súperleuk, we hebben heel erg gelachen en ik heb gewonnen! Hierna hebben we een pizza gegeten op het strand en toen zijn we spontaan nog gaan bowlen. En toen heb ik óók een ronde gewonnen!

Snapshots, january 1st, january 14th, 2018

Op donderdag had ik met Marieke afgesproken in Utrecht. We hadden elkaar al heel lang niet meer gezien, dus het was echt heel erg nodig! We hebben heel veel foto’s gemaakt, lekker bijgekletst en door Utrecht gelopen. Ook aten we echt héérlijke nacho’s bij Daen’s. Op de terugweg naar huis besloot ik Julia’s te halen – geen zin om te koken – en ook vond ik dat ik een keer in mijn leven Dunkin’ Donuts gehad moest hebben. Maar eerlijk – ik vond het heel erg tegenvallen. Die dingen kosten bijna 2 euro per stuk en er zat oprecht een vreemde nasmaak aan. Echt zonde!

January 12th + 13th

Snapshots, january 1st, january 14th, 2018

Vrijdag ging ik naar college en ’s avonds ging ik bij Jasmin logeren – altijd zo fijn om haar weer te zien! Deze pyjama is van haar, hoe leuk is ‘ie?! Ik vond ‘m in elk geval heel erg cute.

Zaterdag deed Jasmins vriendje examen voor sportinstructeur en hiervoor moest ik mee als een van de ‘leerlingen’. We hadden een halfuurtje een superchille training en daarna was hij geslaagd! ’s Middags ging ik nog even de stad in om een cadeautje te kopen, hoe mooi is mijn hometown?

Oké jongens, ik vind dit oprecht best wel spannend! Ik hoor heel graag wat ik anders kan doen en ik hoor ook heel graag wat jullie de afgelopen weken hebben gedaan!

Wat ga jij de komende twee weken doen?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 Reacties

 1. 16 januari 2018 / 10:36

  Leuk dat je je blog persoonlijker gaat maken! Vind het leuk om te zien en te lezen wat je allemaal doet. 🙂 Nog gefeliciteerd met je vader trouwens! Jammer dat Dunkin’ Donuts zo tegenviel. Eerlijk gezegd lijkt het mij ook totaal niet lekker of bijzonder. Al helemaal niet voor dat geld!
  Sandra onlangs geplaatst…Video | Filipijnen: Palawan 2017My Profile

  • Malou
   Auteur
   16 januari 2018 / 13:41

   Oh wat fijn om dat te horen Sandra! Nee, je hoeft het echt niet te proberen, helemaal geen traktatie…

 2. 16 januari 2018 / 12:15

  Wat een leuke fotootjes! Ik houd wel van persoonlijke blogposts :-).

  • Malou
   Auteur
   16 januari 2018 / 13:42

   Ohh fijn om te horen Anna! Heb je nog tips voor verbetering?

 3. 16 januari 2018 / 13:03

  Erg jamer dat je buikgriep kreeg, ik ben momenteel ook ziek. Maar je hebt leuke dingen geshopt en leuke dingen gedaan! Ik ben benieuwd naar de volgende twee weken.
  Liefs, Janine.
  Janine onlangs geplaatst…Hoe was mijn week? | #2My Profile

  • Malou
   Auteur
   16 januari 2018 / 13:42

   Oh beterschap, Janine! Dat zeker ja 🙂

  • Malou
   Auteur
   16 januari 2018 / 18:03

   Ja, was echt heel jammer!

 4. 17 januari 2018 / 00:03

  Ik vond je snapshots-artikel erg leuk om te lezen! Leuk om zo een kijkje te krijgen in je leven als student in Leiden 🙂 Zo te lezen heb je genoeg leuke dingen te doen naast de colleges. Gaaf dat je weer foto’s bent gaan maken! Het voorproefje van de shoot ziet er al erg leuk uit. Die pyjama is trouwens echt heel leuk!
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #16: middernachtmazzel & wasabi-tapeMy Profile

  • Malou
   Auteur
   17 januari 2018 / 17:33

   Ahhh wat fijn om te horen Romy, dankjewel! Er zijn inderdaad genoeg leuke dingen te doen, dat is wel heel erg fijn!

 5. 17 januari 2018 / 15:35

  Je bent altijd zo vrolijk op je foto’s, word ik zo blij van haha! Oeh donuts heerlijk! Ik ben benieuwd naar je gepersonaliseerde blog straks <3

  • Malou
   Auteur
   17 januari 2018 / 17:33

   Hahah, wat leuk om dat te horen Charel! Ik vond die donuts alleen helemaal niet zo lekker…

  • Malou
   Auteur
   22 januari 2018 / 23:13

   Vind je Dunkin’ Donuts lekker? Ik vond ze heel vies eerlijk gezegd, haha!