Snapshots February 26th – March 11th

Snapshots February 26th – March 11th

Ohhh jongens, wat heb ik de afgelopen twee weken leuke dingen gedaan! Met mijn moeder en zusje ging ik naar het Sanadome, het sneeuwde in Leiden, we gingen stappen voor de verjaardag van Robin, ik had een interview, ging uiteten en het had het tofste event ooit van My Jewellery. En dat is nog niet eens alles! Ik heb jullie een heleboel te vertellen.

February 26th + 27th

Snapshots, February 27, March 11

26 februari was, zoals elke maandag, geen inspirerende dag. Ik had eerst een deeltentamen – het ging wel oké, maar helaas niet geweldig – en hierna een college en een presentatie. ’s Avonds ging ik snel in de trein om naar mijn ouders te gaan, want de volgende dag ging ik een dagje weg met mijn moeder en zusje!

Op dinsdag ging ik met mijn moeder en zusje voor de verjaardag van mijn moeder naar Sanadome. Ik was al vaker in Thermen Bussloo geweest en nog niet bij Sanadome, maar het was zo’n relaxte dag! Waar Thermen Bussloo veel sauna’s heeft, heeft Sanadome juist veel verschillende soorten baden met thermaal water. Helemaal heerlijk! We hebben ook nog een soort waterstraalmassage gehad en een meditatiesessie waarbij ik (en mijn zusje ook) spontaan in slaap viel, zó ontspannend was het! Het was echt een heerlijke dag vol geklets, gelach, gebadder en vooral veel eten. ’s Avonds at ik nog bij mijn ouders en ging daarna helemaal poezelig en rozig terug naar Leiden.

Het liefst maak ik al mijn snapshots met mijn camera, want de camera van mijn telefoon is – zoals je kunt zien – niet geweldig. Maar ja, ik ga niet mijn spiegelreflex meenemen naar de sauna. Hoe ideaal zou het zijn als je gewoon een geweldige telefoon hebt waar ook een supercamera in zit! Misschien ga ik dus wel de iPhone X kopen. Ik bedoel, wat een schoonheid, en wat maakt ‘ie mooie plaatjes!

February 28th

Snapshots, February 27, March 11Toen ik woensdagochtend wakker werd, lag er sneeuw! Niet ontzettend veel, maar toch was heel Leiden bedekt onder een kleine laagje wit. Ik nam mijn camera mee en maakte deze foto van de Nieuwe Rijn, ziet het er niet prachtig uit?! Er vielen nog steeds kleine vlokjes uit de lucht en de zon klom langzaam omhoog, ik móest even een foto maken.

Mijn vriendinnetje Robin was deze dag jarig en na college ging ik met Robin en nog drie vrienden naar De Waag om taart te eten. Op de menukaart stonden vijf soorten taart en eigenlijk wilden we er van allemaal een, maar helaas waren de carrot cake en de chocoladetaart nog bevroren. We bestelden twee cheesecake, twee appeltaartjes en een perentaartje en vooral de cheesecake was echt goddelijk! Als lunch deelden we een heerlijke schaal nacho’s met kip en vervolgens gingen we weer terug naar het LUMC.

’s Middags en ’s avonds deed ik het even rustig aan, totdat ik rond 10 uur naar Robin ging. Het was namelijk open week op haar studentenvereniging, dus we zouden daar heengaan. Ik was met Robin, twee vrienden van ons en weer twee vrienden van hen en we hebben zo’n leuke avond gehad! Uiteindelijk lag ik rond half 4 doodmoe in bed.

March 1st + 2nd

Snapshots, February 27, March 11

Op 1 maart sliep ik lekker lang uit en toen ik 6 uur had geslapen moest ik wel uit bed voor een werkgroep. Na mijn werkgroep bleef ik op het LUMC voor een vergadering en daarna ging ik koffie drinken met twee vriendinnetjes bij Lebkov, heel gezellig! ’s Avonds ging ik naar Robin want we zouden eigenlijk naar salsa gaan, maar we waren allebei zo moe van stappen – Robin had als survivor zelfs maar 3 uur geslapen – dat we gewoon gezellig samen aten.

Vrijdagochtend had ik een interview voor In de buurt Leiden! We spraken af bij Bar Lokaal, waar ik deze toffe foto maakte van mijn nieuwe tas. Vrijdag is ‘ie te zien op mijn blog! Carin stelde me allemaal vragen over Geneeskunde, mijn blog en mijn leven in het algemeen. Het interview komt snel online! Na mijn interview ging ik naar het LUMC voor snijzaal en een werkgroep en ’s avonds ging ik naar mijn ouders. Daar kwam mijn beste vriendinnetje Jasmin logeren, heel gezellig!

March 3th + 4th

Snapshots, February 27, March 11

Op zaterdagochtend sliepen we heerlijk uit na ’s avonds heel veel gekletst te hebben. Tussen de middag maakten we mijn avocadofrietjes, heb jij dit heerlijke recept weleens geproefd? Jasmin had ook nog verjaardagscadeautjes mee: ik kreeg prachtige mintgroene kommetjes, heerlijke handcrème van Rituals en het allerliefste kaartje ooit. Ook gaan we binnenkort nog high tea-en of high-winen, ik mag kiezen! Echt superlief van haar ♥

March 5th + 6th

Snapshots, February 27, March 11

Maandag had ik weer een bizar drukke dag vol college, vergaderingen en een borrel waarop we de jaartruien uitdeelden. Daarna ging ik met mijn huisgenootjes naar Amsterdam, we zouden namelijk gaan eten bij Happy Happy Joy Joy. Dit restaurant is van Julius Jaspers en heeft heerlijk Aziatisch streetfood. Ik heb zo ongelofelijk lekker gegeten en het was zo gezellig met de meiden! Hierna spraken we ook nog af met de zus van mijn huisgenootjes Madelein en Annabel (die obviously zelf ook zusjes zijn) in de Hallen voor een wijntje.

Op dinsdag had ik weer een vergadering en daarna ging ik naar Rotterdam. Mijn vriendje deed daar namelijk mee aan een wedstrijd voor duurzame start-ups. Helaas wonnen ze niet, maar nog steeds ben ik zo trots op hem, zijn collega’s en hun idee. Als het gaat lukken zijn ze namelijk echt veelbetekenend voor het tegengaan van de opwarming van de aarde. Meer over het bedrijf vind je hier!

March 7th + 8th

Snapshots, February 27, March 11

Woensdag had ik vrij en tussen het studeren voor mijn tentamen door ging ik met mijn huisgenootje Kelly shooten in de Hortus Botanicus. We maakten meer dan 1000 foto’s en hadden bovenal een erg leuke middag. Met mijn camera maakten we deze selfie tussen de narcisjes, die ik zelf erg cute vind!

Donderdagmiddag had ik een tentamen – dat helaas niet zo goed ging, maar ik hoorde NIEMAND in het hele jaar die het goed heeft gedaan… – en daarna ging ik sporten met Sanne. We waren allebei al een tijdje niet naar de sportschool geweest en dat was wel te merken, want we hadden vooral veel lol en probeerden allemaal gekke apparaten (zoals de traploper, wat een creep is dat). Daarna ging Sanne mee naar mijn huis en aten we mijn favo pastasalade.

March 9th

Snapshots, February 27, March 11

Vrijdag had ik – surprise – weer colleges, maar om 16 uur pakte ik de trein naar Eindhoven. Ik was namelijk uitgenodigd voor de opening van de nieuwe boutique van My Jewellery. Superleuk, maar ook heel gevaarlijk, want de hele store hangt vol met de tofste items. Ik heb mezelf in weten te houden, maar dat komt ook door mijn gigantische goodiebag. Ik heb ‘m alvast unboxed op Instagram, gezien?

Het was een superleuk event met heerlijke hapjes, sushi en ontzettend toffe meiden. Het was heel leuk om mijn connectie bij My Jewellery te ontmoeten, maar ook om te praten met de meiden die in Eindhoven gaan werken. En ik heb Liset van Beautydagboek ontmoet, wat een leuk mens is dat!

March 10th + 11th

Snapshots, February 27, March 11

Op zaterdag maakte ik deze flatlay waar drie goodies opstaan: de espradilles, de velvet pet en de NYX lippies. Ook zaten er een bikini, een jurkje, een haarband, een turban en nog een aantal items in. Veel hè! Ik ben zo blij met alle items en ook zo blij dat ik was uitgenodigd!

Mijn ouders zijn begonnen met een koolhydraatarm dieet en ik heb besloten om een beetje mee te doen (weten zij helemaal niet). Sinds ik op mezelf woon eet ik namelijk best wel veel, want hoe kun je nou inschatten hoeveel pasta je moet koken voor een persoon? Ik begin mijn dag nu in elk geval gezond met Griekse yoghurt met lijnzaad en fruit. Voor deze foto moest ik wéér mijn camera erbij pakken, ik wou dat ik de iPhone X al had. Belated birthday present, anyone?!

Heb jij de iPhone X al eens geprobeerd?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met T-Mobile.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 Reacties

 1. 13 maart 2018 / 07:16

  Heerlijk om zo’n dagje wellness te doen! En zo te horen stonden er de afgelopen twee weken heel wat leuke dingen op de planning. Zo tof! Ik ben benieuwd naar alle foto’s bij de Hortus. De lachende foto waarop jullie naast elkaar liggen, ziet er in ieder geval al stralend uit. En wat gaaf, dat My Jewellery-event! Ik vind dat echt een heel leuke winkel en zo’n grote goodiebag is natuurlijk ook niet verkeerd dan 😉
  Romy onlangs geplaatst…IJ-hallen shoplog | Een tas vol tweedehands koopjesMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:12

   Jaaa, dat dagje was zo relaxed en ultiem fijn! Ja, Kelly en ik waren ook heel blij. OMG, mijn goodiebag zat zo vol met toffe dingen inderdaad!

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:12

   Kan ik me wel voorstellen hoor, is ook wel echt een investering….

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:13

   Dankjewel Nienke!

 2. 13 maart 2018 / 17:52

  Hahaha jaaaa de camera van de iPhone X is zo mooi… Ik wil hem ook! Echt leuk dat je naar Sanadome geweest bent, was het niet druk? Ik moet ook weer eens een sauna dagje plannen..
  Marjoleine onlangs geplaatst…OmaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:13

   Nee, het was gelukkig helemaal niet zo druk! Ik zou het echt doen, het is zo fijn om een dagje weg te zijn.

 3. 13 maart 2018 / 22:30

  Wat ziet die sushi er lekker uit zeg.. wat leuk dat je bij dit event aanwezig mocht zijn!

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:14

   Ja het was echt een heel tof evenement! Was zo blij met de uitnodiging!

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:14

   Ja, lief cadeautje is dat hè! De opening was heel erg tof.

 4. 15 maart 2018 / 16:20

  Leuk om je snapshots te zien! Vond het superleuk om je te ontmoeten bij My Jewellery! Hopelijk heb je weer een goede reis terug gehad :). En wauw, wat een leuke kommetjes heb je gekregen!

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:14

   Ik vond het ook zo leuk om jou te zien! Mijn reis terug was prima hoor, hopelijk de jouwe ook!

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:15

   Jaaa, ik moet de komende wel even heel goed doen… Ga jij binnenkort nog naar de sauna?