Snapshots February 12th – February 25th

Snapshots February 12th – February 25th

Oké, even een besefmomentje, het is alweer bijna maart. Hoe dan?! 2018 is echt net begonnen! Vandaag heb ik alweer de vierde snapshots van dit jaar voor jullie. Ik vierde mijn verjaardag, had een spontane sleepover en maar liefst twee fotoshoots, zag allemaal vriendinnetjes en maakte een heerlijk driegangendiner. Kijk je mee?

February 12th + 13th

Snapshots February 12, February 25, personal diary

Op 12 februari ging ik héél vroeg terug naar Leiden voor college. Toen ik ’s middags thuis kwam lag er een geweldig pakketje van My Jewellery op me te wachten. Zo blij met alle items! Hierna ging ik snel weer terug naar het LUMC om een middagje te werken. ’s Avonds aten Robin en ik burrito’s en hierna gingen we lekker naar salsa.

13 februari was een bizar drukke dag. Ik had ’s ochtends allemaal colleges, ’s middags had ik snijzaal en een werkgroep en aansluitend een borrel. Uiteindelijk was ik pas om 20.30 uur thuis om te eten, ik vulde paprika’s met risotto en dat was heerlijk! ’s Avonds kwam mijn vriendje en toen was het wachten tot twaalf uur, want op 14 februari was ik jarig!

February 14th

Snapshots February 12, February 25, personal diary

Happy birthday to me! Op 14 februari werd ik ’s ochtends wakker met mijn vriendje en aten we pannenkoeken met aardbeien. Hierna ging ik taart eten met mijn vriendinnetje Sanne, heerlijk uiteten met mijn ouders en zusje bij Dende in Leiden en ’s avonds ben ik ook nog met mijn vriendje naar de kroeg geweest. Het was zo’n leuke dag!

February 15th – 18th

Snapshots February 12, February 25, personal diary

De dagen na mijn verjaardag waren niet heel spannend. Ik ging naar college, studeerde en ging vrijdag naar mijn ouders. Mijn weekend was verder ook heel relaxed. Ik moest studeren, maar maakte ook tijd vrij om te lezen in dit geweldige boek van Samuel Bjørk. Op zondag zou ik eigenlijk met Ellen naar een event bij Cosmo Hairstyling IJmuiden gaan, maar ik voelde me echt niet goed. In plaats daarvan ging ik lekker in bad en Netflixte ik een dagje.

February 19th

Snapshots February 12, February 25, personal diary

De negentiende ging ik wederom vroeg na Leiden, maar ik had maar een paar colleges. Daarna hadden Robin en ik dus tijd om op en rond het prachtige Leidse Rapenburg outfitfoto’s te maken voor My Jewellery! Heb je de outfit al gezien? Ook maakten Robin en ik eindelijk een keer een goede selfie samen! Na onze fotoshoot gingen we taart eten, alsnog voor mijn verjaardag, en daarna moesten we snel naar het ziekenhuis om te oefenen met ECG’s maken. Dat was pas om 17.30 klaar, dus besloten we snel Julia’s te halen voor we voor de laatste keer naar salsa gingen. Maar we gaan nog niet stoppen, we gaan door naar halfgevorderden!

February 20th

Snapshots February 12, February 25, personal diary

Op dinsdag had ik eigenlijk een saaie dag met twee colleges, maar de dag kreeg een superleuke wending. Ik ging namelijk naar Almere om te shooten met Ellen! We werden opgemaakt door Charlotte van Beusekom en wauw wat is zij goed! Hierna werden er foto’s gemaakt door een vriend van haar, Yorel. Het was echt zo leuk om te doen en zo gezellig met Ellen! Die rechterfoto maakte zij van mij en ik vind ‘m prachtig.

February 21th

Snapshots February 12, February 25, personal diary

Op woensdagochtend had ik vroeg op de dag afgesproken met Marieke om te gaan ontbijten. We gingen naar ROOS Taste & Smile in Leiden en dat was lekker! Hierna gingen we shooten op allemaal mooie plekjes in Leiden. Ik had Marieke al lang niet meer gezien, dus het was heel leuk om bij te kletsen en natuurlijk om foto’s te maken.

’s Middags had ik college en daarna ging ik eten bij mijn vriendinnetje Robin. Zij woont nog even bij haar ouders en het was leuk om hun te ontmoeten! Vanaf Robins huis is het ongeveer een uur naar mijn huis, dus we hielden een spontane sleepover!

February 22th + 23th

Snapshots February 12, February 25, personal diaryDonderdagmiddag maakte ik foto’s van mijn verjaardagscadeautjes voor de blog van afgelopen vrijdag. Ik ben echt ontzettend trots op de foto’s! ’s Avonds ging ik nog sporten met Sanne en hierna ging ik thuis lekker wraps met kipschnitzel eten.

Op vrijdagochtend had ik vier colleges en hierna ging ik naar huis om te studeren. Dit viel alleen een beetje in de soep, omdat onze onderbuurman lekkage had door ons en de loodgieter drie uur bezig was om dit te verhelpen. Gelukkig kon ik rond 18.00 uur weg om boodschappen te gaan doen.

Mijn vriend en ik hebben elke maand een date en afgelopen vrijdagavond was het mijn beurt. Ik maakte thuis een driegangenmenu voor ons, compleet met een cute bistrotafeltje en mooie bloemetjes. We begonnen met surf-en-turf spiesjes met chorizo en garnalen, hierna aten we een healthy hamburger met courgette en rucolasaus en we sloten af met homemade chocoladefondue. Het was echt ontzettend lekker en heel erg gezellig!

February 24th + 25th

Op zaterdag was ik de hele dag op de universiteit voor een fotoshoot. Met nog zeven andere eerstejaarsstudenten gingen we op de foto voor het promotiemateriaal van de universiteit! Ik heb helaas nog geen foto’s om te laten zien. Verder was mijn weekend vrij rustig, ik moest erg veel studeren want vandaag heb ik een tentamen. Wish me luck!

Heb jij het de afgelopen tijd ook zo druk gehad?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 Reacties

 1. 26 februari 2018 / 07:35

  Die rechter foto van jou is echt onwijs mooi! Wat tof, zo’n fotoshoot! En heel gaaf dat je later ook nog op de foto ging voor de universiteit! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat 🙂
  Zo te horen heb je twee leuke weken achter de rug. Zet hem op met je tentamen vandaag!
  Romy onlangs geplaatst…Blij met je baan | 4 lessen die ik leerde van solliciterenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   26 februari 2018 / 13:03

   Dankjewel Romy! Jaa, ik ben wel heel benieuwd naar de foto’s van de universiteit hoor!

 2. 26 februari 2018 / 07:55

  Wat een leuke drukke weken met veel fotoshoots! Mij viel meteen je foto van 20 februari op, prachtig! Je kunt zo in een kostuumfilm met elegante jurken en prinsen op het witte paard. 😉
  Josephine onlangs geplaatst…Regency DIY: Lavendelzakjes makenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   26 februari 2018 / 13:03

   Ah dat vind ik zo lief van je! Ik ben ook erg blij met die foto moet ik zeggen!

 3. 26 februari 2018 / 11:33

  Wat een super leuk overzicht zeg! En food… love it! Ik ben geopereerd dus deze week helaas veel pijn gehad en kan weinig tot niets zelf doen.

  • Malou
   Auteur
   26 februari 2018 / 13:03

   Auuu wat vervelend! Ik hoop dat het snel beter gaat met je!

  • Malou
   Auteur
   26 februari 2018 / 13:04

   Ja kun je wel zeggen! Was ook leuk om jou weer te zien!

 4. 26 februari 2018 / 20:53

  Leuke foto’s! Dat topje van My Jewellery is zo leuk, die heb ik ook 🙂

  • Malou
   Auteur
   26 februari 2018 / 22:49

   Oh echt! Wat tof, ik ben er zo blij mee! Heb je nog meer toffe items gekocht bij My Jewellery?

  • Malou
   Auteur
   27 februari 2018 / 19:07

   Jaaaa echt nu al zoveel zin in alle leuke dingen die komen!

  • Malou
   Auteur
   1 maart 2018 / 10:50

   Ja dat diner was echt goed geslaagd, vond ik heel erg leuk!