Snapshots April 9th – April 22th

Snapshots April 9th – April 22th

Aahhh, de afgelopen twee weken waren echt SUPER. Vooral de tweede week heb ik zóveel toffe dingen gedaan! Bloesemshoots, terrasjes pakken, picknicken… En gewoon ontzettend genieten van het heerlijke weer. De komende snapshots wordt trouwens nog leuker waarschijnlijk, want ik ga morgen naar Italië. Ik kan echt niet wachten!

April 9th – 12th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Zoals bijna elke week, begon mijn week niet zo spannend. Ik heb dus ook bijna geen snapshots gemaakt, oeps! Op maandag had ik een lange dag met in de avond ook nog een superlange workshop en een borrel. Ik was die dag om half 6 opgestaan, dus ik was heel blij toen ik in mijn bed lag. Op dinsdag ging ik een middagje werken en daarna rende ik 5 kilometer op de loopband.

Ook op woensdag moest ik weer werken in het ziekenhuis en toen ik thuis kwam, lag er een kaartje van Ellen op mij te wachten, met twee polaroids erin. Een van onze eerste ontmoeting en een van het sleepover event, zo lief! Ik moest me thuis snel omkleden, want ik ging piloxen met Robin en daarna gingen we bij haar thuis gado gado eten. We hadden een heel gezellige avond!

April 12th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Donderdagochtend had ik een presentatie en daarna had ik een werkoverleg. Vervolgens moest ik heel snel naar het LUMC, omdat ik 4 uur (!) lang snijzaal had. Na snijzaal was ik helemaal uitgeput van alle indrukken, maar het was wel heel erg tof en leerzaam. Vervolgens ging ik naar huis en had ik huisavond. Er konden maar twee van mijn huisgenootjes, maar het was supergezellig. We maakten deze heerlijke pizza met aubergine en amandeltjes, echt een leuk gerecht!

April 13th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Vrijdag de dertiende was gelukkig helemáál geen nare dag! Na college ging ik eerst lunchen met twee vriendinnetjes bij Abel in Leiden. Dit was een verlaat verjaardagscadeautje voor mij. Het broodje was niet alleen superlekker, het was ook ontzettend gezellig. Vervolgens ging ik met de trein naar Haarlem, want eindelijk zag ik Jasmin weer! We gingen samen een dagje naar Haarlem en dat was ontzettend leuk. We struinden door de stad, Jasmin maakte mooie foto’s en ’s avonds aten we een héérlijke pasta bij Woodstones Pizza & Wine. In de avond gingen we terug naar Leiden en keken we lekker een film.

April 14th  + 15th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Op zaterdag namen Jasmin en ik redelijk vroeg de trein en ging ik terug naar mijn ouders. Mijn weekend was eigenlijk heel relaxed. Ik genoot van de bloesembomen vlakbij ons huis, keek The Autopsy of Jane Doe en ging een rondje hardlopen met mijn moeder. Zo fijn, van die chille weekenden!

April 16th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Maandag ging ik weer heel vroeg naar Leiden (check die wallen…), maar ik vond het dit keer minder erg dan anders. Het was namelijk zulk lekker weer! Ik had een interview samen met Robin omdat wij ons op hebben gegeven als introductieweekmentor. We horen half juni of we mentor zijn, spannend! Mijn commissie ging die middag ook lunchen met het bestuur en daarna had ik nog een practicum. Toen ik naar de supermarkt liep, scheen het zonnetje zo heerlijk! Ik maakte een nieuw receptje: een vegaburger met erwtjes en een eitje en zoete aardappelfrietjes. Erg lekker!

April 17th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Dinsdag was het nóg warmer en had ik echt een heel fijne en drukke dag. In mijn tussenuren ging ik met Robin naar Museum Volkenkunde, want daarvoor staan prachtige kersenbloesembomen. In een uur maakten we meer dan 300 foto’s met de bloesem en ik ben er zo blij mee! Na mijn college die middag ging ik met Robin en twee andere vrienden naar de sportschool. Ik kon dit keer al 45 kilo squatten, proud (Robin 80 maar daar hebben we het verder niet over)! Hierna ging ik met deze vrienden en nog een andere een terrasje pakken. Een welverdiend wijntje met bitterballen en nacho’s, echt genieten.

Ik was heel even thuis en had toen al met mijn vriendje afgesproken in het park. We gingen borrelen aan het water en daarna gingen we naar een heel lekker kiprestaurant. Elke maand organiseert een van ons een date en nu was hij aan de beurt. Het was heel gezellig en leuk, zoals altijd eigenlijk. ’s Avonds ging ik bij hem slapen en natuurlijk keken we de laatste aflevering van Temptation.

April 18th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Woensdag was het zo mogelijk nog warmer en ik moest een middagje werken. Dat voelde heel oneerlijk, want ik wilde niet binnen zitten met het warme weer! Na werken werd ik gelukkig wel beloond, want ik ging naar Sanne toe en we maakten een súperlekkere pastasalade met carpaccio. Echt niet te doen, zo lekker! We gingen picknicken in het park (dat helemaal vol zat) met de pastasalade, haalden daarna een ijsje en gingen vervolgens gewapend met wijn en chips terug naar het park. Daar lagen we tot een uur of 11 ’s avonds, echt heel chill en gezellig.

April 19th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Ook donderdag was een heel leuke dag: na college kwam mijn oma naar Leiden! Dit hadden we al heel lang afgesproken en nu was het eindelijk zo ver. Eerst liet ik haar mijn kamer en huis zien en daarna gingen we naar de Hortus Botanicus. Er stond heel veel in bloei, supermooi! Daarna gingen we naar het centrum om bij Annie’s te dineren. Ik vond het zo leuk dat oma de moeite had genomen om te komen! Het was heel gezellig om haar te zien.

April 20th – 22th

Snapshots, 9 april, 22 april, lente

Vrijdag ging ik naar Deventer, want de moeder van mijn vriend ging trouwen met haar vriend. Ik heb geen foto’s gemaakt van het huwelijk, maar het was een erg mooie en vooral gezellige dag. Wel echt súperwarm, trouwens.

Ook dit weekend was weer heerlijk relaxed. Mijn oma kwam weer, maar dit keer bij mijn ouders, om te lunchen. De rest van het weekend studeerde ik in de zon en las ik in Het verloren symbool van Dan Brown. Mijn ouders hebben een veranda, waarvandaan je uitkijkt op deze bloesemboom. Echt heel mooi! Ik ben zelfs een beetje minder wit geworden door de zon. Ik ben nu in elk geval niet meer fluoriscerend 😉

Hoe heb jij genoten van het mooie weer?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 Reacties

 1. 26 april 2018 / 07:24

  Zo te horen heb je heel wat leuke dingen gedaan de afgelopen weken en heb je optimaal genoten van het heerlijke weer. Wat een mooie foto’s bij de bloesemboom! En zo leuk dat je oma naar Leiden kwam! Ik zal voor je duimen dat je wordt uitgekozen als mentor in de introductieweek. Leuk dat je je daarvoor hebt opgegeven 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Ik ging naar Elfia en ik nam mee…een knalroze tas!My Profile

  • Malou
   Auteur
   1 mei 2018 / 23:29

   Ahhhh ja, ik heb zulke fijne dagen gehad. Superleuk Romy, ik hoop dat het werkt! <3

  • Malou
   Auteur
   1 mei 2018 / 23:29

   Dat kun je wel zeggen, ik heb ontzettend genoten!

  • Malou
   Auteur
   1 mei 2018 / 23:30

   Ah zo fijn meis! Hopelijk komt het zonnetje snel terug.

 2. 29 april 2018 / 19:15

  Die bloesembomen zijn zoo mooi om te zien! Jammer dat het altijd maar even in bloei staat he!
  Marielle onlangs geplaatst…Happy Kingsday!My Profile

  • Malou
   Auteur
   1 mei 2018 / 23:30

   Ja, ik vind dat echt heel jammer. Maar het maakt het ook weer heel erg bijzonder!

 3. 1 mei 2018 / 08:14

  Wat een hoop leuke foto’s! Zo mooi he die bloesembomen!? Kan niet wachten tot het weer lekker weer is!

  • Malou
   Auteur
   1 mei 2018 / 23:32

   Nee, ik ook niet. Scheen de zon altijd maar zo fijn!