Snapshots April 23th – May 6th

Snapshots April 23th – May 6th

Wat is het weer heerlijk weer, hè?! Beter weer dan in Italië, waar ik de afgelopen week heb doorgebracht. Niet dat ik me daardoor heb laten belemmeren, want het was zó’n fijne vakantie! Ik ging drie dagen naar Rome, bracht een paar dagen door met mijn oom en tante in Engeland en maakte een heleboel foto’s. Daarvoor ging ik ook nog lunchen met mijn huisgenootje Kelly én lunchen met twee vriendinnen. Kijk je mee naar deze bomvolle snapshots?

April 23th – 25th

Snapshots, April 23th, May 6th

Eigenlijk beginnen mijn snapshots altijd pas op woensdag, hè?! 23 en 24 april ging ik naar college en werkte ik, verder weinig spannends. Op woensdag ging ik met Kelly naar Woerden, want zij was uitgenodigd om te komen lunchen bij Midas en ik mocht mee. Supergezellig en ontzettend lekker! Toen ik thuis was ging ik nog even studeren voor mijn tentamen en daarna ging ik naar Robin om met Robin en Anne te eten. We maakten een heerlijke salade met parelcouscous en studeerden toen nog even met z’n drieën, perfecte studenten als we zijn.

April 26th

Snapshots, April 23th, May 6th

Donderdagochtend had ik een tentamen en daarna had ik VAKANTIE. Om dat te vieren ging ik met Anna Titia en Elvira lunchen bij Anne & Max. Vervolgens ging ik naar de Pull & Bear voor een zonnebril, waar ik deze toffe cateye vond. Er stond geen prijskaartje op en toen ik naar de prijs vroeg, bleek dat ze ‘m niet eens verkochten! Iemand had ‘m waarschijnlijk laten liggen, en dus mocht ik ‘m gratis hebben. Ik voelde me een echte koopjesjager 😉

April 27th + 28th

Snapshots, April 23th, May 6th

Terwijl iedereen Koningsdag vierde, zat ik de hele dag in de auto richting bella Italia! Niet de ideale tijdsbesteding, maar toen we in het hotel in Duitsland aankwamen was alles weer beter. Hoe lekker ziet deze pasta eruit?! Na een fijne nacht gingen we verder, maar helaas hadden we in Zwitserland bijna 5 uur vertraging…. Ik was zo blij toen we rond 23 uur ’s avonds eindelijk in Italië waren!

April 29th

Snapshots, April 23th, May 6th

Op de eerste dag bleven mijn ouders, zusje en ik gewoon bij het huis. Behalve lezen en relaxen deden we niet zoveel, behalve héél lekker eten en natuurlijk foto’s maken!

April 30th

Snapshots, April 23th, May 6th

Op 30 april stonden we vroeg op om naar Rome te gaan! We verbleven in een heerlijk hotel vlakbij Vaticaanstad en liepen de eerste dag een groot deel van de stad rond. Je kunt hier de diary van deze dag lezen!

May 1st

Snapshots, April 23th, May 6th

Op de tweede dag in Rome bezochten we de drie highlights in het centrum: het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Ook gingen we nog op zoek naar de Domus Aurea, maar ik kon die oprécht niet vinden! Weet iemand waar die is? Na drie keer Rome heb ik dat paleis nog steeds niet gezien, zo jammer!

May 2nd

Snapshots, April 23th, May 6th

Woensdag was de allerlaatste dag in Rome, maar in drie dagen hebben we zoveel gezien! Hoe Romeins is deze foto hierboven?! Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe petje. De hele stad was vol met politie (echt bizar vol) omdat er ’s avonds een Champions League wedstrijd was, maar nog steeds hebben we ontzettend veel kunnen zien. ’s Avonds gingen we uitgeput terug naar het huis.

May 3rd

Snapshots, April 23th, May 6th

Op donderdag kwamen mijn oom en tante ook naar Italië – we verbleven in hun huis – en toen hadden we nog drie dagen samen voor de boeg! Superleuk, want omdat zij in Engeland wonen zie ik ze niet zo vaak. We kletsten bij, lunchten met z’n allen en gingen ’s avonds nog even naar Bevagna. Echt een superlief dorpje is dat!

May 4th

Snapshots, April 23th, May 6th

De volgende dag gingen we klussen: er moesten een heleboel luiken geschilderd worden. Ik vond het eigenlijk heel erg leuk! Het regende een groot deel van de dag, maar af en toe scheen de zon toch ook nog wel. Aan het eind van de middag gingen we naar Foligno, want daar zouden we gaan eten met z’n zessen. We liepen nog even door de stad en bezochten een aantal kledingwinkels voor mijn tante.

May 5th + 6th

Snapshots, April 23th, May 6th

De laatste dag in Italië was ontspannen; ’s ochtends gingen we nog naar een tuincentrum en daarna hielp ik mijn moeder met de tassen inpakken. ’s Avonds gingen we naar Montefalco, waar ik dit gele leren jasje van mijn oom kreeg. Ik ben verliefd! Ik vind ‘m echt zo leuk! We aten ’s avonds nog samen en daarna namen we afscheid, want de volgende ochtend gingen we om 5 uur weg. Zondag was echt zo’n lange dag in de auto! Na 20 uur in de auto kwamen we terug in Nederland en kon ik weer in mijn eigen bed slapen.

Heb jij iets leuks gedaan in de meivakantie?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

12 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 07:25

  Hoe gaaf! Jij bent gewoon “even” vorige week naar Italië geweest 🙂 Rome blijft geweldig, maar ook Italiaanse dorpjes zijn volgens mij erg leuk. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Dat gele jasje is ook echt superleuk trouwens.
  Romy onlangs geplaatst…Ik ben een laatbloeier (en dat maakt niet uit!)!My Profile

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2018 / 22:47

   Ja, geweldig hè! Echt bijzonder gewoon. Italiaanse dorpjes zijn zo mogelijk nog leuker, en zo gezellig ook altijd.

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2018 / 22:45

   Ja, daar heb je echt gelijk in! Het is ook vooral gewoon echt wel familiebonding in zo’n autootje, haha. Dankjewel meis!

 2. 8 mei 2018 / 14:17

  Ohh dat jasje! Echt zo mooi :). Ik kan wel op google maps laten zien waar de domus zit als je wil!

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2018 / 22:46

   Lief! Ja, ik weet dus waar ‘ie zit maar ik kon ‘m gewoon in Rome ECHT niet vinden. Zo raar, haha!

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2018 / 22:44

   Dankjewel lieverd! Ik zie ineens jouw city guide voor Londen, die ga ik even kijken hihi!

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2018 / 22:43

   Ja Italië is echt mijn favoriete land, en dan vooral Rome! Die zonnebril was echt geweldig inderdaad.

  • Malou
   Auteur
   10 mei 2018 / 22:43

   Was het ook absoluut!