Snapshots January 15th – January 28th

Snapshots January 15th – January 28th

Het is echt absurd dat ik alweer mijn tweede snapshots van dit jaar plaats! De afgelopen weken heb ik heerlijke dingen gedaan: lekker outfitfoto’s gemaakt, heel veel gegeten met vriendinnetjes, lekker gesport, superfijn in de sale geshopt en ook heb ik twee nieuwe baantjes!! Natuurlijk heb ik van alles snapshots gemaakt zodat ik jullie precies kan vertellen wat er de afgelopen weken is gebeurd.

January 15th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

De derde week van januari regende het echt BIZAR veel, het leek alsof er een soort oneindige bron van regen en wind was. Voordeel was wel dat er op maandag gelijk een pakketje op mij lag te wachten met deze regenjas van RAINS! Ik wist mijn vriendinnetje Robin over te halen om foto’s met mij te maken op een van de mooiste bruggen van Leiden – aanstaande zaterdag komt de outfit online!

Robin en ik gingen die avond weer naar salsa en we hebben er nu een soort ‘traditie’ van gemaakt dat zij daarvoor bij mij komt eten. We maakten die maandag pitabroodjes met falafel, wortel en koriander en zelfgemaakte tzatziki. Was echt best wel lekker, je vindt hier het recept van Allerhande!

January 16th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

Sinds kort draag ik mijn haar heel vaak zo, het zit echt mega chill en ik vind het er ook echt mooi uitzien! Wat vinden jullie ervan? Op dinsdag begon ik de dag heel relaxed: met een smoothie las ik mijn favoriete blogs. Ik ben gek op smoothies als ontbijt; heel erg gezond en ook erg vullend! In deze smoothie zat Griekse yoghurt, kiwi, banaan en framboos.

’s Middags ging ik naar mijn werkgroep en ’s avonds ging ik studeren en eten met mijn vriendinnetje Marle. We aten een heel chill receptje van I love health, echt een aanrader!

January 17th + 18th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

Op woensdag en donderdag was ik vrij; op vrijdag had ik namelijk een tentamen en daarvoor hebben we altijd een dagje vrij om te studeren. Beide dagen bestonden dan ook vooral uit studeren – en ook had ik twee sollicitaties. En het tofste is dat ik beide baantjes heb gekregen! Ik houd nu de website van een personal trainer bij – kijk hoe mooi 😉 – en ook ben ik student-assistent bij een wetenschappelijk onderzoek aan het LUMC! Woensdagavond kwam er wéér een vriendinnetje bij me eten – Sanne dit keer – en we maakten een superlekkere lasagne.

Van al dat studeren word ik een beetje murw en ik vind het dan heerlijk om tussendoor even te ontspannen met deze fijne producten van Rituals. De douchegel van The Ritual of Ayurveda (€8,50) kreeg ik van een huisgenootje met Sinterkerst en de shampoo van The Ritual of Sakura (€9,50) kreeg ik voor Kerst van mijn nichtje. Later kocht ik er in de sale zelf nog deze conditioner van The Ritual of Hammam bij. Ze ruiken allemaal zo lekker! Ook zo’n goede ontspanning: een zelfgemaakte poké bowl. Was helemaal heerlijk om dit aan de vooravond van een tentamen te kunnen eten.

January 19th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

Voor Kerst kreeg ik van mijn ouders zo’n schattig reageerbuisvaasje. Bij mij in de straat zit een bloemenwinkel en daar kocht ik schattige witte bloemetjes om ze mee te vullen! Voor mijn tentamen maakte ik er nog even een fotootje van en daarna sprong ik op de fiets. Mijn tentamen ging goed, ik heb ‘m gehaald met een 7, dus ik ben helemaal happy!

Ons tentamen is altijd in het Universitair Sportcentrum, dus het is een heel logisch gevolg om hierna lekker naar de fitnessruimte te gaan. Samen met Robin en een vriendin van haar trainde ik een uur mijn billen en benen en dat heb ik het hele weekend gevoeld!

January 20th + 21th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

Het weekend na een tentamen vind ik altijd heel chill: ik hoef niet te studeren! Ik vulde het hele weekend met bloggen, mijn moeder helpen met haar site en spelen met ons logeerkindje. Ook maakte ik weer wat nieuwe bullet journal-pagina’s en bakte ik op zaterdagavond een grote stapel pannenkoeken.

January 22th + 23th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

Op maandag zat ik tijdens college naast een superleuk meisje uit mijn jaar. Ze is heel aardig en heeft een heel toffe kledingstijl! Ik gaf haar een complimentje over haar trui en gelijk vertelde ze dat hij uit de sale van Pull & Bear kwam. Na college ging ik dus met Robin naar de Pull & Bear en ja hoor, daar lag ‘ie! Ook kocht ik nog een gestreept shirtje voor de bizarre prijs van €1,99. Willen jullie binnenkort een sale shoplog?

Dinsdag was niet zo spannend: ik had weer college en at daarna met mijn huisgenootje Kelly. Ik maakte bleekselderijsoep – dit klinkt helemaal niet lekker, maar het is zo bizar smaakvol! Ik zal binnenkort een recept delen als jullie dat leuk vinden. ’s Avonds kwam mijn vriendje bij me slapen, helemaal fijn!

January 24th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018

Woensdag was heel erg vol. ’s Ochtend kreeg ik twee pakketjes binnen: een enorme tas van Brandfield en een van Happiness Boutique. Hierna ging ik naar college en ik ging aansluitend een uurtje sporten. Buikspieren en cardio! Vervolgens ben ik snel wat sporttops gaan kopen voordat ik een dienst had in het Ronald McDonaldhuis. Sinds kort doe ik hier vrijwilligerswerk en het is zulk dankbaar werk! ’s Avonds ging ik met twee vriendinnetjes eten, het was erg gezellig en we hebben ons kapot gelachen!

January 25th + 26th

Snapshots, January 15th - 28th, januari 2018Op donderdag had ik weer college (verrassing) en daarna ging ik met mijn vriendje de stad in om wat kleding voor hem te shoppen. Dit lukte niet echt – hij kocht maar een trui – maar het was wel heel gezellig! De volgende ochtend maakten we outfitfoto’s met mijn nieuwe tas en na college ging ik naar een vriendin van mijn moeder waarmee zij haar bedrijfje heeft. We gingen namelijk hun site afmaken – die kwam op 28 januari online! We aten daar heel lekker en gingen uiteindelijk pas rond half elf naar huis.

January 27th + 28th

In het weekend heb ik niet zo heel veel gedaan, behalve werken aan de site van mijn moeder. En hij is nu online! Mijn moeder en een vriendin maken supermooie, hippe en kleine tasjes voor mensen met sondevoeding. Je kunt er niet mee blijven haken en je kunt er van alles mee doen, zelfs terwijl je wordt gevoed. En dat kan bijna nooit met sondevoeding! Je vindt hun site hier en je kunt ze ook volgen op Instagram.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om de snapshots van afgelopen weken te zien! De komende weken ga ik weer heel wat toffe dingen doen: ik ga hopelijk een weekendje naar Londen plannen, lunchen met Ellen in Amsterdam en ook heb ik 8 februari een heel tof feest. Ik kan nu al niet wachten om het allemaal aan jullie te laten zien!

Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

22 Reacties

 1. 31 januari 2018 / 09:57

  Wauw je haar zit echt mooi zo (16 januari). Love it !

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:01

   Ah dankjewel meis! Ik ben er zelf ook erg tevreden mee

 2. 31 januari 2018 / 10:32

  Wat een leuke foto’s allemaal! Ik ben zeker benieuwd naar je recept van de bleekselderij soep.

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:02

   Die soep is echt superlekker! Ik zal ‘m snel op mijn blog zetten.

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:02

   Dankjewel Loes! Die body is pretty he!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:02

   Ik ook! Er komt snel een outfit mee!

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:03

   Dankjewel Kel <3

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:03

   Jaaaa die body is echt mijn favoriet!

 3. 31 januari 2018 / 12:32

  Wat een mooi weekoverzicht! En super dat je zo’n mooie trui hebt kunnen scoren in de sale (yes, ik wil een sale shoplog zien!). Ben beniewud naar die mooie outfitfoto’s, zoals ik al op instagram zei vond ik het effect van je felgekleurde outfit zo mooi afsteken tegen de sombere achtergrond. Heel gaaf!
  Daphne onlangs geplaatst…Welke plekjes ik in Parijs wil gaan bezoeken – Deel 1My Profile

  • Malou
   Auteur
   31 januari 2018 / 18:04

   Ja dat was zo’n lieve reactie! Ik was zelf ook wel heel blij met die foto’s moet ik zeggen!

 4. 31 januari 2018 / 18:48

  Wat goed dat je beide baantjes hebt! Het klinkt als heel leuk werk. Zelf ben ik ook een paar jaar student-assistent geweest (maar dan bij communicatie- en informatiewetenschappen) en dat vond ik altijd erg leuk om te doen. Wat goed trouwens dat je als vrijwilliger werkt voor het Ronald McDonaldhuis! Je hebt het er maar druk mee zo 🙂 Zo te horen heb je twee leuke weken achter de rug!
  Romy onlangs geplaatst…De tijd vliegt! | Het cliché der clichésMy Profile

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2018 / 13:00

   Ja student-assistent is echt leuk! Ik ben in elk geval superblij dat ik het heb gekregen. Hahah, druk is het zeker ja! Maar gelukkig ook heel erg leuk 🙂

 5. 1 februari 2018 / 16:00

  Leuk overzichtje! Ik vind je haar zo trouwens echt heel mooi. Kun je mij niet even heel makkelijk uitleggen hoe je dat gedaan hebt, haha!?
  Justine onlangs geplaatst…Back in Perth!My Profile

  • Malou
   Auteur
   1 februari 2018 / 22:25

   Nou het is echt heel erg makkelijk! Je maakt zo’n laag ‘loop’knotje, deelt het staartje dat er dan nog is in tweeën en twist ze allebei de andere kant om je knotje. Vastzetten onder de loop en klaar ben je! Al gelukt, haha?

    • Malou
     Auteur
     16 februari 2018 / 10:12

     Hihi, ja ik ben heel benieuwd of het je gaat staan! Vast wel!

 6. 4 februari 2018 / 23:13

  Haha, ik wou ook vragen hoe je dit doet maar ik zie nu je antwoord hierboven. Ik ga het proberen ;p
  Marjoleine onlangs geplaatst…Hallo griep…My Profile

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 10:01

   Hahah, ben benieuwd naar het resultaat!