Shooten op het Museumplein + een sleepover bij Hotel Arena

Shooten op het Museumplein + een sleepover bij Hotel Arena

Hi schatten! Vorige week heb ik zoiets tofs gedaan?! Een paar weken geleden waren Ellen en ik bij een expositie van Eddy Posthuma de Boer in Hotel Arena waarna we heerlijk gingen dineren bij Park. Dat was echt al TOP, maar vorige week werd het nog leuker. Ellen en ik hadden namelijk een sleepover bij Hotel Arena! 24 uur vol shooten, heerlijke biefstuk bij Loetje, krakende lakens en in je broek plassen van het lachen. Kijken jullie mee naar deze diary?!

11.54 Fietsen naar het Museumplein

Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam

Ellen en ik kwamen rond 12 uur aan bij Hotel Arena en nadat we onze bagage hadden gedropt, kregen we allebei een fiets om naar het Museumplein te fietsen. Dat was echt een bizarre exercitie; fietsen in Amsterdam is echt zo moeilijk! Je wordt elke seconde bijna aangereden en natuurlijk was ons fietspad ook nog eens afgesloten… Gelukkig kwamen we heelhuids aan bij het Museumplein. Het was daar zó cute! De schaatsbaan was weer open en overal stonden leuke kraampjes met schattige lampjes. Zo lief!

Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam

Natuurlijk gingen we shooten op het Museumplein en daarna gingen we in een restaurantje naast de schaatsbaan nacho’s en stokbrood eten. Konden we gelijk even bijkletsen! Rond half 3 fietsten we terug naar het hotel voor onze incheck, maar eerst nog even een stop bij de Jumbo voor rosé en chips!

14.46 Shooten op de mooiste plekjes van het hotel!

Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam

Nadat we waren ingecheckt leidde Janita van Hotel Arena ons rond; wat een mooi hotel! Zoveel mooie deuren, prachtige grote trappen en overal planten, echt GORGEOUS. We konden vier uur shooten in allerlei verschillende outfits! Natuurlijk ga ik niet alle foto’s spoilen, maar je kunt ze zien op mijn Instagram en op die van Ellen.

Het was voor het hotel volgens mij best raar dat er werd geshoot, want iedereen keek ons aan alsof we naakt rondliepen. Gelukkig zijn we allebei niet super verlegen; alleen in onze kerst/gala outfits voelden we ons een beetje bekeken. Maar de foto’s zijn MOOI!

20.00 Biefstuk bij Loetje & shooten voor Urtekram

Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam

Om 20.00 uur gingen we eten bij Loetje Oost. Zó lekker die biefstuk, maar o zo veel… We bestelden er frietjes, champignons en gebakken ui bij, maar we zaten zo vol dat we niet eens de frietjes op kregen. We moesten nog tien minuutjes teruglopen naar het hotel, maar dit was top om het eten te laten zakken. Terug in het hotel gingen we namelijk gelijk weer shooten voor Urtekram! Deze foto stond niet in de blog, maar hij is tof toch?! Net alsof ik een geest ben….

8.15 Wakker worden tussen heerlijke lakens

Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam

De volgende ochtend werd ik wakker in een heerlijk zacht bed met krakende lakens. Hmmm, wat had ik lekker geslapen! De hotelkamer was zo rustig en stil én het zag er ook nog eens supermooi uit. Zwaar om uit dit heerlijke bed te stappen! Gelukkig maakte het idee van een heerlijke ontbijtje beneden het wat minder zwaar.

Sleepover, Hotel Arena, The Girl Next Door, Museumplein, Oosterpark, Amsterdam

Ohhhh, dat ontbijtje was zo’n feest! Croissantjes, verse sapjes, heerlijk versgebakken brood met zalm of een eitje…. Ik heb zó veel te veel gegeten! De perfecte manier om de dag te beginnen.

Helaas is mijn leven niet altijd een droom en moest ik na het ontbijtje weer terug naar Leiden voor een werkgroep… Maar ik heb zó genoten! Ik wil Hotel Arena super erg bedanken voor het heerlijke verblijf, het was een feestje ♥

Heb jij weleens geslapen in Hotel Arena?

Malou x

 

 

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 4 december 2018 / 07:20

  Oh, dat klinkt als een geweldige dag en nacht! Sowieso is Museumplein zó mooi nu! En ik zie dat jullie nog net op tijd waren voor de Iamsterdam-tekst 😛 Die is inmiddels weggehaald volgens mij – helaas. Hoe gaaf dat jullie in zo’n mooi hotel mochten overnachten!

  • Malou
   Auteur
   4 december 2018 / 11:20

   Jaaa he, met Ice Amsterdam is echt zo prachtig! We waren inderdaad net op tijd, de laatste vijf daagjes. Het was echt geweldig!

 2. Floor
  4 december 2018 / 18:28

  Ahh super grappig dat je als Nederlander het fietsen in Amsterdam heftig vindt! Ik woon er nu een jaar en geniet er echt van om alles voorbij te sjeezen en overal voorrang te nemen 😉
  Hele leuke blogpost om te lezen!

  • Malou
   Auteur
   4 december 2018 / 18:44

   Haha, nou doe mij maar Leiden hoor! Ik had het gevoel dat je op elk moment bijna dood kon gaan… Fijn dat je de blogpost leuk vond! X

 3. 5 december 2018 / 01:21

  Whieeee echt zo een mega leuke blog! Ik beleef het gewoon weer opnieuw! Het was echt heeeel erg leuk mop! Snel weer nieuwe avonturen beleven samen <3

  • Malou
   Auteur
   5 december 2018 / 12:49

   Jaaaa het was zo heerlijk hè! Ik wil weer naar het hotel <3