Sleepover event + prosecco in een jacuzzi

Sleepover event + prosecco in een jacuzzi

Afgelopen vrijdag had ik het TOFSTE event ooit. Ellen heeft al een tijdje een samenwerking met Apollo Hotels en zij organiseerde een geweldige sleepover in hun vestiging in IJmuiden. Samen met Eline van Beyond Bons, Ellen’s vriendinnetje Liz, beginnend influencer en – veel te knap – model Shadee en natuurlijk Ellen ging ik op 31 maart naar IJmuiden voor de sleepover. Het Seaport hotel ligt echt prachtig, op loopafstand van het strand en met uitzicht op de haven. Mocht je een romantisch weekendje met je vriend – of gewoon gezellig met je vriendinnen – naar het strand willen én in een tof hotel willen slapen, dan is het Apollo Hotel Seaport echt the place to be.

Krakende witte lakens en de mooiste pyjama’s

Sleepover event, IJmuiden, Apollo Hotels, samenwerking, bloggersevent

Nadat we hadden geshoot op het strand kwamen we aan op de VEEL TE MOOIE hotelkamer. Een kingsize bed met krakende witte lakens, een prachtig lichtroze bad MET jacuzzifunctie en een haardvuur dat ons knetterend stond op te wachten. Ook wachtte Denice van CosmoHairstyling IJmuiden in de suite op ons. Hoe tof, een privékapster op je sleepover?! Binnen een kwartiertje veranderde ze mijn steile strohalmen in een prachtige, weelderige bos krullen. Zie je hoe mooi ze hier op het bed liggen gedrapeerd?!

Over dat bed gesproken, ik heb daar volgens mij de hele middag op gezeten terwijl Eline foto’s van mij maakte. Niet alleen zit – en ligt – het bed echt heerlijk, je kunt er ook nog eens geweldige foto’s op maken. Ik had een setje van Hunkemöller gecombineerd met een kimono van LASCANA en ik heb ontzettend sexy en stijlvolle – vind ik zelf – foto’s gemaakt, vooral dankzij Eline. De foto hierboven is een van de minst blote, maar ik ben er helemaal verliefd op. Maar dat komt eigenlijk ook door mijn geweldige krullen!

Dinner, baby!

Sleepover event, IJmuiden, Apollo Hotels, samenwerking, bloggersevent

We hadden allemaal al geweldige foto’s – Shadee zelfs met een PANDA – en toen was de sleepover nog niet eens echt begonnen. We trokken een mooie outfit aan en gingen toen naar beneden voor het diner. Natuurlijk begonnen we met carpaccio – wie niet? -, die op een prachtig lichtblauw bord werd geserveerd. Het personeel was ontzettend aardig en serveerde de heerlijkste gerechten. Na de carpaccio kreeg ik ravioli, gevuld met spinazie en ricotta. Erbij kreeg ik truffelsaus, gegrilde tomaatjes en groene asperges en dit bleek echt een topcombi.

De gerechten van de andere meiden zagen er ook heerlijk uit: Liz at sliptong en Ellen en Eline pappardelle met biefstuk. Ik krijg weer helemaal honger als ik naar de foto hierboven kijk, hoe heerlijk ziet dit eruit?! Ook na de tweede gang was het feest nog niet over, want there’s always room for dessert. Zelf at ik een tarte tatin met ijs, echt súperlekker. Toen we allemaal genoeg hadden gegeten, gingen we snel terug naar onze suite, maar niet voordat we twee flessen prosecco hadden meegekregen van de superlieve barman.

Prosecco, confetti en kaarsjes in de jacuzzi

Sleepover event, IJmuiden, Apollo Hotels, samenwerking, bloggersevent

Terug in de suite wisten we niet hoe snel we onze bikini aan moesten doen en het bad vol laten lopen. Samen met Liz gooide ik lekker veel schuim in het bad – zo veel dat het bijna overliep, oeps! Ellen had allemaal kaarsjes en confettiballonnen mee die het bad een heel feestelijke touch gaven. Eerst doken we omstebeurt even in het bad – ik had ook nog toffe foto’s nodig met mijn nieuwe LASCANA bikini en dat is gelukt – en daarna met z’n allen (en met de flessen prosecco natuurlijk). Het was echt zo heerlijk! Een lekker muziekje op, een bad vol schuim en lachen met gezellige meiden, ik voelde me echt zo bevoorrecht!

Sleepover event, IJmuiden, Apollo Hotels, samenwerking, bloggersevent

Je zou wel denken dat we al genoeg verwend waren, maar er was in de suite nog veel meer moois voor ons te vinden. Alle vijf kregen we een GIGANTISCHE goodiebag vol met de heerlijkste producten ooit. Ampullen van Babor, een haarmasker en een gloss spray van Keune, een sugar scrub van L’Oréal Paris, allemaal heerlijke items van Kruidvat, een prachtig armbandje van Feathers & Fantasy en dat is nog niet eens alles!  ’s Avonds voor de haard probeerde ik ook al een fijn maskertje van Kocostar, superlekker!

Toen we allemaal rozig waren na de jacuzzi, doken we in onze badjassen om nog even te kletsen voor de haard. Het was inmiddels al 2 uur ’s nachts en we waren allemaal moe van deze heerlijke dag. Om kwart over 2 doken we lekker ons bedje in!

Good morning babes!

Sleepover event, IJmuiden, Apollo Hotels, samenwerking, bloggersevent

De volgende ochtend ging om 8.15 onze wekker. We werden wakker met een prachtig uitzicht over de mistige duinen en natuurlijk begonnen Ellen en ik gelijk foto’s te maken, oeps! Hierna moesten Liz, Ellen en ik ons snel aankleden om naar de suite van Eline en Shadee te gaan, want natuurlijk waren we nog niet klaar met foto’s maken. Om 10 uur moesten we ons heel snel aankleden om naar het ontbijt te gaan, voordat al het lekkers weg was. Ik laadde mijn bord he-le-maal vol, er lag ook zoveel! Broodjes, croissantjes, eitjes, fruitsalade en zelfs een WAFELMACHINE. Hoe tof is dat?!

Na het ontbijt moest ik snel afscheid nemen van de meiden om naar Middelburg te gaan, maar eigenlijk had ik nog veel langer willen blijven. Ik heb echt een geweldige sleepover gehad en superleuke meiden leren kennen. Ik wil Apollo Hotel IJmuiden ONTZETTEND bedanken, ik kom zeker nog een keer genieten van jullie heerlijke suites. En over mijn goodiebag, daar gaan jullie zeker nog veel meer van zien…

Heb jij weleens in een Apollo Hotel geslapen?

Malou x

 

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 Reacties

  • Malou
   Auteur
   6 april 2018 / 10:43

   Ja, het was echt geweldig! Ik ga dit nog zo lang onthouden.

  • Malou
   Auteur
   6 april 2018 / 10:44

   Ja, de jacuzzi was echt heerlijk! Ik zou echt een keer naar dit hotel gaan, heerlijk uitwaaien op het strand ook.

  • Malou
   Auteur
   6 april 2018 / 10:44

   Echt hoor! Als we er nog steeds zaten had ik het ook niet erg gevonden.

 1. Eline
  6 april 2018 / 09:56

  Super leuke blogpost mop en wat hebben we het leuk gehad! Heb echt mega genoten en gelachen met jullie ?

  Hopelijk tot snel! XO

  Eline
  Beyond Bons

  • Malou
   Auteur
   6 april 2018 / 10:45

   Ik ook meis! Vond het echt zo leuk om je te ontmoeten! X

  • Malou
   Auteur
   7 april 2018 / 12:21

   Ja echt hè! Ik ben ook jaloers op mezelf hoor 😉

 2. 6 april 2018 / 18:01

  Super leuk om te lezen Malou! Fijn dat het zo leuk was!

  • Malou
   Auteur
   7 april 2018 / 12:22

   Lief van je Kel! X

  • Malou
   Auteur
   8 april 2018 / 12:30

   Dat was het ook echt heel erg!

  • Malou
   Auteur
   11 april 2018 / 10:02

   Kun je wel zeggen!