Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Shoplog | A girl can’t have enough shoes

Shoplog | A girl can’t have enough shoes

Laat ik beginnen met me verontschuldigen dat ik drie paar schoenen heb gekocht. DRIE PAAR. Dat is niet normaal, toch?! Al hoewel, a girl can’t have enough shoes. Ik had al een tijdje nieuwe schoenen nodig en eerst wilde ik naar de stad gaan, maar het was zondag en ik had geen zin en dus ging ik naar de site van Sacha. Het perfécte moment, want Sacha gaf alleen díe zondag 20% korting op de nieuwe collectie en dus kocht ik drie paar schoenen voor maar €115,95! En je hebt echt geen idéé hoe blij ik ermee ben, alle paren zijn zo mooi!

Loafers met luipaardprint

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Ik heb een ‘omstreden’ paar schoenen gekocht en dat zijn deze loafers. Met omstreden bedoel ik dat niemand ze leuk vindt, alleen mijn moeder en ik. Maar dat maakt me niet uit, want ik vind ze héél leuk. Bijna alle zomerschoenen die ik heb zijn sneakers en die zijn dicht. Deze schatjes zijn niet echt open, maar het is in elk geval een goed alternatief!

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Bij open schoenen denk ik er altijd over of ik eventueel lange stukken zou kunnen lopen. Meestal is dat niet mogelijk bij ballerina’s, omdat je dan praktisch op blote voeten loopt. Bij deze beauty’s is dat niet zo! Ze hebben een harde zool die genoeg steun biedt. Daarnaast maken de veters die je om je enkels bindt het bijna een gladiatorsandaal. Supermooi en je kunt er ook absoluut niet uit met je voet!

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

De loafer is gemaakt van textiel, dat een beetje lijkt op suède. Er zit een flinke pointy toe aan de schoen, maar wat mij betreft maakt dit ze een stukje chicer! Ook de veter vind ik echt een tof detail. Ik denk dat ik deze schoonheden veel ga dragen in de zomer. Hoe leuk zullen ze staan met een spijkerrokje en een wit blousje?!

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Deze loafers kosten €39,99.

Okergele gladiatorsandalen van suède

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Nu komen we bij het pronkstuk van mijn shoplog. Want serieus, heb je ooit zulke mooie sandaaltjes gezien?! Ik ook niet. Of eigenlijk wel, want ik had deze schoonheden al een keer gespot in de etalage van een Sacha filiaal. Ik vond ze net te duur, maar nu ging er €15,00 af! Dus toen ik deze prachtschoentjes toevallig weer tegen kwam, wist ik niet hoe snel ik ze in mijn winkelmandje moest gooien.

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Meestal vind ik hakken niet comfortabel genoeg in de zomer, maar deze sandaaltjes zijn perfect! De blokhak is maar 5 centimeter, dus totaal geen probleem om hierop te lopen! Deze sandaaltjes hebben ook een soort gladiatoreffect, in elk geval veters voor om je enkels. En de veters zijn lang, zodat je ze op verschillende manieren rond je benen kunt wikkelen.

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

De schoenen zijn gemaakt van echt suède en er zit een goede zool onder die lekker stevig is. Door de veters zet je je voeten als het ware vast in de schoen, dus je loopt er voor hakken totaal niet wiebelig op.  Ik kocht de sandaaltjes in okergeel, ik ben gek op die kleur! Ik vind het gewoon zó mooi en het is echt een statement piece, maar toch niet erg schreeuwerig. Mocht je de sandaaltjes wel mooi vinden, maar de kleur niet, je kunt ze ook kopen in taupe of zwart.

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

De sandaaltjes zijn €64,99.

Gestreepte espradilles met roze detail

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Toen ik een jaar of zeven was, kwamen espradilles in de mode. En o jongens, wat was ik verliefd op de espradilles met rieten sleehak en enorme linten om om je benen te binden. Ik heb mijn moeder gesmeekt om die schoenen, maar ik kreeg ze niet. Wat wil je ook, een zevenjarige op hakken. Maar goed, de lagere espradilles vond ik de laatste jaren ook leuk, maar ik kocht ze nooit. Tot ik deze leukerds zag!

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

Espradilles zijn vrij sportief en eigenlijk past dat niet zo bij mij. Toch heb ik een zwak voor het casual zomerse, net als bij TOMS! Ik kocht deze espradilles in maat 38, mijn gewone maat, maar eerst dacht ik dat ze niet pasten. De schoentjes zaten zó strak dat er striemen in mijn voeten zaten. Volgens mijn moeder ‘hoort’ dit bij espradilles en loop je die heel erg uit. Eerst geloofde ik er niks van, maar ik merk nu al verschil. Voorlopig draag ik ze elke dag in huis, om ze wat comfortabeler te maken!

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

De espradilles zijn gemaakt van textiel en hebben donkerblauwe verticale streepjes. Vlak boven de touwzool zit een roze stiksel, een leuk detail dat de schoenen wat unieker maakt. Vaak zitten espradilles als een soort pantoffels om je voeten en buig je ze zo om. Deze espradilles hebben dat niet; een stevige zool van kunststof. Ik vind dat zelf erg fijn, want daardoor kan ik er lang op lopen! Nu nog hopen dat ze meer gaan voelen als pantoffels…

Shoplog Sacha, nieuwe schoenen

De espradilles kosten €39,99.

Ah, ik ben zo blij met al mijn schoenen! Een trendy paar loafers, chique gladiatorsandaaltjes en sportieve espradilles. What more can a girl wish for?! Helaas is die 20% korting al over, maar als je je inschrijft voor de Sacha nieuwsbrief, krijg je in elk geval 10 euro korting ;).

Welk paar schoenen vind jij het leukst?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

40 Reacties

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:19

   Dankjewel! Tof zijn ze hè.

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:20

   De okergele zijn ook mijn favoriet, ik vind ze zo gaaf! Maar ben ook wel heel blij met de luipaardprint inderdaad. Dankjewel Romy!

 1. 11 mei 2017 / 08:17

  Oh wat zijn die espadrilles leuk!!! Ik hou ook echt van die relaxte zomerse look. Ik loop nu zelf al een paar jaar op Paez schoentjes, bijna hetzelfde als TOMS zijn die. Ik kocht ze in Barcelona, dus misschien koop ik dit jaar nieuwe haha 😉
  Marieke | Bluebell Forest onlangs geplaatst…De Kleine Baron met Het Laatste TafeltjeMy Profile

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:21

   Ohhh die Paez zijn zó leuk! Als je leuke vindt in Barcelona in maat 38, ik betaal het je terug 😉

 2. 11 mei 2017 / 09:04

  Hele leuke schoenen! En inderdaad, het zijn zulke mooie sandalen. Leuk kleurtje ook, lekker zomers!
  Demi onlangs geplaatst…50 SHADES OF BLUEMy Profile

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:21

   Ja, heerlijk hè! En dat okergele kan volgens mij zelfs nog wel in de herfst!

 3. 11 mei 2017 / 09:09

  Die gele schoentjes zijn zo lekker zomers!!! Die zouden echt perfect staan onder een wit jurkje. Super leuke schoenen Malou, ik hoop eigenlijk nooit schoenen bij Sacha dus ik ga nu die webshop maar eens bekijken! Liefs, Sija
  Sija onlangs geplaatst…3 Tips om meer in het nu te levenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:21

   Het was ook mijn eerste keer bij Sacha, maar ben zó blij met al die schoenen! Een wit jurkje is inderdaad een superleuke combi, denk ik!

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:22

   I can imagine, I love them too!

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:22

   Ah ik ben ook zó blij met die okergele sandaaltjes! Ze zijn zo tof en ook gewoon echt een goede kwaliteit, doordat ze van echt suède zijn.

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:22

   Dankjewel Danique! De espradilles vind ik zelf ook heel leuk, moet ze alleen nog even uitlopen dus….

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:23

   Ja, die korting was zó fijn! Scheelde echt een flink stuk. Zelf vind ik de espradilles ook geweldig.

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:24

   Ja, wauw, valt mee hè! Superleuke schoenen voor zo weinig geld!

 4. 11 mei 2017 / 12:05

  Leuk! Ben fan van de mosterdkleur schoenen! X

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:24

   Dankjewel Peggy! Die vind ik zelf ook zo tof!x

 5. 11 mei 2017 / 17:10

  Wat een ontzettend vrolijke schoenen.
  Je wordt er helemaal blij van hihi.
  Je oker gele schoenen vind ik echt gaaf!

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 19:25

   Ja, ikzelf word er ook heel erg blij van! En die okergele zijn inderdaad prachtig.

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 21:53

   Ja gaaf is die hè! Mijn vrienden vinden het niks, maar ik ben er heel blij mee.

 6. 11 mei 2017 / 21:15

  Ik ben verliefd op alle 3 de paar schoenen! Ik snap wel dat je ze alle 3 hebt gekocht hoor, ik had precies het zelfde gedaan! Vooral die laatste, oh my <3

  • Malou
   Auteur
   11 mei 2017 / 21:54

   Oh wat lief van je Verena! Ik ben er ook echt zó blij mee! Het was onmogelijk om een paar te laten liggen, haha.

 7. 12 mei 2017 / 17:34

  Omg, die okergele gladiatorsandaaltjes. Wat ontzettend leuk!
  Liefs,
  Elles

  • Malou
   Auteur
   12 mei 2017 / 21:44

   Tof zijn die hè! Daar ben ik zo blij mee!

  • Malou
   Auteur
   12 mei 2017 / 21:44

   Ik weet het! Die vind ik zelf ook zo tof!

  • Malou
   Auteur
   12 mei 2017 / 21:45

   Vind je de luipaardprint het leukst? Wat tof om te horen, dankjewel!

 8. 14 mei 2017 / 12:08

  Een vrouw kan inderdaad niet genoeg schoenen hebben, helemaal mee eens 😀 de laatste vind ik het leukst en de luipaard print vind ik ook erg apart, echt een blikvanger!
  Sammie onlangs geplaatst…Jullie vragen, mijn antwoorden!My Profile

  • Malou
   Auteur
   15 mei 2017 / 19:10

   Ja dat is ook een blikvanger paar! Maar ik vind de espradilles ook geweldig zelf.

 9. 15 mei 2017 / 11:13

  Snap dat je super blij bent met deze 3 paar! Zelf vind ik de okergele sandaaltjes geweldig. Zeker iets wat ik zelf ook zou kopen. Vooral omdat de hak niet zo hoog is. Voorspel dat je hier heel wat op gaat lopen komende zomer! Leuk met een rokje of met een kortje broek het kan allebei 🙂
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…DIY Foto FrameMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 mei 2017 / 19:15

   Dat gevoel heb ik dus ook! Ondanks dat het echt een eyecatcher is, kun je het met heel veel dingen combineren.

 10. 15 mei 2017 / 16:18

  Super leuke schoenen! Die espadrilles zijn echt mijn ding, ik hou ook van TOMS! 😀

  • Malou
   Auteur
   15 mei 2017 / 19:15

   Ja, TOMS zijn zo gaaf! Heb je ook wel eens gehoord van Paez? Dat lijkt er ook erg op!