Shooten met een industriële vibe + sleepover in Almere

Shooten met een industriële vibe + sleepover in Almere

Pas in februari ontmoette ik Ellen voor het eerst, maar in anderhalve maand is ze echt een goede vriendin geworden. Misschien komt dat doordat we ongeveer de hele dag appen, maar het komt ook doordat we veel gemeen hebben en echt dezelfde humor hebben. Vorige week donderdag zag ik Ellen – voor de derde keer pas (!) – in Almere. We kregen superleuke truien, gingen op geweldige plekken shooten voor Instagram en onze blogs, gingen samen met Liz naar Vapiano en bleven tot diep in de nacht op. We hadden echt een geweldige tijd en ik ben zo blij dat ik Ellen weer heb gezien!

Toffe truien van READ

Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door

Toen ik in Almere aankwam gingen Ellen en ik als eerste naar de bibliotheek. Ellen is namelijk ambassador van READ en zij hadden supertoffe nieuwe merchandise voor ons om mee te shooten. We kregen allebei een trui en een T-shirt – ik een grijze trui en een wit T-shirt en Ellen een zwarte trui en een groen T-shirt. Ook kregen we nog een notitieboekje en een mok mee. Mag ik even zeggen hoe ontzettend tof de items zijn?! Ik vind zowel de sweater als het shirt echt ontzettend stoer en ze zitten zo zacht. Lekker opgekruld in deze sweater op de bank met een goed boek, heerlijk! Je kunt een sweater kopen voor €38,95 en een T-shirt voor €19,95.

Mijn stoere schoolgirl outfit

Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door

Nadat we de truien hadden opgehaald liepen we richting het water, omdat daar volgens Ellen heel toffe fotoplekjes kwamen. Onderweg kwamen we deze trap tegen, waar we natuurlijk even gingen shooten. Wat vinden jullie van mijn outfit? Zelf doet het me telkens denken aan Hit Me Baby One More Time met dat rokje en mijn haar zo. Ellen vond het in elk geval heel erg tof (en ik natuurlijk ook)! Het rokje kocht ik bij Bershka en is een van mijn favorieten.

Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door

Ellen had niet gelogen over de toffe fotoplekjes, wat een coole industriële vibe! We hebben hier superveel foto’s gemaakt van mijn outfit, maar daarover komt binnenkort meer op mijn blog. Ook Ellens outfit hebben we hier vastgelegd, zij heeft namelijk een prachtige nieuwe jas van Atelier Godiva en die moest van alle kanten gefotografeerd worden. Het was superkoud – we zaten vlak aan het water – maar hierna konden we lekker opwarmen met een theetje.

Nadat we hadden geshoot gingen we snel wat drinken bij de Bierfabriek om warm te worden. Dat zit in het Apollo Hotel in Almere en het is echt een tof restaurant. Op alle tafels liggen pinda’s waarvan je de schillen gewoon op de grond mag gooien (!) en van de ingrediënten op de kaart liep het water me in de mond. Ik ga het even onthouden voor de volgende keer!

De laatste shoot + een sleepover

Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door Inmiddels hadden we wel foto’s gemaakt van de sweaters, maar nog niet van de shirts. We wilden deze graag fotograferen met z’n tweeën en dus bedacht Ellen een ingewikkelde constructie met haar statief op een trap vlak aan het water. We proberen stoer te kijken, maar het was zo KOUD! Iedereen die langskwam keek naar ons alsof we gek waren – waren we misschien ook wel een beetje – dat we zo in een shirt op de trap gingen zitten.

We schoten ook nog wat portretjes met ons haar in de wind. De mooiste zie je helemaal bovenaan deze blog. Wat vind je ervan? Ik ben werkelijk VERLIEFD op deze foto! Hij was ook al te zien op mijn Instagram.

Toen we bij Ellen thuis kwamen, moesten we eerst even opwarmen. Het fijne was dat ik niet weg hoefde, ik bleef namelijk gezellig bij haar slapen! ’s Avonds gingen we samen met haar buurmeisje Liz, die ook al zo’n ongelofelijk toffe chick is, naar Vapiano, waar ik een heerlijke linguine met gamba’s en biefstuk at. Als toetje at ik panna cotta EN Ellens halve cheesecake, oeps… Hierna gingen we met z’n drieën wijn drinken en Monopoly spelen tot een uur of half 3. Het was echt zo gezellig en ik heb me kapot gelachen! Helaas heb ik geen foto’s van de rest van de dag, maar als je Ellen’s Instagram Stories hebt gezien heb je al onze avonturen kunnen volgen.

Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door Shooten in Almere, sleepover, Ellen, The Girl Next door

Heb jij ook een vriendin die in korte tijd heel belangrijk werd?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

12 Reacties

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2018 / 11:23

   Dankjewel lieverd! Ik was er zelf ook wel heel erg blij mee eigenlijk.

 1. 22 maart 2018 / 12:15

  Dat lijkt me nu zo leuk he! Goed bevriend raken met bloggers, je kunt dezelfde passie delen en hier dan ook non stop over praten zonder iemand te vermoeien. En elkaar helpen met prachtige foto’s en alles. En natuurlijk lief en leed delen!
  Kim onlangs geplaatst…MAC CravingMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2018 / 11:23

   Ja dat is echt precies wat het is! Wij kunnen lekker samen heel veel foto’s maken van eten en alles en niemand doet moeilijk, haha!

 2. 22 maart 2018 / 13:01

  Echt een hele leuke blog van een superleuke dag! Wat was het koud he! Maar de foto’s zijn het helemaal waard! 🙂 Ik ga even Hit Me Baby One More Time uit mijn speakers knallen nu, xx !

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2018 / 11:23

   Jaa, ik ben zo blij met de foto’s! Die zijn het inderdaad 100% waard. Haha, lekker nummer blijft dat toch.

 3. 22 maart 2018 / 18:26

  Wauw, wat een geweldige foto’s zeg! Je staat er supermooi op, maar de foto’s van jullie samen zijn ook erg leuk geworden. Wat mooi om te horen hoe jullie in korte tijd zo close zijn geworden 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Een kleine ode aan opa en omaMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2018 / 11:24

   Zo lief van je Romy, dankjewel! Ik vind de foto’s van ons samen inderdaad ook heel tof geworden.

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2018 / 11:25

   Jaaa, mooi is de trui hè! Ik vind die ook echt ontzettend stoer.