Bloggersdate • shooten met Pien in Amsterdam

Bloggersdate • shooten met Pien in Amsterdam

Hi lieverds! Vorige week vrijdag was het natuurlijk Goede Vrijdag en dus was ik lekker vrij. Pien, die ik ken via Instagram, en ik hadden al een tijd een afspraak staan om deze dag te gaan shooten en nu was het ook nog eens heerlijk weer. Lucky us! We besloten naar Amsterdam te gaan en daar zagen we elkaar om 11.30 voor een dagje vol met content maken. Veel foto’s zijn al te zien op mijn Instagram, maar ik vind het toch wel heel leuk om ook even een blog te maken!

Rederij Kooy op het Rokin

Shooten in Amsterdam, bloggersdate, Pien, Corner Bakery

Waarschijnlijk zegt deze naam jullie niks, maar de foto hierboven waarschijnlijk wel. Deze vlaggetjes zijn volgens mij echt Instafamous! Pien en ik pakten de metro naar het Rokin, maar we stapten een halte te ver uit en dus moesten we een stuk teruglopen. Dat krijg je met twee meiden die totáál niks weten van een grote stad als Amsterdam… Gelukkig bleken de foto’s het helemaal waard! De outfit die ik hier droeg was overigens vrij risky, ik heb het namelijk gebaseerd op Emily uit Designated Survivor maar niet voor een spiegel gedragen. Toch ben ik eigenlijk wel heel blij met het resultaat, vooral met die overknees eronder!

Vlakbij deze spot vonden Pien en ik trouwens nog een superfijne shootlocatie, maar omdat ik die foto nog niet heb gedeeld op mijn Instagram houd ik dat nog even geheim…

De allerlekkerste broodjes bij Corner Bakery

Shooten in Amsterdam, bloggersdate, Pien, Corner Bakery

Omdat we al een flink stuk hadden gewandeld naar het Rokin én omdat het inmiddels al echt wel lunchtijd was, gingen we op weg naar Corner Bakery in Amsterdam Oud-Zuid. Toen we daar aankwamen zat het zowel binnen als buiten stampvol, maar gelukkig gingen er net twee mensen weg! Hierdoor konden we lekker buiten gaan zitten en genieten van een drankje terwijl we wachtten op onze lunch. Corner Bakery is natuurlijk bekend van de freakshakes, maar omdat ik weer wat gezonder probeer te leven was dat geen goed idee. Een bun met kipfilet en champignons overigens wel, en die was zó lekker!

Typisch Amsterdam: Zevenlandenhuizen en de Prinsengracht

Shooten in Amsterdam, bloggersdate, Pien, Corner Bakery

Nadat we heerlijk hadden geluncht staken we het Museumplein over naar de Zevenlandenhuizen. Dat was echt een flinke workout, want ik had een ENORME weekendtas bij me en natuurlijk stond het plein vol met toeristen. Daarnaast was het echt rond de 25 °C, dus ik was méga blij toen we eenmaal bij de Zevenlandenhuizen waren. Dit is overigens wel echt een superleuke spot, vooral het huis met roze streepjes stal mijn hart! Volgens mij ben ik wel een stukje roder op deze foto’s, maar dat komt dus door die workout…

Shooten in Amsterdam, bloggersdate, Pien, Corner Bakery

We begonnen al een beetje terug te gaan naar Centraal, maar eerst moesten we natuurlijk nog even stoppen bij de klassieke Amsterdamse grachten. Ik had súperveel zin om mijn rokje uit te doen en Pien wilde ook van outfit wisselen, dus gingen we in de rij bij de Abercrombie & Fitch staan. De jongen die daar werkte keek me zóóóó raar aan toen ik in mijn denim-on-denim outfit naar buiten kwam, terwijl ik daarvoor nog een soort mantelpakje droeg. Snel naar buiten dus en de laatste foto’s shooten!

Nadat we bij de Prinsengracht foto’s hadden gemaakt was het tijd om terug naar Centraal te gaan. Na 12000 stappen gezet te hebben waren we zó blij dat we lekker in de tram zaten! Gelukkig was het wel een supergeslaagde dag met een heleboel nieuwe content én natuurlijk ook een leuke nieuwe mede-Instagrammer die ik in real life heb gezien!

Welke foto is jouw favoriet?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 Reacties

 1. Lieke van Veen
  25 april 2019 / 13:53

  Die foto bij dat strepen huis is leuk!

 2. 25 april 2019 / 15:41

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk zo’n dagje in Amsterdam. The Corner Bakery heeft inderdaad super lekkere broodjes. De red velvet pancakes vind ik daar trouwens ook TE lekker!

  • Malou
   Auteur
   29 april 2019 / 16:50

   Ohhhh echt! Die pancakes heb ik niet gehad, maar die wil ik nu ook echt proberen!

 3. 25 april 2019 / 22:40

  Die een na laatste foto vind ik het leukst! Ik vind de achtergrond het tofst! Super leuk zo’n bloggersdate! Het is lang geleden dat ik iemand heb gemeet!

  • Malou
   Auteur
   29 april 2019 / 16:51

   Dankjewel meis! Die vind ik zelf ook heel tof!

 4. 28 april 2019 / 11:25

  Wat leuk en gezellig, zo’n shoot dagje 😀 Dan is het extra fijn als het mooi weer is, haha!

  • Malou
   Auteur
   29 april 2019 / 16:51

   Echt hè! Al was het nu wel echt súperwarm, haha!

 5. 29 april 2019 / 23:21

  Denim op denim. Ik begin het steeds meer te waarderen & het staat jou zo goed! Oh en corner bakery, ik wil ik wil ik wil! Love it! Liefs xxx

  • Malou
   Auteur
   28 mei 2019 / 16:32

   Lieverd ben je! Corner Bakery is echt heerlijk, snel gaan!