De leukste foto’s van het shooten op de NDSM werf

De leukste foto’s van het shooten op de NDSM werf

Hiii meiden! Wat is dit lang geleden! Hoe gaat het met jullie allemaal? Met mij gaat het erg goed, maar ik ben ontzettend druk met mijn studie en Augustinus en daardoor heb ik weinig tijd voor bloggen/Instagram. Gelukkig heb ik laatst nog een middagje vrij kunnen maken om Eline en Ellen weer eens te zien. We gingen naar de NDSM werf om daar te shooten met de superleuke sjaaltjes van AuraCharm! Ik kan niet wachten om jullie de foto’s te laten zien van deze geweldige middag.

Shooten op de NDSM werf

NDSM werf, Amsterdam, AuraCharm, de jongens van de photobooth

Op een maandagmiddag nam ik de trein richting Amsterdam om met Ellen en Eline te gaan shooten op de NDSM werf. Ellen had een samenwerking met de datingsite AuraCharm, waarvan ze vier superleuke bandana’s had gekregen. Een geweldige kans dus om de meiden weer te zien én om gelijk weer toffe foto’s te maken! Ik had Eline namelijk al niet meer gezien sinds het sleepover event en Ellen ook de hele zomer niet, dus het was hoog tijd voor een middagje shooten.

De hele middag liepen we rond over de NDSM werf, op zoek naar de mooiste graffiti muren. Wat een ontzettend vette fotospots daar! Naast de vetste graffitiwerken, stonden er prachtige oldtimers, en allerlei containerwoningen en leuke industriële voorwerpen. Volgens mij zijn de foto’s allemaal heel gaaf geworden, ik ben in elk geval erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

Op dierbare momenten de tofste foto’s vastleggen

NDSM werf, Amsterdam, AuraCharm, de jongens van de photobooth

Zelf ben ik gek op foto’s, omdat het de leukste momenten in mijn leven voor altijd vastlegt. Als ik naar een foto kijk, weet ik gelijk weer hoe ik me op dat moment voelde en wat voor moment het was. Het liefste druk ik foto’s af en hang ik ze op mijn muur, zodat ik ze continu kan zien.

Wat ik altijd een enorme toevoeging vind aan een event, is als er een photobooth aanwezig is. De foto’s zijn altijd véél leuker dan ordinaire selfies, en daarbij is het meestal hilarisch om met je vriendinnen in zo’n ding te zitten. Op mijn muur hangen allerlei foto’s die uit photobooths zijn gerold en ik wil er het liefst nog veel meer! Het toffe is, jij kan óók een fotobooth huren als je een evenement organiseert! Niet alleen ‘gewone’ photobooths, maar allerlei soorten, tot Instagram printers aan toe. Een echte must dus!

NDSM werf, Amsterdam, AuraCharm, de jongens van de photobooth NDSM werf, Amsterdam, AuraCharm, de jongens van de photobooth

Sommige foto’s in deze blog vind ik zelf gewoon toffe solo-foto’s, maar vooral de foto’s met Ellen en Eline maken mij erg blij. Ik word weer helemaal gelukkig als ik denk aan hoe erg we hebben gelachen en wat voor gekke dingen we allemaal hebben gedaan. Ik hoor graag wat jullie van de foto’s vinden!

Van welk moment in jouw leven zijn de foto’s jou dierbaar?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met De Jongens van de Photobooth.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

5 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 19:50

  Wauw, wat een gave foto’s! Vooral die foto waarop jullie elkaar in de armen vliegen is zo leuk, ook qua kleur! 🙂 Ik word er helemaal vrolijk van.

 2. 5 november 2018 / 16:46

  Aah leuke foto’s! Leuke afwisseling ook tussen spontane en geposeerde foto’s.

  • Malou
   Auteur
   10 november 2018 / 23:29

   Dankjewel meis!

 3. 16 januari 2019 / 16:09

  Deze dag was zooooo leuk! De foto’s maken mij ook echt onwijs blij! <3 Love you mop

  • Malou
   Auteur
   16 januari 2019 / 17:02

   Jaaaaa ben nog steeds er zo blij mee! Love you too <3