Rituals | The Ritual of Laughing Buddha

Rituals | The Ritual of Laughing Buddha

Nu het steeds kouder wordt, maak ik weer veel meer gebruik van allerlei verschillende bad- en doucheproducten. Ik ontdek elke keer geweldige producten en vind het leuker dan ooit om hiermee bezig te zijn. Vandaag laat ik jullie The Ritual of Laughing Buddha cadeauset van Rituals zien. Deze set kreeg ik al in februari voor mijn verjaardag van mijn beste vriendin en haar vriend, maar voor november had ik het nog nooit gebruikt (oeps). Kennen jullie het dat je iets zó mooi vindt dat je het gewoon eeuwig wilt laten staan en niet open wilt maken? Dat had ik dus hiermee. Toen ik hem kreeg, zat er trouwens ook nog een mooie oranje strik omheen, maar die heb ik na een tijd weggegooid, omdat ik het dan moeilijk open kon maken (logica?).

The Ritual of Laughing Buddha

The Ritual of Laughing Buddha is de Rituals lijn met oranje producten. Zelf zegt Rituals:

“De lachende monnik was een beroemde monnik in het oude China die 1100 jaar geleden met zijn legendarische glimlach overal waar hij ging geluk bracht. Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt onze Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijks leven.” – Rituals

De belangrijkste ingrediënten uit deze lijn zijn zoete sinaasappel – het Chinese symbool voor geluk en voorspoed – en cederhout, bekend om zijn kalmerende eigenschappen. En de geur! Hmmmm… Ik word daar helemaal rustig en ontspannen van, precies wat Rituals wilde waarschijnlijk. Het is zo zonde dat ik geen geursample in deze post kan doen, maar ga alsjeblieft een keer ruiken bij Rituals! In deze kleine cadeauset van The Ritual of Laughing Buddha zitten vier (mini’s van) producten.

Happy Buddha: foaming shower gel sensation
Fortune Oil: caring shower oil
Fortune Scrub: invigorating body scrub
Touch of Happiness: rich, nourishing, body cream

Happy Buddha

Happy Buddha, Rituals, Ritual of Laughing Buddha

Ik ben natuurlijk onder de douche gestapt om de producten voor jullie te testen en startte met een foaming douchegel. Ik houd heel erg van foaming douchegel, omdat er meestal heel veel geur bij vrijkomt en ik me net een meringue voel. Natuurlijk ging het openen meteen mis en zat alle douchegel op de muren. Zoals ik al dacht, kwam de heerlijke geur meteen vrij. Helaas schuimt de douchegel iets minder dan ik zou willen en is de foam vrijwel meteen weg. Dit is natuurlijk geen wereldprobleem, maar het meringue gevoel kreeg ik niet bij deze douchegel.

Fortune Scrub

Fortune Scrub, Rituals, Ritual of Laughing Buddha

Stap 2 van mijn plan was de scrub en wat is dit een topper! Er zitten ontzettend veel korrels in de scrub en de korrels zijn allemaal klein en heel hard. Ik vind dat heel fijn, je huid wordt goed gescrubd zonder dat het voor jou voelt als een work out. De dode huidcellen vliegen eraf! Bij het afspoelen tintelt mijn huid op een goede manier. En weer die geur! Bij het afdrogen ging ik nog even met mijn nagels over mijn benen en écht, geen schilfertje te bekennen.

Touch of Happiness

Touch of Happiness, Rituals, Ritual of Laughing Buddha

Als laatste gebruikte ik de body cream. Zoals de naam al zegt heeft dit een heel dikke substantie en moet je wel moeite doen om het uit te smeren. Je pakt daardoor snel te veel, maar veel heb je bij deze crème echt niet nodig! Met een klein toefje kon ik makkelijk een arm insmeren. De crème trekt razendsnel in en laat een dun laagje achter op de huid. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, rook ik de geur echter niet meer. Als ik ’s ochtends had gedoucht was dit waarschijnlijk anders geweest gedurende de dag, maar ga er niet vanuit dat je ’s ochtends in een hemel van zoete sinaasappel en cederhout wakker wordt.

Fortune Oil

Fortune Oil, Rituals, Ritual of Laughing Buddha

Een shower oil – ik stond niet meteen te juichen bij het idee van een olie onder de douche. Bij massageolie of in de keuken zitten er ook altijd liters olie op mijn kleren of op de vloer en ik zag al helemaal voor me hoe de inhoud van het flesje met een kneep op de grond lag. Niks bleek minder waar. de opening van het flesje doseert geweldig, waardoor er een perfecte hoeveelheid op je hand belandt. En – waarschijnlijk was ik de enige ter wereld die dit niet wist – als de olie je huid raakt, wordt het dik en crèmeig. Ideaal! Ik had het gevoel dat ik heel veel olie gebruikte, maar het flesje leek nog praktisch vol te zitten na gebruik. Ook nog eens heel duurzaam, dus! Het is trouwens ook ideaal spul om je benen mee te scheren.

ritual of laughing buddha set

Ik ben fan van deze set! Alleen de foaming shower gel zou ik laten liggen, maar ook zonder die gel heb je nog een complete doucheset (als je begrijpt wat ik bedoel). Je kunt de producten natuurlijk ook los kopen en de set is in drie verschillende groottes verkrijgbaar.

Happy Buddha, 200 milliliter – €8,50
Fortune Scrub, 375 gram – €19,50
Touch of Happiness, 200 milliliter – €15,50
Fortune Oil, 200 milliliter – €8,50

Cadeauset klein | The Ritual of Laughing Buddha – €19,50
Cadeuset middelgroot | The Ritual of Laughing Buddha – €29,50
Cadeauset groot | The Ritual of Laughing Buddha – €39,50

En nu; allemaal rennen naar Rituals voor de overheerlijke geur!

Wat is jouw favoriete lijn van Rituals?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

28 Reacties

  • Malou
   Auteur
   4 december 2016 / 10:11

   Het is echt een heerlijke geur vind ik! De scrub moet je echt proberen, dat is sowieso mijn favoriet.

 1. 4 december 2016 / 09:59

  De shower oils van Rituals zijn geweldig! Ik heb er ook een die ik al bijna een jaar gebruik. Oké, tussendoor gebruik ik soms een andere, maar is blijft enorm duurzaam. Olie is ook heel erg goed tegen een droge huid. Wat een mooi pakketje heb je gekregen! 🙂

  • Malou
   Auteur
   4 december 2016 / 10:12

   Ja, ik moet zeggen dat ik ook fan ben van deze, die ga ik ook sowieso weer kopen! Mooi pakketje is het, hè

  • Malou
   Auteur
   4 december 2016 / 10:12

   Ik ook, het is een heerlijk cadeau!

  • Malou
   Auteur
   4 december 2016 / 12:27

   Hij is echt heerlijk, hè! Ik ga de lijn sowieso kopen binnenkort.

 2. 5 december 2016 / 08:02

  Heb je de nieuwe limited edition ‘The Ritual of Light’ al geprobeerd? Er staat toevallig vandaag een review van de body cream van deze lijn op mijn blog hihi! Dit is momenteel echt mijn favoriete lijn <3. Liefs
  Lisa onlangs geplaatst…Review: The Ritual of Light body cream by RitualsMy Profile

  • Malou
   Auteur
   5 december 2016 / 10:41

   Nee nog niet! Ik ga straks hoe dan ook even lezen! X

  • Malou
   Auteur
   5 december 2016 / 10:41

   Snap ik, het is ook echt goud waard!

  • Malou
   Auteur
   5 december 2016 / 21:20

   De geur is ook echt heerlijk, moet je zeker eens ruiken!

 3. 5 december 2016 / 16:17

  Ohh ik wil het liefst nu meteen die scrub halen! hij lijkt me echt ontzettend lekker! X

  • Malou
   Auteur
   5 december 2016 / 21:20

   Die scrub is een enorme aanrader, moet je echt proberen! X

  • Malou
   Auteur
   5 december 2016 / 21:21

   Dat zijn ze ook, deze lijn is een groot succes voor mij!

  • Malou
   Auteur
   5 december 2016 / 21:21

   Dankjewel Demi! Het is ook een perfecte lijn als je het mij vraagt 🙂

 4. 5 december 2016 / 23:56

  Oh heerlijk is deze he!? Het is echt 1 van mijn favorieten van Rituals! Hmmmm…. Nu heb ik zin om op het internet te shoppen Malou, help! Haha! Leuk artikel meisje!

  • Malou
   Auteur
   6 december 2016 / 08:14

   Ja, het is echt een geweldige lijn! Hahaha, gewoon doen Chantal, het is bijna Kerst! X

  • Malou
   Auteur
   6 december 2016 / 08:15

   Je moet er ook heen rennen, deze geur is echt de moeite waard haha!

  • Malou
   Auteur
   6 december 2016 / 12:31

   Dat vind ik dus ook! Heerlijke producten zijn dit.

  • Malou
   Auteur
   12 december 2016 / 21:54

   Die geur is echt geweldig, hè!