De verleidelijke Arabische geuren van Eros pour Femme

De verleidelijke Arabische geuren van Eros pour Femme

Misschien ben ik de enige, maar ik heb altijd één parfum waar ik dan helemaal verslaafd aan ben. Voor mijn verjaardag in februari dit jaar gaf mijn vriend me drie parfumsamples en ik mocht degene kiezen die ik het lekkerst vond. Was dit makkelijk? Nee. Maar uiteindelijk ben ik ó zo blij met mijn keuze en al vanaf 14 februari ben ik helemaal verslaafd aan het heerlijke Eros pour Femme van Versace. Vandaag vertel ik jullie meer over deze geweldige geur!

Versace

Eros pour femme, Versace, parfum, parfum review, Marokko

Ik weet zeker dat iedereen het Italiaanse modehuis Versace wel kent, en anders heb je in elk geval wel gehoord van de extravagante Lady-Gaga-lookalike Donatella Versace. Haar broer Gianni richtte het merk op in 1978 en na zijn dood nam zij het label over. Het logo van Versace is het hoofd van Medusa, omdat Medusa zorgde dat mensen verliefd op haar werden en dat zij daar niet meer overheen kwamen. Een beetje over the top, en dat gevoel heb ik sowieso wel bij Versace. Veel goud en stenen, en zo ziet de flacon van dit parfum er ook uit. Het hoofd van Medusa komt 3D uit het flesje, dat verder compleet weerspiegelend goud is. Of ik het echt mooi vind weet ik niet, maar het is in elk geval heerlijk opvallend en het past goed bij het verleidelijke imago van de geur.

De warme noten van Eros pour Femme

Eros pour femme, Versace, parfum, parfum review, Marokko

Mijn associatie bij dit parfum is Arabisch – maar dat kan ook komen doordat ik obsessed ben met mijn reis naar Marokko (oeps). In elk geval is Versace er goed in geslaagd om een heerlijke, warme en verleidelijke geur neer te zetten. De basisnoten van het parfum zijn houtsoorten en musk en ik vind dat je dat ook wel echt ruikt. Natuurlijk is het echt onmogelijk om geuren te omschrijven, maar de geur is vooral ‘warm’ (had ik dat al gezegd?) en ook redelijk zwaar. Niet echt een zomergeur, maar wel absoluut in your face en erg verleidelijk.

  • Basisnoten: houtsoorten, musk, ambroxan en witte patchouli
  • Hartnoten: Siciliaanse citroen, witte aalbes, mandarijn en frambozensorbet
  • Topnoten: fresia, magnolia, bloemblaadjes van jasmijn, oranjebloesem

Ohhh, ik ben zo blij met dit parfum! Echt een geweldige geur. Je koopt nu een flacon van 30 milliliter voor €40,39. Als Eros pour Femme je toch niet super lijkt, lees dan even mijn review over de parfums van Ruth Mastenbroek.

Welk parfum is jouw all time favorite?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

  1. 18 juli 2018 / 08:32

    Wat kun je toch blij zijn met een nieuwe geurtje he? Ik vind het ook heerlijk om iets uit te zoeken in de parfumerie :). Nu maak je me wel heel nieuwsgierig naar de geur, ik ken hem nog niet namelijk. Normaal ben ik niet zo van de orientaalse/zware geuren, maar daar moet ik hem gewoon eens voor ruiken!

  2. 18 juli 2018 / 09:35

    De flacon is zó mooi! Dat viel mij direct op. Hoe je de parfum omschrijft lijkt het mij ook echt wel een geur die ik lekker vind. Ben benieuwd! Als ik hem ergens zie zal ik even gaan ruiken, hihi. Super mooie foto’s heb je gemaakt trouwens, love it. <3