Realmail Design | De tofste designs van Anna

Realmail Design | De tofste designs van Anna

Blonde Blossom is back! De blossom is al een tijdje van de bomen verdwenen, maar ik ben nog steeds zo blond als eerst en inmiddels ben ik ook geneeskundestudente. Volgende week ga ik jullie uitgebreid vertellen hoe het met mij en mijn leven gaat, maar vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een supertof graphic design merk van een meisje dat op mijn school zat. Ik wist helemaal niet dat zij zo prachtig kon tekenen, totdat mijn zusje ineens een shirt van haar droeg. En ik vond het gelijk zo tof! Kijken jullie mee naar de ontwerpen van Realmail Design?

Realmail Design

Ik denk dat het niet overdreven is om te zeggen dat ik de creatieve capaciteit van een deurmat heb. Maar echt. Ik ben altijd flink jaloers als mensen wél de prachtigste ontwerpen kunnen maken. Een typisch voorbeeld van zo iemand is Anna Tien van Realmail Design, die meer creativiteit in haar grote teen heeft dan ik in mijn hele lichaam. En dan heeft ze ook nog eens ontzettend tof haar! Anna zat bij mij op de middelbare school, maar ik had geen idee van dit talent.

Anna is  in 2012 Graphics and Design gaan studeren en óf haar school is heel goed, óf ze heeft talent (of allebei, kan ook). Al haar illustraties heeft ze op T-shirts, mokken, tegeltjes, kaarten en weet ik wat allemaal gezet en dit verkoopt ze sinds kort in haar eigen webshop Realmail Design. Ik vind het allemaal zo tof! Naast haar webshop kun je Anna ook vragen om speciaal dingen voor je te ontwerpen, zoals logo’s, visitekaartjes of banners.

Een superleuk pakketje

Al een tijdje geleden werd ik op een zaterdag verrast met een superleuk pakketje. Een doos waar ‘Blonde Blossom’ op gestempeld was, met drie ingepakte cadeautjes en allemaal zilveren sterretjes eromheen. Ik krijg wel vaker pakketjes voor mijn blog, maar nog nooit kreeg ik er een die zo erg als een cadeautje voelde! Het was echt speciaal voor mij gemaakt en dat maakte het het leukste pakketje ooit!

Shark T-shirt

Realmail Design, Anna Tien, Shark T-shirt

Het eerste wat er in mijn pakketje zat, was hetzelfde shirt als mijn zusje. Een wit shirt met een roze haai erop, een haai die Anna zelf heeft getekend. Alle ontwerpen zijn handgemaakt en natuurlijk wel op het shirt gedrukt, maar het is toch wel heel gaaf dat het allemaal is begonnen bij Anna, een potlood en een vel papier. De shirts zijn allemaal gemaakt van puur katoen, waardoor het ook nog eens erg lekker zit. De shirts kosten €30,00.

Crab on tile

Realmail Design, Anna Tien Design, Illustraties

Van die tegeltjes met wijsheden, wat vinden jullie daarvan? Persoonlijk word ik heel chagrijnig van zulke quotes, maar ik vind het wel heel tof om illustraties op een tegeltje te hebben. Al helemaal als je meerdere tegeltjes kunt combineren! Voorlopig doe ik het even met een tegeltje met een getekende krab erop, maar er zullen er vast nog meer volgen. Dit tegeltje past supergoed bij het interieur van mijn kamer, wat jullie binnenkort trouwens uitgebreid kunnen bekijken in een roomtour! Elk tegeltje van Anna kost €12,00.

Allemaal leuke kaartjes!

Realmail Design, Anna Tien Design, Illustraties

Zelf vind ik kaartjes ontzettend tof. Om neer te zetten, maar ook om te sturen.

Oké, ik zet ze liever neer, want dan kan ik er zelf van genieten (oeps). En hoe leuk zijn deze mooie kaartjes van Anna?! Niet alleen zijn de tekeningen prachtig gemaakt, ook zijn de teksten die erbij staan heel leuk en toepasselijk. Vooral het ‘Good to see you’ kaartje vind ik erg leuk. Alle A-6 kaartjes zijn €1,50 per stuk.

Realmail Design, Anna Tien Design

Ik vond het pakketje van Anna zo leuk om te ontvangen! De kaartjes staan nu in mijn vensterbank te shinen en met mijn haaienshirt loop ik regelmatig door de Leidse straten. Binnenkort zal ik jullie het shirt ook nog laten zien in een outfit! Mocht je meer van Anna willen zien: ze heeft een site en je kunt haar ook volgen op Instagram!

Wat vind jij van Anna’s tekenstijl?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 25 september 2017 / 09:17

  Aaahhhh wat tof dat je weer terug bent! Mijn blog maatje 🙂 Heeeeel erg leuk. Ik wist stiekem wel dat ze dit deed, maar wat is het tof he?! Echt mooie dingen maakt ze. Enne wacht nog maar even tot na morgen met foto’s van je kamer.. Er komen nog wat dingen bij 😉 X
  Marieke | Bluebell Forest onlangs geplaatst…Berlijn hotspots #3: Nog meer leuke plekkenMy Profile

 2. 25 september 2017 / 14:03

  Wat een prachtige illustraties! Dat tegeltje vind ik super leuk, ik heb echt een zwak voor zulke dingen. Ga zeker even haar webshop bezoeken 🙂 Super leuk dat je weer terug bent trouwens <3 <3 Liefs, Sija

 3. 25 september 2017 / 22:22

  Superleuk om weer een blog te lezen! Ik ben zo benieuwd hoe het studentenleven je bevalt. Dit pakketje ziet er ontzettend tof uit! Wat een gaaf T-shirt vooral. En wat knap dat Anna dit allemaal zelf heeft ontworpen.
  Romy onlangs geplaatst…9 tips als je geen ochtendmens bentMy Profile

 4. 18 oktober 2017 / 22:46

  Hoe bevalt het studentenleven je? Grappig, ik wilde vroeger altijd medicijnen studeren… 🙂 Take your time, dat blog komt wel! Liefs Josine
  Josine onlangs geplaatst…bye bye bad hair dayMy Profile

 5. 20 oktober 2017 / 15:36

  Leuk dat je terug bent! En wat een prachtige illustraties, ik ben haar site al aan het uitpluizen 🙂 Gelukkig komen de feestdagen er binnenkort weer aan, want ik zie al een paar dingen die ik heel graag zou willen *hartjesogen*