Pareltjes op de muur met de posters van Desenio

Pareltjes op de muur met de posters van Desenio

Hi lieverds! Het spijt me dat ik een tijdje ben weggeweest, er waren even allemaal persoonlijke omstandigheden waardoor ik geen tijd/zin had in Blonde Blossom. Nu ben ik gelukkig terug met een blog, en wat voor een! Een tijdje geleden werd ik namelijk benaderd door Desenio, de webshop met de allermooiste posters OOIT. God, wat was het moeilijk om mijn favorieten te kiezen, maar uiteindelijk is het gelukt. Deze eyecatchers hangen alweer een paar weken aan mijn muur en elke keer als ik ernaar kijk word ik zó blij! Vandaag is het tijd om jullie mijn posters te laten zien en het tofste is dat ik ook nog eens een kortingscode heb, waarmee jij 25% korting krijgt op je bestelling!

Over Desenio

Desenio, posters, samenwerking, leeuw, Marrakech, Bella

Sinds een aantal jaar is het Scandinavische interieur helemaal trendy. Wie vindt al die lichte tinten, dat hout en het lekkere knusse hygge stijltje nou niet leuk?! Desenio heeft als doel om posters in de Scandinavische stijl te verkopen voor een prijs die iedereen zich kan veroorloven. Ze hebben posters in allerlei thema’s, soorten en maten, zodat er voor ieder wel wat wils in. Daarnaast verkopen ze ook lijsten, klemmen en posterhouders zodat je supermakkelijk je eigen prachtige fotomuur kan creëren!

Mijn posters werden verzonden in een kartonnen envelop, zodat ze niet konden beschadigen. Toen ze uit de envelop kwamen, viel het me gelijk op hoe goed de kwaliteit is. Dit zijn geen posters zoals diegene die je vroeger uit de TINA scheurde, deze zijn gedrukt op echt mooi papier zonder hoogglans eroverheen. En dat voor echt heel reële prijzen!

Mijn fotomuur van Desenio

Oh jongens, wat duurde het lang om mijn favoriete posters te kiezen. Ik vind ze namelijk allemaal ZO leuk! Uiteindelijk heb ik vijf posters gekozen; een grote eyecatcher en vier kleinere posters eromheen. Alle posters hebben een verhaal waardoor ze goed bij mij passen en ik vind ze stuk voor stuk geweldig.

De leeuw uit Tanzania

Desenio, samenwerking, posters, fotomuur, leeuw Tanzania

Mijn vriend noemt mij altijd leeuwin om mijn manen. Natuurlijk niet echt correct, want de leeuwen zijn degene die manen hebben, maar dat maakt niet uit. De leeuw is voor hem en mij dus speciaal en daarom vind ik het heel leuk om als eyecatcher aan mijn muur deze toffe poster te hebben. Hij is 50×70 cm, dus echt best wel groot, maar oh wat vind ik ‘m mooi. Dit is de Lion Posters en dit formaat kost €24,95.

Marrakech & Achieve your goals

Desenio, posters, samenwerking, leeuw, Marrakech, Bella

Links van de grote leeuw hangen twee kleinere posters; een van Marrakech en een quote over het bereiken van je doelen. Vorige zomer ben ik in Marrakech geweest en ik werd een beetje verliefd, wat een geweldige stad! De poster met de quote vind ik heel mooi en elke keer als ik deze tekst lees word ik gepusht om door te gaan zodat ik mijn doelen kan bereiken. Beetje cringy misschien, maar het werkt wel! De Marrakech Facade poster heb ik in 30×40 cm en die kost €13,95. De Ask Yourself poster heb ik in 21×30 cm en die kost €7,95.

Ciao Bella & Seaside

Desenio, posters, samenwerking, leeuw, Marrakech, Bella

De vierde poster die ik koos is de Ciao Bella poster. Ten eerste omdat het fijn is als je elke ochtend wakker wordt en iemand dat tegen je zegt (ook al is diegene een muur), ten tweede omdat ik gek ben op Italië en ten derde omdat ik het design van deze poster gewoon HEEL MOOI vind! Dit formaat is ook weer 30×40 cm en kost ook €10,95. De laatste poster is dit plaatje van de zee. Eerlijk gezegd is dit wel een beetje omdat ik het echt heel moeilijk vond een laatste matchende poster te vinden, maar wat mij betreft is dat toch wel goed gelukt. Ik ben gek op de zee, vind het super rustgevend én hij matcht goed bij de andere posters! Deze Dreamy Pastel Beach No.2 poster heeft het formaat 21×30 cm en kost €8,95. Sowieso zijn er zoveel toffe natuurmotieven bij Desenio!

En nu komt het leukste, ik heb namelijk een heel toffe kortingscode voor jullie! Met mijn code ‘BLONDEBLOSSOM’ krijg je 25% korting op posters van Desenio, tot en met 30 mei! Deze code is alleen niet geldig op lijsten of op handpicked/collaboration/gepersonaliseerde posters.

Desenio, samenwerking, posters, fotomuur, leeuw Tanzania

Jongens, ik ben zo blij met mijn posters! Misschien ga ik deze kortingscode zelf ook nog wel even inzetten, want ik wil mijn hele muur volhangen met de prachtige posters van Desenio! Ik ben echt heel benieuwd wat jullie vinden van mijn fotomuur.

Wat voor posters ga jij bestellen met mijn code?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 28 mei 2019 / 07:40

  Wat een mooie posters heb je uitgekozen en wat staan ze gaaf zo bij elkaar! Echt een mooi geheel. Ik vind vooral de leeuw wel heel erg mooi.

  • Malou
   Auteur
   28 mei 2019 / 16:31

   Ja wauw, ik vind de leeuw zelf ook echt heel gaaf! Ben er echt zo blij mee!

 2. 28 mei 2019 / 11:54

  Heeeel mooi! Ik zit er aan te denken om in mijn slaapkamer aan de slag te gaan met mooie posters!

  • Malou
   Auteur
   28 mei 2019 / 16:31

   Jaaaa superleuk! Ben heel benieuwd welke je dan gaat bestellen!

 3. 29 mei 2019 / 08:52

  Wat een prachtige posters! Ik was vorig jaar ook benaderd door Desenio, toen hun aanbod afgeslagen omdat ik letterlijk geen vrij plekje meer op de muur had :p. Nu ik ben verhuisd lijkt het me wel leuk om een muur met posters te maken!

  • Malou
   Auteur
   29 mei 2019 / 13:12

   Ahhh snap ik, ik ben zo blij met mijn posters ook!

 4. 31 mei 2019 / 00:05

  Wauw echt heel stoer, ik wil er ook nog een paar gaan kopen!

  • Malou
   Auteur
   2 juni 2019 / 07:53

   Superleuk! Heb je mijn code nog kunnen gebruiken?