Hoe gaat het met mij + plannen voor de vakantie

Hoe gaat het met mij + plannen voor de vakantie

Hi lieverds, ik ben er weer! De laatste weken is het zowel op mijn site als op mijn Instagram ontzettend stil geweest. Ik had het vooral bizar druk met mijn laatste tentamens, maar ook merkte ik dat ik er persoonlijk een beetje doorheen zat. Ik had geen zin in studie, was ontzettend veel aan het piekeren en had even teveel aan mijn hoofd om me bezig te houden met bloggen. Maar nu heb ik (heel waarschijnlijk) vakantie en ik kan niet wachten om weer meer te gaan schrijven!

Heb ik mijn propedeuse gehaald?

Persoonlijke update, hoe gaat het met mij, propedeuse, vakantie

Zoals ik al zei heb ik nu vakantie en eerlijk gezegd kan ik amper geloven dat mijn eerste jaar als Geneeskundestudent er al weer op zit. Het is zó snel gegaan en voor mijn gevoel is het net een week geleden dat ik voor de eerste keer het LUMC binnen liep. Toch ben ik nu op 1/3e van mijn bachelor, want ja, ik heb mijn propedeuse (heel waarschijnlijk) gehaald! Ik moet nog een tentamenresultaat terugkrijgen, maar ik kan me niet voorstellen dat ik die niet heb gehaald. Ik ben echt zo blij! Nu kan ik heerlijk gaan genieten van acht (!) weken vakantie totdat ik begin met het volgende jaar.

Wat ga ik doen in deze vakantie?

Acht weken is bizar lang en misschien ga ik me ook wel vervelen, maar dat zien we dan wel weer. Voorlopig heb ik in elk geval ontzettend veel plannen! Ik ga veel bloggen, foto’s maken, leuke dingen doen met vrienden en familie, mentor zijn tijdens de El Cid, me inschrijven bij een vereniging én, het allertofste van deze vakantie, ik ga naar MARRAKECH! Begin augustus gaan mijn vriend en ik 6 dagen naar Marrakech en o jongens, wat heb ik daar zin in. Ik wil al heel lang een keer naar Marrakech en nu gaat het eindelijk gebeuren. We hebben een klassieke riad geboekt binnen de muren van de medina en we gaan ook op een kamelentocht. Als jullie tips hebben voor Marrakech hoor ik het héél graag!

Wat heb ik de afgelopen weken gedaan?

Persoonlijke update, hoe gaat het met mij, propedeuse, vakantie

De laatste twee weken van het collegejaar zijn de UB en ik állllerbeste vrienden geworden, maar tussendoor heb ik ook nog wel leuke dingetjes gedaan. Ik ging op sushidate met mijn vriend, sprak eindelijk weer met mijn beste vriendinnetje Jasmin af, ging stappen met andere vriendinnetjes na ons tentamen (en dat heb ik de volgende dag gevoeld, oef), ging naar de Hunkemöller fabriekssale in Rijswijk en ging een aantal keer picknicken in het park. Allemaal heel gezellig en ik kan niet wachten om dat deze zomer voort te zetten. Oh, en ik wil natuurlijk weer veel meer blogs gaan schrijven (had ik dat al gezegd?). Als jij nog leuke blogsuggesties hebt, let me know!

Wie gaat er nog meer toffe dingen doen deze zomer?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

6 Reacties

 1. 12 juli 2018 / 07:25

  Wat goed dat je propedeuse (waarschijnlijk) in the pocket is! Alleen al dat is een heerlijke start van de vakantie, lijkt me zo 🙂 Je hebt genoeg leuke plannen voor de komende weken zo te horen. En hoe gaaf dat je naar Marrakech gaat! Ik ben heel benieuwd naar je verhalen achteraf. Lijkt me in ieder geval een heel toffe bestemming.

  • Malou
   Auteur
   16 juli 2018 / 12:26

   Ah ik weet het nu zeker, ik heb mijn propedeuse! Zo fijn 🙂 Het is echt een heerlijke start inderdaad, lekker vieren in Marrakech!

 2. 12 juli 2018 / 15:15

  Zo’n leuk artikel! Ik houd echt van je meer persoonlijke artikels. Enorm trots dat je je propedeuse hebt gehaalt (ookal kennen we dat in België niet. Hahaha). Ga zo door en geniet van je welverdiende vakantie!

  • Malou
   Auteur
   16 juli 2018 / 12:26

   echt superlief van je meis! Dankjewel!

 3. 12 juli 2018 / 22:59

  Voor Marrakech tips kan je op het YouTube kanaal van Aimee van der Pijl kijken! 🙂 Tof zeg, geniet van je lange vakantie. Lekker ook wat bijkomen.

  Ik ga nog naar Praag 4 dagen en 8 dagen Gran Canaria. Maar zeker ook bloggen en lekker rustig aan doen.

  • Malou
   Auteur
   16 juli 2018 / 12:27

   Ohhh, dat is een erg goeie, ik ga op haar account kijken! Heerlijk dat je nog op vakantie gaat, geniet ervan!