Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Persoonlijk | De toekomst van Blonde Blossom & mijn eigen plekje

Persoonlijk | De toekomst van Blonde Blossom & mijn eigen plekje

De zomer komt eraan, het collegejaar is bijna af – of al af, voor sommige mensen, zoals mijn vriendje, lucky bastard – en over een tijdje zijn ook de scholen weer dicht. En dat betekent dat er officieel een einde komt aan mijn tussenjaar! Stiekem ben ik daar best wel blij mee, want ik ben héél erg toe aan studeren. Het betekent wel dat er wat dingen gaan veranderen en ik heb een verzoek aan jullie. Hoog tijd voor een persoonlijke update!

Mijn zoektocht naar een eigen kamer

Persoonlijk, studeren, Haagse bos, foto

Ik geef toe dat ik dacht dat het vinden van een kamer makkelijk was. Of in elk geval niet heel moeilijk. Je stuurt wat mailtjes, gaat een paar keer hospiteren, dit gaat een paar keer mis maar na een tijdje heb je een kamer. Nu wil ik niet zeggen dat ik al duizenden mailtjes heb gestuurd, maar toch blijkt het vinden van een kamer iets moeilijker. Berichtjes komen niet aan en op de een of andere manier willen Facebookgroepen ook nog niet echt iets doen. Daarnaast ken ik echt héééélemaal niemand in Leiden, dus ik heb daar ook niemand die me kan helpen. En ik heb echt iets nodig voor ik ga studeren! Daarom wil ik nogmaals een beroep doen op jullie! Woon je zelf in Leiden of daar in de buurt, ken je iemand die daar woont of weet je iets/iemand anders die me aan een kamer kan helpen? Laat het me alsjeblieft weten! Als je me aan een kamer helpt, stuur ik natuurlijk een leuk cadeautje je kant op ♥.

Het einde van mijn tussenjaar, zomervakantie en studeren!

Ik heb volop genoten van mijn tussenjaar. Veel gewerkt, geblogd, leuke projectjes gedaan, leuke tripjes gemaakt, helaas niet zoveel Italiaans geleerd als ik wilde, maar het was een geslaagd jaar! Al is het nu ook wel mooi geweest. Het is best leuk om een jaar amper verantwoordelijkheden te hebben, maar tegelijkertijd vind ik het ook stom. Je zit zo de hele dag Modern Family te kijken en dat is soms heerlijk, maar af en toe moet je ook productief zijn. Volgend jaar kijk ik waarschijnlijk verlangend terug naar dit jaar, maar nu heb ik heel veel zin om alle zenuwen uit mijn hoofd te gaan leren. Lekker nerdy! Ik kan echt niet wachten om te gaan studeren.

Persoonlijk, studeren, Haagse bos, Den Haag

Ook heb ik de zomervakantie om naar uit te kijken. Mijn vriendje en ik gaan naar Macedonië (HELL YES), ik ga nog tien dagen naar Kroatië en Venetië en natuurlijk heb ik introweek! Misschien ga ik ook nog een weekendje naar Antwerpen, natuurlijk ga ik naar het strand en leuke steden bezoeken en tussendoor ga ik veel werken. Ik kan niet wachten tot het écht zomer is!

De toekomst van Blonde Blossom

Ik heb dit jaar echt heel erg genoten van schrijven voor Blonde Blossom. Jullie reacties, het fotograferen, op zoek gaan naar leuke onderwerpen, het is allemaal zo tof! Toch moet ik volgend jaar echt gaan focussen op studeren en niet meer op mijn blog. Ik wil er niet mee stoppen, maar ik ga dan waarschijnlijk nog maar twee keer per week publiceren en misschien ook op onregelmatige basis. Overigens ben ik wel alvast begonnen met het aanleggen van een goede voorraad aan blogposts! Ik dwing iedereen outfitfoto’s met mij te maken, ben op zoek naar gave hotspots en probeer leuke receptjes uit. Op die manier kan ik waarschijnlijk volgend jaar blijven bloggen!

Studeren, persoonlijk, universiteit Leiden, Dutch Tea Festival

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie interesse in mij en Blonde Blossom. Jullie maken het bloggen zo leuk ♥! Ik heb ook echt heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen door Blonde Blossom en daar ben ik ontzettend blij mee. Hopelijk blijven jullie me ook volgend jaar volgen. En laat het me weten als je in de buurt van Leiden woont, misschien kunnen we meeten!

Kun jij me helpen aan een kamer?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

24 Reacties

 1. 12 juni 2017 / 07:13

  Wat leuk om te horen dat je al echt zin hebt om te beginnen met studeren. Spannend allemaal! Ik ben heel benieuwd hoe je het zal vinden. Hopelijk vind je snel een geschikte kamer in Leiden. En superleuk dat je doorgaat met bloggen en nu al met een voorraad artikelen bezig bent. Dat komt vast goed 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Maak van elke dag een beetje vrijdag!My Profile

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 10:24

   Ja, ik kan echt niet wachten! Het lijkt me zo heerlijk om eindelijk mijn eigen plekje te hebben en te beginnen aan mijn droomstudie.

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 10:25

   Dankjewel Anne! Ik hoop dat het snel lukt 🙂

 2. 12 juni 2017 / 09:47

  Oeh, veel plezier in de zomer en succes met de kamerzoektocht! Ik heb even een berichtje gestuurd naar vrienden van mijn man, die allemaal bijna klaar of net afgestudeerd zijn in Leiden. Mochten ze iets weten, dan stuur ik je een mail!
  Josephine onlangs geplaatst…Review: Jane Austen’s England door Karin QuintMy Profile

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 10:25

   Oh, dat is echt geweldig Josephine! Dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 10:43

   Ik wil gewoon heel graag mijn BSA halen, dus mijn blog moet dan maar even wachten. Dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 11:44

   Ja, maar jij hebt me al geweldig geholpen hoor! Dat was echt heel fijn. Ja, ik kan echt niet wachten op mijn vakanties. Die worden zo leuk!

 3. 12 juni 2017 / 11:26

  Aahh wat jammer dat je nog geen kamer hebt! Ik ga even rondvragen, hopelijk weet iemand nog iets. Leuk dat je zoveel zin hebt in je opleiding! Ik hoop dat het is wat je ervan verwacht ☺ Gelukkig blijf je wel aanwezig in blogland anders zou ik je zo missen!! Niet stoppen hoor!

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 11:45

   Ah Claire, dat is heel lief <3 Ik hoop het ook heel erg. En ik stop niet hoor! Superlieve reactie 🙂

 4. 12 juni 2017 / 11:46

  Ik snap het helemaal als je ervoor kiest om minder te bloggen, je hebt de tijd immers ook echt nodig! Ik ken jammer genoeg ook niemand in Leiden, maar wel heel veel succes nog met het vinden van een kamer!
  Demi onlangs geplaatst…3 INSPIRERENDE INSTAGRAMACCOUNTSMy Profile

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 21:16

   Precies! Al zou ik liever gewoon even veel blijven bloggen. Dankjewel Demi!

 5. 12 juni 2017 / 12:54

  Komt vast goed met het bloggen! Zodra je je ritme vindt in het studeren, vind je die vast ook wel weer in het bloggen. Hoe vaak dat ook mag zijn! 🙂 En wat heerlijk dat je zoveel zin hebt in studeren. Kan me ook wel voorstellen dat je er na een ‘rustig’ jaartje ook helemaal aan toe bent. Succes met alles Malou! 😀
  Johanne onlangs geplaatst…Wat zou jij doen als de wereld morgen eindigde?My Profile

  • Malou
   Auteur
   12 juni 2017 / 21:17

   Ik hoop het, dat lijkt me zo geweldig! Gewoon studeren én bloggen. Dankjewel Johanne!

 6. 13 juni 2017 / 09:17

  Ik snap dat je er zin in hebt om weer te studeren. Een tussenjaar lijkt me erg moeilijk, je verliest je ritme denk ik heel erg en de stap om weer fulltime te gaan studeren lijkt me ook enorm groot. Succes met het vinden van een kamer!
  Danique onlangs geplaatst…Throwback Time #3My Profile

  • Malou
   Auteur
   13 juni 2017 / 11:25

   Een tussenjaar is wel erg leuk, maar ik ben er inmiddels wel echt klaar mee! Dankjewel Danique.

  • Malou
   Auteur
   13 juni 2017 / 21:53

   Hahah, dat is denk ik het leven van iedere fashionblogger! Superlief van je Rebecca, dankjewel <3

 7. 13 juni 2017 / 22:38

  Je hebt wel superleuke plannen! Ik begrijp helemaal dat je zin hebt in studeren.
  Nu ik zit in mijn laatste jaar nu, en voor mij is het wel genoeg geweest. Eind juni studeer ik af woehoew!

  Veel geluk XXX

  • Malou
   Auteur
   13 juni 2017 / 22:45

   Oh, wat gaaf voor je! Heerlijk dat je bijna klaar bent. Wat ga je daarna doen?

 8. 14 juni 2017 / 16:03

  Wat een heerlijke plannen allemaal! Ik ben benieuwd om je avonturen te volgen tijdens je studentenleven! Ben je van plan om bij een studentenvereniging te gaan? Zo ja, weet je al welke? Binnen verenigingen zijn er vaak wel kamers en huizen te vinden. Als je al weet bij welke vereniging je wilt, kun je het bestuur vast mailen met de vraag of ze iets weten of een oproep voor je kunnen plaatsen binnen hun Facebookgroep o.i.d. Dat helpt misschien. Ik ken niet echt studenten uit Leiden, maar als ik iets tegenkom, zal ik je taggen.

  • Malou
   Auteur
   16 juni 2017 / 20:15

   Ik ga in elk geval niet in mijn eerste jaar bij een vereniging, maar ik ben nu al wel drie keer uitgenodigd om te komen hospiteren! Dat is in elk geval een begin dus 🙂 en dat vind ik geweldig, dankjewel!