Recente artikelen

 • Happy birthday to me! ♥

  Happy birthday to me! ♥
 • Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥

  Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥
 • Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥

  Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥
 • On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

  On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

Outfit | Chique zwarte jumpsuit in every day look

Outfit | Chique zwarte jumpsuit in every day look

Hadden jullie ook altijd een kerstgala op school? Een supermooi jurkje gaan kopen en tutten met je vriendinnen, leraren die ineens heel hip stonden te doen tussen de leerlingen en op de wc’s overal lege flügelflesjes? Elk jaar kocht ik weer een prachtig jurkje, maar in de vijfde besloot ik het over een andere boeg te gooien en ging ik voor een jumpsuit. Wat mij betreft was het een succes, maar het topje was wel ieniemienie waardoor het nou niet echt een item was dat je erna bleef dragen. Laatst vond ik gelukkig de perfecte oplossing om deze jumpsuit te blijven gebruiken!

Mijn zwarte jumpsuit

Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit

Vroeger wilde ik alleen maar skinny jeans dragen, of in elk geval broeken die behoorlijk strak waren. Sinds een tijdje ben ik daar van terug gekomen, want ook broeken met wijde pijpen kunnen supermooi zijn! Helemaal als je ze draagt met een goed stel hakken. Laatst kocht ik in de sale een soort ‘soul pants’ – echt de ultieme niet-strakke broek, die jullie binnenkort zeker zullen zien op Blonde Blossom. Toen bedacht ik me dat ook mijn zwarte gala jumpsuit, die al jaren hangt te verstoffen, de perfecte pantalon/palazzo pants is!

De jumpsuit is gemaakt van een soort zwarte zijdeachtige stof. Lekker glad en chique, maar ook komen er heel snel kreuken in. Het is dus wel belangrijk om ‘m af en toe even goed te strijken, en laat dat nou niet mijn grootste hobby zijn. In elk geval is het wel een prachtig item dat je zowel casual als chique goed kunt dragen!

Een Spaans blousje in het groene bos

Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit

Ideaal aan mijn nieuwe uitvinding is dat ik een broek heb die ik op elke manier kan dragen. Ik droeg de broek naar mijn oma’s begrafenis met een mooi geborduurd blousje, maar met sneakers en een toffe trui erover is het ook gewoon een leuk casual item. In deze look combineer ik de jumpsuit met een blousje dat ik op een Spaans marktje kocht. Ik was er toen helemaal weg van en droeg het het liefst gewoon over mijn bikini; net als alle Franse vrouwen. Nog steeds vind ik het een erg leuk blousje; dit jaar neem ik het ook sowieso weer mee naar het strand!

Bij de look draag ik verder mijn beige suède sandaaltjes. Deze hebben een mooi subtiele hak en lopen hierdoor lekker! Om het geheel een beetje een Franse feel te geven vlocht ik mijn haar in en draag ik een rode lipstick. Vinden jullie deze donkere kleur mooi?

Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit

Wat ik draag

Zwarte jumpsuit – H&M | Look-a-like
Witte tuniek – Spaans marktje | Look-a-like
Beige sandaaltjes – Van Haren | Look-a-like
Lipstick Diva – MAC | €19,90

Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit Zwarte jumpsuit, zwarte pantalon, Spaans blousje, outfit

Een ander outfitje dan normaal, maar ik hoop dat jullie het wel leuk vinden! En hoe mooi is dat bos, al die kleuren?! Ik wou dat het voor eeuwig zomer kon blijven.

Willen jullie ook een outfit zien met mijn soul pants?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 Reacties

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:20

   Hahah nee? Kan ik me iets bij voorstellen hoor! Dankjewel voor de complimentjes.

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:20

   Ah wat fijn dat je dat zegt, ik vind het zelf nog een beetje onwennig. Maar stiekem ben ik zelf ook erg blij met de outfit!

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:21

   Dankjewel lieve Evelien! <3

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:21

   Ja, ik vind het zelf ook zo handig! Kan ik ‘m gebruiken voor veel verschillende gelegenheden.

 1. 14 juli 2017 / 10:31

  Wat een leuke outfit! Slim bedacht om gewoon een shirtje over de jumpsuit te dragen, staat prachtig 🙂 Ik ga zelf ook vaker voor een pantalon dan een skinny jeans! Ik vind wijde broeken altijd zo classy staan <3 Liefs, Sija
  Sija onlangs geplaatst…Deze spontane acties kun je vandaag nog doen!My Profile

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:22

   Ja eigenlijk wel, hè! Helemaal met een mooi paar hakken.

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:22

   Oeh, misschien breng ik je op een idee voor jouw jumpsuits? 😉

 2. 14 juli 2017 / 18:58

  Wat een leuke outfit! Ik draag de laatste tijd ook bijna alleen nog maar losse broeken of jurkjes. Als ik dan opeens weer een strakke spijkerbroek aan heb, voelt dat echt heel gek haha.
  Danique onlangs geplaatst…PositiviTijd | Week 27My Profile

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:23

   Ja raar is dat! Dan ben je je ineens heel bewust van de stof op je benen, haha. In de zomer is wijd sowieso fijn!

  • Malou
   Auteur
   14 juli 2017 / 23:23

   Dankjewel Gea! Het was ook een goede koop, die top 🙂

  • Malou
   Auteur
   15 juli 2017 / 20:22

   Dankjewel Jonna, superlief van je!

  • Malou
   Auteur
   15 juli 2017 / 22:03

   Dankjewel Anna Maria! Voelt wel heel mooi om zo’n chique outfit te dragen!