Ballerina on the beach met mijn nieuwe tutu!

Ballerina on the beach met mijn nieuwe tutu!

Toen ik op de basisschool zat, heb ik altijd op ballet gezeten. Ik danste in een balletpakje en een fliederrokje, maar ik kon nooit wachten tot ik 14 was, zodat ik prachtige tutu’s en vooral spitzen kon dragen. Helaas ben ik voordat ik 14 was gestopt met ballet, zodat dat nooit werkelijkheid is geworden. Toen ik werd benaderd door The Tutu Shop of ik een tutu wilde ontvangen, is mijn droom toch een beetje werkelijkheid geworden. Afgelopen vrijdag rende ik in mijn prachtige blauwgrijze rokje over het strand en door de (ijskoude) zee, zodat ik jullie vandaag deze toffe outfit kan showen. Want ik ben toch ballerina geworden! Ballerina x Beach Babe, eigenlijk.

Looks met ballerina-twist door een tutu

Samenwerking, The Tutu Shop, blauwgrijze tutu, strand, ballerina, beach babe

Veel mensen kijken je een beetje vreemd aan als je zegt dat je een tutu hebt, maar wat mij betreft is het echt een fashionitem. Je kunt het met een strakke knot en een body dragen voor de echte ballerinavibe, maar met toffe bikerboots en een leren jasje heb je juist een heel stoere look. Hoe je het ook combineert, je ziet er altijd stylish uit! Ik ontving deze tutu van The Tutu Shop, een Belgische shop die zich helemaal in tutu’s specialiseert. Ze verkopen ze in allerlei kleuren, maten en lengtes en geven ook nog eens allemaal tips voor de perfecte outfit.

Aan een tutu heb ik een aantal eisen: hij moet mooi en van goede kwaliteit zijn en natuurlijk lekker wijd uitstaan. De tutu’s van The Tutu Shop voldoen absoluut aan deze eisen! Mijne is gemaakt van meerdere lagen stof die erg stevig is en staat ook ontzettend wijd uit. Ook de kleur en het materiaal vind ik zo mooi! Als mijn tutu de wind vangt waait hij ook om me heen en ik voel me echt een prinses. Ik heb de Short Light Grey, maar er zijn allemaal toffe kleuren waarin je deze beauty aan kan schaffen. En met de code ‘Blondeblossom‘ krijg je 15% korting op je aankoop!

Beach days as a ballerina

Samenwerking, The Tutu Shop, blauwgrijze tutu, strand, ballerina, beach babe

Voordat we het hotel in konden voor het sleepover event – over 3 dagen lees je daar meer over op mijn blog! – ging ik met Ellen, Eline en Liz naar het strand. Ondanks dat het water eerst heel koud was, heb ik toch lekker in de zee lopen spartelen. Het weer was eigenlijk heerlijk! Ik voelde me een prinsesje, met mijn haar in de wind en het opspattende water om me heen. En toen ik later op het strand zat met het zand op mijn benen, begon het zonnetje ook nog eens te schijnen. Zo fijn! Mijn outfit heeft natuurlijk niet zoveel nodig, aangezien mijn tutu al compleet de show steelt. De top die ik draag is een overhemd dat van mijn opa is geweest. Toen hij overleed heb ik een wit overhemd gestolen, aangezien ik dat eigenlijk wel een musthave vind en het ook erg fijn is dat ik nog zoiets van hem heb. Ik ben best wel dol op kleding die van mijn opa’s en oma’s is geweest, kunnen jullie je deze jas nog herinneren?

Samenwerking, The Tutu Shop, blauwgrijze tutu, strand, ballerina, beach babe Samenwerking, The Tutu Shop, blauwgrijze tutu, strand, ballerina, beach babe Samenwerking, The Tutu Shop, blauwgrijze tutu, strand, ballerina, beach babe Samenwerking, The Tutu Shop, blauwgrijze tutu, strand, ballerina, beach babe

Ohhhhh, ik ben nu al zo gek op deze tutu! En wat heb ik veel andere beauty’s gespot in de webshop die ik ook ontzettend graag zou willen. Zie je het al voor je? Een mooie zwarte hoed met een streepjestrui en een zwarte tutu, of… oké, OPHOUDEN! Via deze link kun jij jouw eigen beauty met korting shoppen!

Welke tutu ga jij aanschaffen?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met The Tutu Shop.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

12 Reacties

 1. 3 april 2018 / 07:12

  Wauw, wat een geweldige tutu! Hier gaat mijn hart – als echt meisje-meisje – wel een stuk harder van kloppen 🙂 Hij staat je super en de foto’s zijn ook prachtig geworden. Wat mooi dat je de tutu hebt gecombineerd met een overhemd dat van je overleden opa is geweest!
  Romy onlangs geplaatst…Welk advies zou jij jezelf willen geven?My Profile

  • Malou
   Auteur
   4 april 2018 / 09:11

   Jaa, echt hè, ik heb dat dus ook bij deze tutu! En hij is er in zoveel kleuren die allemaal een heel andere outfit geven. Ga je er zelf ook eentje kopen?

  • Malou
   Auteur
   4 april 2018 / 09:11

   Ah zo lief van je! Ga je zelf ook een tutu kopen?

  • Malou
   Auteur
   4 april 2018 / 09:11

   Dankjewel lieve Mariek! De tutu heeft echt precies de kleur van mijn ogen, best wel grappig.

  • Malou
   Auteur
   4 april 2018 / 09:11

   Dankjewel meis!

  • Malou
   Auteur
   4 april 2018 / 09:12

   Hahahaha, waarom denk je dat? Ik wist ook niet of het mij zou staan, maar ik ben blij verrast!

  • Malou
   Auteur
   4 april 2018 / 16:03

   Ahhh stom is dat eigenlijk hè! Misschien toch maar weer beginnen dan? De tutu is voor mij in elk geval een beginnetje…