Een strokenrokje van Loavies op de daken van Rotterdam

Een strokenrokje van Loavies op de daken van Rotterdam

Hi lieverds! Hoe is het met jullie? Met mij gaat het steeds beter nu het zonnetje weer zo lekker gaat schijnen en het buiten langer licht is. God, wat kan ik ervan genieten als ik rond 6 uur de collegebanken uitkom en ik word niet begroet door een donkere lucht en regendruppels. De tijd van bezoekjes aan het strand, picknicken in het park en rokjes zonder panty is weer aangebroken en ik vind het HEERLIJK. Eind maart had ik een heel leuke dag gepland, ik ging namelijk shooten met Irini in Rotterdam! Ik had haar nog nooit ontmoet, maar ik vind het altijd superleuk om met mede Insta-girls te meeten. We gingen shooten op een supertoffe locatie en vandaag deel ik de outfit die ik toen droeg!

Back to five year old me: een strokenrokje!

Rotterdam, skyscrapers, outfit of the day, ballerina, rockchick, leren jasje, lenteoutfit

Élke keer maak ik weer afspraken met mezelf om geen rokjes en jurkjes meer te kopen en elke keer ga ik weer finaal de mist in. Er zijn gewoon zóveel leuke rokjes en jurkjes en ze zijn zo makkelijk te combineren! Via United Wardrobe shopte ik dit strokenrokje van Loavies en ik ben echt verliefd. De witte see through toplaag heeft een soort patroontje met kleine stipjes en dat vind ik heel erg schattig. En het mooiste is, het rokje kostte maar €3.00! Dat is nog eens een koopje, toch?! Ik vind het erg leuk om zo’n rokje te combineren met een wat stoerdere outfit en dat is wat ik ook heb geprobeerd te doen bij deze look.

Een parkeergarage voor de wolkenkrabbers

Rotterdam, skyscrapers, outfit of the day, ballerina, rockchick, leren jasje, lenteoutfit

Ik weet echt helemaal niks van Rotterdam, maar Irini gelukkig wel. Zij nam me mee naar haar secret spot (ik ga natuurlijk niet delen waar die is); een dak vanaf waar je heel tof zicht hebt over Rotterdam en haar wolkenkrabbers. Echt de perfecte spot voor een streetstyle shoot! Mijn outfit past wat mij betreft echt perfect in deze omgeving, want mijn schattige rokje van Loavies heb ik gecombineerd met een basic lichtgrijze truitje (dat ik OVERAL bij draag) en als eyecatcher mijn gele leren jasje van ONLY. Die heb ik vorig jaar gekocht in Italië en ik vind de kleur echt top. Overigens ben ik nog steeds op zoek naar een zwart leren jasje, waar kun je een mooie kopen?!

Het was echt superleuk om te gaan shooten met Irini; natuurlijk omdat ik heel mooie foto’s heb gekregen maar ook gewoon omdat het heel erg gezellig was! We hebben nog op veel meer spots in Rotterdam geshoot, maar die foto’s kunnen jullie binnenkort (en vandaag trouwens ook) zien op mijn Instagram.

Wat ik draag

Geel leren jasje – ONLY | Look-a-like
Grijs truitje – Pull & Bear | €9.99
Wit strokenrokje – Loavies | Look-a-like

Rotterdam, skyscrapers, outfit of the day, ballerina, rockchick, leren jasje, lenteoutfit Rotterdam, skyscrapers, outfit of the day, ballerina, rockchick, leren jasje, lenteoutfit

Ik ben ontzettend blij met deze outfit, wat vinden jullie ervan? En laat me vooral ook even weten wat jouw beste finds op United Wardrobe zijn!

Wat is jouw favoriete lenteoutfit?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 Reacties

 1. 9 april 2019 / 13:13

  Ik snap dat je blij bent met deze outfit, deze staat je echt geweldig meid!

  • Malou
   Auteur
   9 april 2019 / 14:10

   Zo lief! Dankjewel! X

 2. 9 april 2019 / 14:34

  Mooie foto’s en wat een leuke outfit. Mijn favoriete lenteoutfit bestaat uit sneakers, een lichte spijkerbroek en een gestreept shirtje. Als het een heel warme lentedag is, dan heb ik een favoriet bloemetjesjurkje om aan te trekken.

  Liefs,
  Marloes

  • Malou
   Auteur
   13 april 2019 / 13:32

   Dankjewel! Oh dat is inderdaad ook superlekker lenteachtig, heerlijk!

 3. 9 april 2019 / 19:02

  Wauw, wat een toffe foto’s! En je outfit ziet er ook onwijs leuk uit. Strokenrokjes blijven leuk. Ik heb er ook een paar liggen, ook al doen ze me stiekem ook een beetje denken aan mijn basisschooltijd 😉

  • Malou
   Auteur
   13 april 2019 / 13:32

   Hahaha, dat heb ik ook echt heel erg! Maar toch vind ik ze nog steeds leuk.

 4. 11 april 2019 / 09:59

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Super leuk dat jullie samen hadden afgesproken <3

  • Malou
   Auteur
   13 april 2019 / 13:32

   Ja, het was echt suuuuperleuk, had dat helemaal niet verwacht!

 5. 11 april 2019 / 11:47

  Wat een leuke en happy foto’s! deze outfit foto’s zijn erg leuk geworden

  • Malou
   Auteur
   13 april 2019 / 13:32

   Heel lief! Dankjewel meis! X