Een slangenprint flare op een skatebaan in Amsterdam-Zuid

Een slangenprint flare op een skatebaan in Amsterdam-Zuid

Hi meiden! Vroeger was slangenprint ordinair, maar inmiddels is het weer helemaal hot and happening. Ik heb inmiddels een top, een flared broek en ik wil ook een jurkje! Ik draag mijn slangenprint flare echt supervaak; sommige mensen vinden hem tof, en andere – zoals mijn vriend – vinden hem afschuwelijk. But I don’t care! Vandaag laat ik jullie mijn favoriete outfit zien met deze broek.

Een slangenprint broek van de Bershka

outfit, slangenprint flare, zwarte turtleneck, Museumplein

Een tijdje geleden zag ik in college een meisje met een goudachtige slangenprint flare, die is van Stradivarius. Ik vond die tint erg tof, maar de grijskleurige van de Bershka vond ik nog veel toffer. Natuurlijk ging ik snel naar de Bershka om deze superleuke broek te kopen. En hij zit ook zó lekker, als een soort pyjama! Helaas zijn mijn kabouterbeentjes wel een klein beetje kort voor deze broek, maar als ik er laarsjes met hakken of platform sneakers onder draag, gaat het perfect!

Shooten op het Museumplein

outfit, slangenprint flare, zwarte turtleneck, Museumplein

Ik droeg deze outfit toen Ellen en ik gingen shooten op het Museumplein tijdens onze sleepover bij Hotel Arena! Het was superkoud, maar deze skatebaan vond ik zo tof passen bij de outfit. Wat vinden jullie?! Ik draag bij deze flare altijd een zwarte turtle neck, echt een top die perfect is om bij alles te dragen! Verder heb ik natuurlijk weer mijn horloge van Cluse om en mijn Superga’s, die dus perfect zijn voor deze broek!

Het Museumplein is ZO MOOI nu! Natuurlijk is de ijsbaan er weer, maar alle lampjes enzo zijn ook zo cute. Alleen jammer dat de iamsterdam letters weg zijn, ik snap echt niet zo goed waarom het nou zo’n groot probleem is. Maar ja, ik woon ook niet bij het Museumplein 😉

Wat ik draag

Zwarte turtle neck – Pull & Bear | €12,99
Slangenprint flare – Bershka | €19,99
Witte platform sneakers – Superga | €69,95
Zilveren horloge – Cluse | €89,95

outfit, slangenprint flare, zwarte turtleneck, Museumplein

Nou, volgens mij is dit echt een you love it or you hate it outfit! Ik hoor bij team love, maar ik ben super benieuwd wat jullie vinden! In elk geval moeten jullie allemaal nog even naar het Museumplein gaan, want het is gorgeous!

Wat vind jij van de slangenprint trend?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 6 december 2018 / 07:17

  De broek staat je echt onwijs mooi! En wat heb je hem leuk gecombineerd met de trui. Toffe foto’s ook! Ik ben het helemaal met je eens: zo jammer dat de letters Iamsterdam weg zijn.

  • Malou
   Auteur
   6 december 2018 / 18:01

   Dankjewel! Superlief van je! Ja, ik hoorde overigens wel dat ze misschien de letters gaan laten rouleren door de stad?! Dat is wel leuk!

 2. 6 december 2018 / 10:10

  aaah die broek is echt heel erg vet! Staat je goed!

  • Malou
   Auteur
   6 december 2018 / 18:01

   Dankjewel! Heel erg lief van je <3