Een rood bloemetjesjurkje bij de grachtjes van Leiden

Een rood bloemetjesjurkje bij de grachtjes van Leiden

Eergisteren ging ik een dagje met mijn zusje en vader naar mijn nieuwe hometown Leiden. Sinds ik in Leiden woon, heb ik geen outfitfoto’s gemaakt en dat is natuurlijk eeuwig zonde. Leiden zit namelijk vol met de meest fotogenieke plekjes ooit! Ik was dus vastbesloten om foto’s te gaan maken, maar toen we na onze shopsessie tijd hadden, ging het regenen. 🙁 zul je natuurlijk altijd zien. Gelukkig vonden we nog een momentje tussen de regenbuien om mijn nieuwe rode jurkje te fotograferen!

Een nieuw, rood bloemetjesjurkje

Outfit, Rode bloemenjurk, floral dress, H&M, rode lipstick

Een witte, nog een witte, een donkerblauwe; ik kan niet klagen over het aantal bloemenjurkjes dat ik heb. Toch heb ik er vorige week nóg eentje gekocht, een rode dit keer! Ik ging met Jasmin lunchen bij een superleuk tentje in Deventer (als ik er nog een keer heen ga, zal ik foto’s maken!) en hierna bezochten we een aantal winkels voor de sale. Bij de Costes paste ik een heleboel items, maar kocht ik niks. (Wel een klein beetje spijt van, maar dat is iets voor later!) Natuurlijk slaagde ik wel weer bij de oude vertrouwde H&M. Zelf twijfelde ik eerst een beetje over dit jurkje, maar Jasmin wist me – door beelden te schetsen van bruine benen en lange zomerdagen – over te halen. En nu vind ik ‘m zo tof! Hij is best wel lang, maar heel erg vrouwelijk en met een diep decolleté. En stel je dit jurkje voor met een mooi paar hakken! Ooh la laa…

De huisjes aan de Leidse grachten

Niet alleen heb ik geen outfitfoto’s gemaakt in Leiden, ook ben ik eigenlijk nog veel te weinig in de stad geweest. Ik fiets telkens van huis naar het LUMC, van het LUMC naar huis, van huis naar het LUMC… Maar Leiden is zo’n mooie stad! Overal mooie grachtjes, mooie huizen, mooie bruggetjes… Boy, wat kan ik veel outfitfoto’s maken in deze pretty stad!

Outfit, Rode bloemenjurk, floral dress, H&M, rode lipstick

Toen we gisteren door de stad struinden was het best wel koud, dus ik droeg een dikke jas en natuurlijk geen hakken. De volgende keer ga ik dat wel doen bij dit jurkje! Maar in elk geval, nu droeg ik schoenen die niet zo mooi waren bij het jurkje, dus die staan lekker niet op de foto. Verder had ik mijn lippen rood gestift in een kleur die precies in het jurkje zit en mijn haar in een laag knotje gedaan. Wat vinden jullie van mijn haar zo? Het was door het regenen een klein beetje een chaos geworden, maar ik vind het stiekem wel erg tof. Een soort grote blonde knoop!

Wat ik draag

Rode bloemetjesjurk – H&M | €39,99
Soft Matte Lip Amsterdam – NYX Cosmetics | €7,31

Outfit, Rode bloemenjurk, floral dress, H&M, rode lipstick Outfit, Rode bloemenjurk, floral dress, H&M, rode lipstick

Maandag ben ik weer fulltime in Leiden, dus dan ga ik nog veel meer mooie plekjes zoeken! Ik ben nog wel op zoek naar iemand om vaker outfitfoto’s mee te maken in Leiden, dus als je iemand weet…

Heb jij leuke dingen gekocht in de sale?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

19 Reacties

  • Malou
   Auteur
   7 januari 2018 / 09:40

   Dankjewel Romy! Ik vind ‘m ook echt heel erg leuk. Ik heb gisteren zelfs alwéér outfitfoto’s gemaakt, dus ik ben alweer druk bezig 😉

  • Malou
   Auteur
   7 januari 2018 / 13:45

   Superlief! Dankjewel x

  • Malou
   Auteur
   7 januari 2018 / 16:16

   Dankjewel! Jaaa, sale is echt geweldig. Ook voor beauty inderdaad!

  • Malou
   Auteur
   7 januari 2018 / 20:30

   Ah lief Mariek, dankjewel! Tijdens oud & nieuw was ‘ie wel een beetje bezweet 😉 ik vind mijn haar ook wel erg leuk zo, haha! Oeehh gezellig, donderdag foto’s maken? <3

 1. 7 januari 2018 / 21:40

  What a lovely dress! Happy new year dear!

  best,
  Asshly!

  • Malou
   Auteur
   7 januari 2018 / 21:57

   Thanks so much, you too!

  • Malou
   Auteur
   8 januari 2018 / 11:26

   Oohhh wat lief. Dat lijkt me hartstikke gezellig! Ik ga je even een berichtje sturen.

  • Malou
   Auteur
   8 januari 2018 / 16:46

   Superlief Judith, dankjewel! x

  • Malou
   Auteur
   10 januari 2018 / 12:05

   Dankjewel Judith! Ik ben er ook heel blij mee 🙂

  • Malou
   Auteur
   10 januari 2018 / 12:05

   Ah thank you so much sweetie! X

  • Malou
   Auteur
   10 januari 2018 / 12:07

   Superlief Anna, dankjewel!