Een RAINS rugzak in een zonovergoten Leids straatje

Een RAINS rugzak in een zonovergoten Leids straatje

Drie dagen geleden liet ik jullie een outfit zien met mijn RAINS regenjas, met foto’s gemaakt op een dag vol keiharde regen en wind. Amper anderhalve week later stond ik in een zonovergoten Leids straatje, wéér met een RAINS product. Dit keer een prachtige rugzak! Ik heb deze tassen wel vaker gezien op straat en vond ze altijd heel tof, maar ik wist niet dat ze van RAINS waren. Nu heb ik zelf zo’n schoonheid!

De Mini Moon rugzak van RAINS

RAINS, rugzak, samenwerking, Brandfield, outfitZoals ik al zei vond ik de rugzakken van RAINS altijd al heel tof, voordat ik überhaupt wist dat ze van RAINS waren. En nu ik mijne heb, ben ik alleen maar enthousiaster. Ze zien er zo tof uit! De stof waar ze van gemaakt zijn vind ik echt geweldig; een beetje hetzelfde als de regenjassen. Ook zijn ze lekker groot – net als in mijn leren rugzak past ook hier mijn laptop in – en zitten er meerdere vakjes in zodat je alles goed kwijt kan. Het enige wat ik dacht is dat de tas wit was, maar hij is meer lichtgrijs. Al hoor je mij niet klagen: de kleur is nog steeds heel erg mooi!

Het is niet zo gek dat de rugzakken dezelfde stof hebben als de regenjassen, want zoals de naam al zegt is alles bij RAINS waterproof. Het merk begon in 2012 in Denemarken met het vernieuwen van de traditionele rubberen regenjas en oh boy, dat is goed gelukt! Inmiddels is de collectie uitgebreid met allerlei kleuren regenjassen en ook met regenbroeken, petten en hoeden en natuurlijk allerlei soorten tassen. Waaronder mijn prachtige rugzak! Het is trouwens niet zo voordelig om een tas uit Denemarken te laten komen, maar bij Brandfield koop je ze heel makkelijk, net als een heleboel tassen van andere prachtige merken!

De eerste zonnestralen in een schattig Leids straatje

RAINS, rugzak, samenwerking, Brandfield, outfitIk weet niet wat jullie ervan vinden, maar het weer in 2018 is totaal niet consequent. De ene dag is het alleen maar grijs en grauw en de volgende dag is er ineens overal zon. Of nou ja, dat is nog maar een keer écht gebeurd. En precies toen stond ik met mijn prachtige RAINS tas in een straatje in Leiden! Ik had mijn vriend meegenomen en die dacht heel schattig mee over het mooiste plekje. Er moest in elk geval géén tegenlicht zijn, maar de foto’s zijn nog steeds zonovergoten. Zoveel prachtig zonlicht!

Mijn rugzak is voor mijn gevoel met alles te combineren en in dit geval heb ik ‘m gecombineerd met een zandkleurig wollen jurkje van Urban Outfitters. Ik kocht deze afgelopen voorjaar in de sale in Utrecht – eerst was ‘ie nog €90,00, maar vervolgens was hij afgeprijsd tot €25,00. Ik heb er al zoveel plezier van gehad! Een vriend van mij noemde het een Moeder Theresa-jurk en daar had ‘ie misschien wel een beetje een punt. Het is een behoorlijk wijde jurk, maar ik vind ‘m nog steeds erg mooi en elegant en hij zit echt heerlijk. Mijn zwarte bikerboots – al twee jaar mijn go to schoenen – maken de outfit voor mij helemaal af.

Wat ik draag

RAINS, rugzak, samenwerking, Brandfield, outfitGrijze Mini Moon rugzak – RAINS | €73,95
Zandkleurig wollen jurkje – Urban Outfitters | Look-a-like
Zwarte bikerboots – Piet Zoomers | Look-a-like

Items met een * heb ik gekregen

RAINS, rugzak, samenwerking, Brandfield, outfit RAINS, rugzak, samenwerking, Brandfield, outfit RAINS, rugzak, samenwerking, Brandfield, outfit

Sinds ik mijn tas heb gekregen neem ik ‘m de hele tijd mee overal heen, hij is zo mooi! Ik ben echt heel erg blij met dit prachtige item. En hoe chill, want volgens mij kan deze nóóit stuk gaan!

Wat is jullie favoriete tas?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Brandfield.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 Reacties

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:02

   Ah zo lief Romy! Die jurk is ook echt mijn favoriet.

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:03

   Oh die zijn ook zo leuk ja! Het is zo fijn als je zo’n favoriete tas hebt.

 1. 6 februari 2018 / 09:10

  Ik zie deze tas steeds meer op straat voorbij komen! Hij ziet er inderdaad onverwoestbaar uit! Ben benieuwd of je heel erg gaat zien dat hij veel gebruikt wordt; soms vind ik dat juist ook wel heel mooi namelijk; dat ze niet meer zo heel erg NIEUW zijn. Mooie foto’s <3

  Lieeeefs
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Fashion (sort of) | Carnavals outfit 2018My Profile

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:04

   Ja, vooral bij leer worden ze steeds mooier vind ik! Ik hoop dat deze er niet superoud uit komt te zien, daar is het niet helemaal het juiste materiaal voor.

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:32

   Jaaa, ik vind het ook leuk dat ‘ie niet zo standaard is!

 2. 6 februari 2018 / 15:55

  Wat een mooie foto’s! Ik heb nog nooit van deze tas gehoord, vind hem wel heel mooi!

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:33

   Dankjewel Myrthe! <3

 3. 6 februari 2018 / 17:26

  Wat een toffe rugzak! Ik heb er nog nooit van gehoord of gezien, maar hij ziet er goed uit! Mijn favoriete twee tassen zijn van Liu-Jo, ik hou van dat merk. Als rugzak heb ik alleen een lelijk Nike ding van eeuwen geleden of een grote backpack :’)
  En Leidse straatjes zijn altijd te leuk 😀
  Marloes onlangs geplaatst…Zes maanden met Invasalign – update 2My Profile

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:33

   Oh dat ken ik helemaal niet, ik ben wel heel benieuwd nu! Hahah, is je Nike rugzak lelijk ja?!

  • Malou
   Auteur
   7 februari 2018 / 22:04

   Zo lief om te horen! Dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2018 / 09:10

   Dankjewel meis! <3