Een roze RAINS regenjas op de mooiste brug van Leiden

Een roze RAINS regenjas op de mooiste brug van Leiden

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het weer was twee weken geleden uiterst deprimerend. Niet alleen hadden we te maken met de heftigste storm (praktisch orkaan) in jaren, sowieso was het de hele week ontzettend vervelend weer. Alleen maar windvlagen, regen en uitgelopen mascara. Ik kon mijn geluk dus niet op toen er een pakje op mij lag te wachten met mijn nieuwe RAINS regenjas. Perfect voor dit weer! En zeg nou zelf, ik neem de zon toch bijna een beetje mee, als ik met dit pastelroze door de Leidse straten fiets?

RAINS bij Outdoor Supply

RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor Supply

 

Een paar jaar geleden zag je ze ineens overal: de felgekleurde regenjassen van RAINS. Hip en ontzettend handig als je in Nederland woont. Zelf kocht ik toen zo’n look-a-like van America Today (who’s with me?). Ik ben er nog steeds heel erg happy mee, maar nu ik de jas van RAINS heb geprobeerd, heb ik wel ontdekt waarom die toch echt fijner zijn. In deze jas zitten namelijk gaten in de binnenvoering, waardoor de jas heerlijk ademt! Ik vind dat een enorm pluspunt, want vaak word je in regenjassen snel klam en zweterig. Bij deze regenjas kan dat in elk geval níet gebeuren.

Ik heb mijn jas gekregen van Outdoor Supply en jongens, wat een praktische site is dat! Het lastige met online shoppen is dat je vaak allerlei benodigdheden op verschillende sites moet kopen, maar bij Outdoor Supply kun je álles voor je buitenavontuur in een keer vinden. Van spullen voor je backpackavontuur in Zuid-Oost Azië tot thermokleding voor je bergbeklimming tot een tentje voor op de camping op Texel. En dat niet alleen, ook heeft Outdoor Supply ontzettend leuke regenjassen (zoals deze dus), regenlaarsjes en toffe rugzakken.

Felle kleuren in weer en wind

RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor Supply

Met trots kan ik zeggen dat Robin en ik echt weer en wind hebben getrotseerd om deze foto’s te maken. Oké, we hebben wel even gewacht tot het íets beter was, maar op het grootste deel van de 190 foto’s was mijn haar en mijn rok overal door die wind. Want het waaide hárd. In elk geval besloten wij naar een van de mooiste plekjes van Leiden te gaan: de brug bij de rechtenfaculteit en het Van der Werffpark. Vinden jullie niet dat mijn outfit heel tof afsteekt tegen de donkere achtergrond?

Zelf vind ik roze-rood een heel leuke combinatie en deze rok past wat mij betreft perfect bij de outfit. In de zomer heb ik deze zwierige rok van Bruno Banani veel gedragen, maar met een panty kan het wat mij betreft nog steeds prima. Verder heb ik de jas gecombineerd met een rood-wit gestreepte top die ik vorig jaar kocht bij ASOS en mijn favoriete zwarte laarsjes met hak. Ik ben super benieuwd wat jullie van de outfit vinden, zijn jullie fan van zoveel kleur of toch niet zo?

Wat ik draag

RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor SupplyRegenjas – RAINS | €79,95*
Top – Brave Soul | Look-a-like
Plooirok – Bruno Banani | €29,99*
Laarsjes – Pieces | Look-a-like

Items met een * heb ik gekregen

RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor Supply RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor Supply RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor Supply RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor Supply RAINS, regenjas, samenwerking, Outdoor SupplyIk heb op Instagram al veel complimentjes van jullie gekregen over deze jas, en dat vind ik ontzettend tof. Jullie zullen zeker nog meer gaan zien van deze jas, want zeker in deze weeromstandigheden zou ik ‘m het liefst nooit meer uit doen!

Draag jij een RAINS regenjas?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Outdoor Supply.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

36 Reacties

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2018 / 20:14

   Nou RAINS heeft in elk geval wel gezorgd dat regenjassen niet meer saai zijn. Dit merk is echt heel erg tof!

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2018 / 20:14

   Precies, een beetje zon in de nare maanden!

 1. 3 februari 2018 / 15:57

  Ik ben helemaal verliefd op die jas! Sowieso hebben roze spullen bij mij een streepje voor, maar hij ziet er ook heerlijk praktisch uit. Je outfit vind ik ook heel mooi. Roze en rood is een combinatie die ik zelf niet zo snel zou bedenken, maar het staat heel erg leuk en het fleurt zo’n donkere dag zeker op.

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2018 / 20:15

   Dankjewel voor je lieve reactie! Deze jas is inderdaad zowel praktisch als mooi, ideaal!

  • Malou
   Auteur
   3 februari 2018 / 20:15

   Oh wat heerlijk, ook van RAINS?

 2. 4 februari 2018 / 12:31

  Toffe kleur regenjas! Ik heb zelf een fel blauwe en ben er in dit seizoen en in de herfst vaak erg blij mee.

  • Malou
   Auteur
   4 februari 2018 / 13:24

   Oh kan ik me voorstellen! Dat lijkt me ook een erg mooie kleur.

  • Malou
   Auteur
   4 februari 2018 / 21:11

   Jaaa dan is het tenminste een beetje geloofwaardig! Maar de jas is ook gewoon heel erg fijn als het regent.

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 20:40

   Jaaa, dat vinden ze vast geweldig! Deze zitten ook gewoon echt heerlijk.

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 20:41

   Zo lief <3 roze is sowieso geweldig!

 3. 5 februari 2018 / 15:51

  Haha jaaa ik heb ook de America Today versie 😉 Een gele.
  Ik vind zo’n felgekleurde look juist met dit weer heel leuk. Lekker vrolijk 🙂

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 20:42

   Die gele is ook zo leuk! Fleurt alles lekker op.

 4. 5 februari 2018 / 16:49

  Hij staat je super leuk en is ook nog een super praktisch! Ik weet niet of ik hem zou dragen in het licht roze? Maar ik vind het wel prachtige foto’s geworden 🙂

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 20:42

   Er zijn gelukkig allemaal verschillende kleuren, zodat iedereen iets moois kan kopen!

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 20:42

   Ja hè! Ik ben er ook ontzettend blij mee!

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 20:42

   Ben ik helemaal met je eens!

 5. 5 februari 2018 / 20:59

  Ooh, liefde voor deze jas. Wat een tof kleurtje! Inderdaad ook heel mooi in combinatie met het rood. Een mooie regenjas staat ook altijd nog op mijn wishlist, veel leuker dan die standaard grijze of zwarte dingen.

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 23:19

   Jaa, dat is tof toch! Zo’n kleurtje maakt je hele dag goed!

 6. 5 februari 2018 / 21:36

  Een hele leuke jas! En inderdaad, die storm! Ongelooflijk. Ik zag op het Belgische nieuws letterlijk enkele Nederlanders voorbij waaien.

  • Malou
   Auteur
   5 februari 2018 / 23:19

   Hahah, zo vreemd! Het was ook echt bizar, zulke harde regen en wind!

 7. 6 februari 2018 / 08:32

  Normaal vind ik regenjassen alles behalve mooi, maar deze ziet er wel super uit!

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:03

   Dankjewel Bianca! Ik maak voor deze ook absoluut een uitzondering.

 8. 6 februari 2018 / 09:37

  Ahh wat een leuke regenjas! Ik moet binnenkort mijn dochter op de fiets naar de peuterspeelzaal brengen als het regent is dit ontzettend handig!!

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:05

   Ja toch?! Alvast er maar eentje aanschaffen zou ik zeggen 😉

  • Malou
   Auteur
   6 februari 2018 / 18:32

   Jaa toch? Lekker anders dan anders!

 9. 6 februari 2018 / 21:53

  Waauw, kei leuke regenjas! Zo zie je maar dat je toch stijlvol kan zijn in de regen!

  • Malou
   Auteur
   7 februari 2018 / 22:03

   Ja, dat is toch geweldig? Hij is mooier dan je zou verwachten!