De ultieme pied-de-poule broek voor een relaxte dag

De ultieme pied-de-poule broek voor een relaxte dag

Whhiieee jongens, wat is het koud! Deze foto’s zijn gemaakt op een dag begin januari en zelfs tóen was het warmer dan nu. Kun je dat geloven?! In elk geval is deze broek echt perfect voor dit weer, want hij is superzacht, ontzettend chill en ook nog eens warm. Helemaal perfect toch? Ik laat jullie vandaag een outfitje zien met deze pied-de-poule broek van Pull & Bear!

Pied-de-poule en een joggingstofje

Outfit, pied de poule, truitje, lente

Het is geen geheim dat ik gek ben op kokerrokken, mooie jurkjes en schoenen met hakken. Maar eerlijk, sinds ik elke dag naar college moet, vind ik het heerlijk om gewoon in een relaxed broekje en een fijne trui naar college te gaan. Deze broek is daar echt perfect voor! Ik kocht ‘m, toen ik met mijn vader en zusje een dagje naar Leiden ging, in de uitverkoop bij Pull & Bear. Een pied-de-poule patroontje  vind ik sowieso echt onwijs tof en op deze broek komt ‘ie wat mij betreft echt lekker tot zijn recht. Ik draag het graag met hakken en een blousje, zodat het iets klassieker en chiquer oogt, maar op een weekenddag combineer ik het gewoon met een trui. Zo ook in deze fijne outfit!

Een stylish relaxdagje

Outfit, pied de poule, truitje, lente

Oké, de meningen over deze outfit zullen absoluut verdeeld zijn, is dit nou stylish? Ik weet het niet, maar ik weet wel dat ik het helemaal heerlijk vind. Er zijn weinig items in mijn kast die ik zo vaak draag als deze heerlijke broek – op het moment dat ik deze blog typ ook weer, oeps! Zelf vind ik het erg tof dat de trui die ik draag er eigenlijk niet helemaal bij past. De trui heeft een beetje een Noors patroon en kocht ik vorig jaar in de uitverkoop bij H&M. Heel vaak draag ik ‘m eigenlijk niet – ik ben er namelijk nog steeds niet helemaal uit of ik ‘m nou echt heel tof vind – maar ook deze zit weer heerlijk zacht.

Van mijn vriendinnen ben ik de enige met een fashionblog, maar wat mij betreft zou qua stijl iedereen een voorbeeld moeten nemen aan mijn vriendinnetje Jasmin. Ik vind dat zij er altijd zó leuk uitziet, en vaak als ik haar zie doe ik weer outfit- of kledingstukinspiratie op. Een tijdje geleden kwam zij naar mij toe met ongelofelijk toffe boots met gespen. Ze had ze gekocht bij Style Woerden en ik wist gelijk dat ik ze ook wilde! Toen ze ook nog eens afgeprijsd waren naar €25,00 (ja, geen grap), móest ik ze wel kopen. Geen moment spijt van gehad, ze lopen heerlijk en ik draag ze echt supervaak!

Outfit, pied de poule, truitje, lente

Wat ik draag

Noorse trui – H&M | Look-a-like
Pied-de-poule broek – Pull & Bear | Look-a-like
Grijze bikerboots – Style Woerden | Look-a-like

Outfit, pied de poule, truitje, lente

Ik ben dol op deze outfit, vooral in het weekend. Het is toch helemaal heerlijk om je benen af en toe rust te geven door geen skinny jeans te dragen? Ik vind het in elk geval ontzettend fijn!

Wat voor outfit draag jij het liefst op een chilldag?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 Reacties

  • Malou
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:51

   Dankjewel Romy! Ik ben ook echt zo blij met die boots, ik draag ze bijna dagelijks.

  • Malou
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:51

   Nee dat ben ik ook wel met je eens. Toch vind ik de broek ook gewoon heel erg stoer en als je ‘m met hakken draagt is het ook best wel chic!

  • Malou
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:51

   Hihi, ja hij is ook wel tof! Als ik ‘m zelf niet vaker ga dragen mag je ‘m hebben.

  • Malou
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:52

   Dankjewel meis!

  • Malou
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:52

   Ja, dat is echt een heel leuk printje hè!

 1. 8 maart 2018 / 10:00

  Oh héérlijk zo’n broek, lijkt me! Hij staat je ook goed 🙂

 2. 8 maart 2018 / 10:25

  Vind het echt een heel leuke broek, juist omdat je hem zowel chique als chill kunt dragen; zulke items vind ik geweldig! Ik draag zelf heel vaak mijn zwarte flared broek, ook omdat deze dus heel zacht en chill zit, maar eruit ziet alsof ik een echte girlboss ben 🙂 met een basic blousje van de Zara en ik ben ready to go! Als chill kleding doe ik die broek ook met een losse trui ? xx Ellen
  Ellen onlangs geplaatst…Yay! TGND bestaat TWEE jaar | Dagboek #7My Profile

  • Malou
   Auteur
   8 maart 2018 / 10:53

   Jaaa precies, ik ook! Jouw zwarte broek staat je ook echt prachtig vind ik, door jou overweeg ik er ook een te kopen. En jij bent toch ook gewoon een echt girlboss?!

  • Malou
   Auteur
   10 maart 2018 / 01:51

   Dankjewel Priscilla, heel leuk om te horen!

  • Malou
   Auteur
   10 maart 2018 / 01:52

   Ah ja, iedereen z’n smaak natuurlijk! Ben ook erg blij met de broek.

  • Malou
   Auteur
   15 maart 2018 / 22:12

   Hij is ook echt superheerlijk!