Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Outfit | Mijn ASOS top met patches en streepjes

Outfit | Mijn ASOS top met patches en streepjes

Er zijn veel bloggers die ook fotograaf zijn. Of fotografen die ook bloggen. Aan mijn foto’s kun je zien dat ik niet ‘s werelds meest getalenteerde fotografe ben, maar ik vind het wel superleuk om voor de camera te staan. Toen Klaske van het leuke blog Messpiration dus een oproepje deed op Instagram deed heb ik gelijk gereageerd. Zij kon foto’s aan haar portfolio toevoegen en ik had weer eens mooie foto’s van mijzelf, goede deal toch? We spraken af in Arnhem en maakten foto’s van mijn top met patches in het Sonsbeekpark.

Mijn ASOS top met patches

Outfit spijkerrokje, patches, ASOS, shirt

In januari sluisde ik al mijn geld door naar ASOS. Van mijn aankopen maakte ik een shoplog, waarin onder andere deze top voorkwam. Jullie waren massaal enthousiast en wilden een outfit, dus hee, hier is ‘ie! Normaal ben ik niet zo’n fan van zulke wijde shirts, maar deze vind ik geweldig! De sterren op het shirt zijn patches, een erg leuk detail wat de top voor mij nog een stukje beter maakt. Ook de streepjes vind ik erg leuk, ik houd van streepjes! Binnenkort komt er trouwens nog een outfit met streepjes online, eentje die ik maakte met Marieke.

Lente in het Sonsbeekpark

Toen ik afsprak met Klaske stond alles volop in bloei! In het Sonsbeekpark is een grote heuvel die vol stond met narcissen! Ook hier hebben we foto’s gemaakt en in dit artikel zie je de narcisjes al. We maakten foto’s bij het hertenkamp en liepen daarna weer naar beneden. Vlakbij het Watermuseum, bij een supermooi boerderijtje met een waterrad/waterval, maakten we uiteindelijk deze foto’s. Het was overigens erg gezellig met Klaske!

Omdat mijn top met patches best wel stoer is, combineer ik het ook met wat stoerdere items. Ik draag de top half in mijn spijkerrokje van H&M. In principe is dit geen spannend rokje, maar de destroyed onderkant ziet er gaaf uit! Als het wat kouder is combineer ik deze outfit met mijn zwarte bikerboots, maar nu draag ik witte All Stars. Dit zijn echt mijn favoriete sneakers ooit, ik vind ze heerlijk. Over mijn top draag ik trouwens een grijze regenjas. Deze kocht ik in de herfst bij America Today! Ik vind ‘m zo ontzettend leuk, het lijkt op zo’n toffe regenjas van RAINS en hij zit heerlijk!

Outfit patches, ASOS, Klaske in Arnhem

Wat ik draag

Top met patches – ASOS | Look-a-like
Spijkerrokje – H&M | Look-a-like
Witte sneakers – Converse | €70,00
Grijze regenjas – America Today | €59,99

Outfit patches, ASOS, Klaske in Arnhem ASOS patches shirt, outfit, Klaske All Stars, patches outfit

Ik ben heel blij met de foto’s die Klaske van mij heeft gemaakt, er zitten ook heel mooie portretten bij! Na de shoot hebben we nog lekker geluncht en een hotspot gevonden. Geslaagde bloggersdate!

Wat vind jij van patches?

Malou x

Psst, doe jij al mee aan #bloggersvoorgiro555?

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

34 Reacties

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 09:26

   Dankjewel Kim! Ik ben ook zo blij met dat shirtje.

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 09:26

   Tof plekje is dat hè! Het Sonsbeekpark vind ik sowieso prachtig. Dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 09:27

   Ik ben er ook ontzettend blij mee!

 1. 13 april 2017 / 09:58

  Superleuke outfit! En je kan inderdaad zien dat dit door een goede fotograaf is getrokken, echt mooie foto´s!

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 10:28

   O dat vindt Klaske vast superleuk om te horen! <3

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 10:25

   Ohhh wat leuk om te horen! Deze zaten er al op, maar ik wil ze ook graag op andere dingen gaan plakken. Supertof!

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 10:25

   Ik ben ook niet zo’n patches type maar ik vind ze zo tof op dit shirt! Daardoor word ik eigenlijk heel enthousiast over patches in het algemeen, haha!

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 10:26

   Was superleuk!

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 10:26

   Ja heerlijk hè! Ik houd wel van dat stoere, haha!

 2. 13 april 2017 / 10:36

  Wat een super toffe outfit Malou! Wat heb je dat t-shirt tof gecombineerd met dat rokje. En je regenjas vind ik echt heel gaaf. Ik wil ook een RAINS jas maar ik heb geen RAINS portemonnee (met inhoud) dus die van America Today lijkt me een heel tof alternatief. Wil je me dit niet allemaal laten zien als ik blut ben aub 🙂 Enne wat leuk dat je met Klaske hebt afgesproken. Ze heeft hele leuke foto’s gemaakt!
  Claire onlangs geplaatst…DIY: vegan lippenbalsem met slechts drie ingrediëntenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 11:49

   Ik wil ook een RAINS jas! Die zijn zo gaaf, maar deze vind ik eigenlijk ook heel erg leuk inderdaad. T-shirt met dat rokje is mijn favoriet. Klaske is echt een goede fotografe!

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 11:50

   Dankjewel Elke! <3

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 13:42

   Hahah Mariek je bent zo lief <3

  • Malou
   Auteur
   13 april 2017 / 23:26

   Snap ik, sterretjes zijn ook heel leuk!

  • Malou
   Auteur
   14 april 2017 / 18:55

   Denim skirts zijn tof hè!

 3. 14 april 2017 / 15:20

  Leuke outfit, staat je goed! Je shirtje is echt heel leuk ^^

  xx Alex

  • Malou
   Auteur
   14 april 2017 / 18:56

   Dankjewel Alex! Zelf ben ik ook zo blij met dat shirtje 🙂

 4. 14 april 2017 / 19:46

  Ahh wat is je shirtje ongelofelijk leuk! Net als het rokje! Gewoon je hele outfit eigenlijk 🙂 Superleuk dat jullie samen foto’s zijn gaan maken, ze zijn ook echt heel mooi geworden!
  Arjanne onlangs geplaatst…handsMy Profile

  • Malou
   Auteur
   15 april 2017 / 23:37

   Dankjewel Arjanne! Ik ben stiekem ook heel blij met de outfit, haha 😉