Outfit | Mijn overknees & lunchen met Imme

Outfit | Mijn overknees & lunchen met Imme

Een van de leuke dingen aan dit tussenjaar is dat ik er een leuke vriendin bij heb gekregen en dat is Imme. Vorige week woensdag gingen wij lekker lunchen en bijkletsen in de stad. Aangezien ik veel moet werken, zijn er weinig momenten dat ik mijn prachtige overknees van Zara kan dragen, maar dit was natuurlijk het perfecte moment! Imme is volgens mij even verliefd op mijn overknees als ik ben (of misschien nog wel verliefder dan ik), dus natuurlijk moesten we ze even op de foto zetten voor een van de mooie panden in de binnenstad. En als bonus laat ik jullie ook Imme’s geweldige outfit zien!

Mijn overknees van Zara

Overknees Zara

Over-knee boots zijn helemaal in en eerst vond ik ze heel ordinair, maar inmiddels vind ik ze heel gaaf. Ik had mijn zinnen al lang gezet op een paar petrolkleurige overknees van Zara en toen ik met Jasmin in Amsterdam was, nam ik de laarzen mee naar huis. En ik ben er zo blij mee! Ze zijn gemaakt van een soort fluweelachtig stofje en de kleur vind ik ook geweldig. Het enige nadeel is dat je ze niet met alles kunt combineren, het is echt een statement piece. Met een all-black outfit staan ze heel mooi, maar deze combinatie vind ik zelf ook leuk. Ik draag mijn nieuwe Levi’s high waist jeans en mijn gestreepte peplumtop van Brave Soul.

Wat ik draag

Petrolkleurige over-knee boots – Zara | €69,99
Gestreepte peplumtop – Brave Soul | €16,00
High Waist jeans – Levi’s | €99,95

Outfit overknees Outfit overknees Outfit Overknees Outfit overknees Outfit overknees

De outfit van Imme

Imme vindt dat zij geen bijzondere kledingstijl heeft en vindt poseren ongemakkelijk. Merken jullie daar iets van? Ik vind Imme’s kledingstijl echt geweldig en hoe mooi staat ze op de foto’s?! Deze pinafore dress kocht ze met mij bij de Monki in Arnhem en ik vind ‘m echt geweldig. Ik probeer Imme overigens over te halen om een gastblog voor mij te schrijven en er is een kans dat ze dat gaat doen. Zouden jullie het leuk vinden om Imme te leren kennen?

Wat Imme draagt

Zwarte pinafore dress – Monki | €30,00
Trui – Urban Outfitters | €29,99
Zwarte laarsjes met fringes – Sacha | €50,00
Jas – Only | €69,99

Outfit Imme Outfit Imme Outfit Imme

Dat was dan de eerste outfit zonder mijn hond, maar gelukkig is hij vervangen door Imme. Nee, grapje Imme, dat doet af aan hoe leuk je bent! Vinden jullie haar outfit ook zo tof?! We hebben trouwens heel leuk geluncht bij een restaurant in de stad, binnenkort komt daar ook nog een hotspotpost van online!

Wat vinden jullie ervan als Imme een gastblog schrijft voor Blonde Blossom?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

46 Reacties

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 09:05

   Ik vind ze zelf ook zo leuk! Dankjewel 🙂

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 10:03

   Ahh lief Mariek! Dat is heel fijn om te horen, binnenkort ben ik een volleerd model 😉

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 10:04

   Imme’s outfit is gaaf, hè! Ik vind haar jurkje ook zo tof!

 1. 8 februari 2017 / 09:36

  Wat leuk, een duo outfit post! Jullie zien er allebei super pretty uit! <3 Ben vooral verliefd op je knee high boots, die zijn zo gaaf!
  Svenja onlangs geplaatst…20 tips tegen een winterdipMy Profile

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 10:05

   Wat lief van je, Svenja! Mijn laarzen zijn ook nog steeds favoriet, ik ben er zo blij mee.

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 14:48

   Dankjewel Kim, gaaf zijn ze he?!

 2. 8 februari 2017 / 10:36

  Wauw toffe outfits van jullie beiden! Ik vind je overknee laarzen heel tof. Ze lijken me ook leuk staan bij een oversized sweatjurkje. De outfit van Imme is ook iets wat ik zelf zou dragen. Love the yellow!
  Claire onlangs geplaatst…Groene cadeau ideeën voor ValentijnsdagMy Profile

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 15:13

   Ik heb ook een oversized sweatjurkje en daar draag ik ze vaak mee, supergrappig! Imme heeft inderdaad ook zo’n leuke outfit

 3. 8 februari 2017 / 11:44

  Wauw, ik ben ook echt verliefd op jouw overknee-boots! Ik heb zelf twee weken geleden ook een zwart paar aangeschaft. Eerst dacht ik dat het mij niet zou staan en dat ik op een dwerghoer zou lijken (excuse my language..) aangezien ik erg klein ben. Maar ik ben helemaal dol op overknee-boots. De outfit van Imme vind ik trouwens ook heel erg mooi!
  Roos onlangs geplaatst…Jessy’s life in pictures #1My Profile

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 15:14

   Hahaha supergrappig, ik ben ook behoorlijk klein dus ik snap wat je bedoelt. Maar ze staan vaak zo tof! Zwarte zijn ook heel leuk vind ik.

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 15:15

   Nee bijzonder is die kleur, he! Mijn moeder had ze vroeger ook in deze kleur, toevallig. Fijn dat je het leuk vindt om te zien.

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 15:16

   Dankjewel Marsha. Gave laarzen he!

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 15:17

   Wat lief, Sammie!

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 18:29

   O ik vind ze zelf ook zo geweldig! Een gouden vondst, haha.

 4. 8 februari 2017 / 16:20

  Leuk! Jullie zien we allebei helemaal top uit. Lijkt mij zeker leuk om Imme beter te leren kenne. Ik zeg: probeer het een keer uit! Maar pas op, bloggen kan zeer verslavend werken!! Haha!

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 18:30

   Ik weet het, daar ga ik Imme ook voor waarschuwen, haha!

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 18:30

   Dankjewel Suzanne, ik vind een eigen stijl ook wel heel leuk om te hebben! Imme heeft een gave outfit aan, hè?

 5. 8 februari 2017 / 19:43

  Wat een leuke outfits en een gezellige middag moet dit zijn geweest!
  Je overknees vind ik heel gaaf maar zeker ook gedurfd. Ik denk dat ik er met mijn lengte in verzuip, maar jou staan ze heel goed!

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 19:56

   Het was inderdaad heel gezellig! Vind ik zelf ook hoor, ik voel me toch een beetje een diva, haha!

 6. 8 februari 2017 / 20:33

  Wauw, wat een leuke outfits! Zulke overknee boots heb ik nog nooit gezien, maar dat maakt ze juist super vet!
  Liefs,
  Elles
  Elles onlangs geplaatst…Make-upproducten wishlistMy Profile

  • Malou
   Auteur
   8 februari 2017 / 21:41

   Ik ben heel blij dat ze zo uniek zijn, dat vind ik echt heel tof! Dankjewel voor je complimentjes 🙂

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2017 / 08:43

   Leuk om te horen! De outfit van Imme vind ik ook heel mooi.

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2017 / 19:31

   Dankjewel Sija, ik ben er ook zo blij mee! Outfitposts zijn geweldig om te maken.

 7. 9 februari 2017 / 19:23

  Wat zijn je shoes gaaf zeg! Ik vind ze denk ik inderdaad ook heel mooi bij een jurkje. En de outfit van Imme vind ik ook mooi, ik ben gek op dat okergeel in combinatie met zwart.

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2017 / 19:31

   Is ook zo, al wordt het dan ook wel snel ordinair! Leuk is Imme’s outfit, hè.

 8. 9 februari 2017 / 20:47

  Wat een mooie foto’s! Van jullie allebei! En de laarzen vind ik super mooi! x

  • Malou
   Auteur
   9 februari 2017 / 21:09

   Dankjewel lieve Chantal <3

 9. 10 februari 2017 / 13:42

  Leuke outfits! Ik zou dat zwartje kleedje zelf wel willen!

  • Malou
   Auteur
   10 februari 2017 / 18:34

   Mooi is die hè!

 10. 11 februari 2017 / 23:44

  Superleuke outfit! Ik ben verliefd op die overknee laarzen!

  x Annabelle

  • Malou
   Auteur
   12 februari 2017 / 13:59

   Mooi zijn ze hè. Ik vind ze zelf ook zo leuk!

 11. 12 februari 2017 / 17:46

  Oeh, is dit in Zutphen? Leuk plekje! Jullie zien er allebei zo mooi uit, liefde voor jouw laarzen en Imme’s jurkje ♥
  Luna onlangs geplaatst…Een besneeuwde stadMy Profile

  • Malou
   Auteur
   13 februari 2017 / 09:22

   Lief huis hè! Dankjewel Luna <3

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2017 / 09:55

   Tof zijn ze, hè?!