ORANGE BLAZER, WHITE FLOWERS

ORANGE BLAZER, WHITE FLOWERS

OMG, zijn jullie ook zo toe aan de lente?! Ik écht heel erg. En ondanks dat dat er nog even niet aan zit te komen, leek het mij toch wel leuk om een wat meer lente-achtige shoot te doen! Daarom was ik helemaal happy toen ik deze oranje blazer binnenkreeg van My Jewellery. Belted blazers zijn helemaal hip en ik vind ze zó tof, vooral deze roestoranje variant! Vandaag show ik jullie deze blazer én mijn nieuwe sieraden.

Oranje blazer en gouden details

My Jewellery, oranje blazer, samenwerking

Het is denk ik geen geheim dat ik gek ben op de kleren van My Jewellery. Hun jurkjes, een mooie overslagrok en nu dus ook blazers: ik vind het allemaal even tof. Toen ik deze oranje blazer spotte op de site was ik ook echt gelijk verliefd, hoe mooi is deze kleur?! Heel erg lente-achtig toch?

Als ik normaal een blazer draag vind ik dat vrij tuttig als ‘ie dicht zit, maar met deze heb ik dat helemaal niet. Juist de riem maakt het heel tof én legt de focus op je taille. Spijkerbroek en puntlaarsjes erbij en je look is helemaal af!

Lente in de stad

My Jewellery, oranje blazer, samenwerking

Maandag ging ik shooten met Ellen en het universum gunde ons mooie foto’s, want het was echt prachtig weer. Toen we bloemen hadden gehaald bij een winkeltje in de stad, voelde het ook echt als lente. En dat is geweldig, want mijn outfit paste perfect bij dit weer!

My Jewellery, oranje blazer, samenwerking

Bij mijn toffe blazer draag ik sieraden van My Jewellery en ook die vind ik geweldig! De laatste tijd heb ik een transition gemaakt van zilveren naar gouden sieraden en deze gouden oorringetjes met maantjes zijn dus ook nu al groot favoriet. Ook de initial-ring vind ik echt prachtig. Ik draag nu de M van Malou, maar eigenlijk had ik achteraf liever de S gewild, van de naam van mijn overleden hondje. Die moet ik dus nog even halen (loop dan wel het gevaar dat het lijkt alsof ik kledingmaten om mijn vingers draag, maar oké). En dan kan ik gelijk wat andere lente-outfits bestellen, sowieso met een toffe A-lijn rok!

Wat ik draag?*

  • Oranje blazer – My Jewellery €29,97
  • Initial ring – My Jewellery €19,95
  • Oorbellen met maantjes – My Jewellery €15,95
  • Roze scrunchie (set) – My Jewellery €5,95

*alle items heb ik gekregen

My Jewellery, oranje blazer, samenwerking
My Jewellery, oranje blazer, samenwerking
My Jewellery, oranje blazer, samenwerking

Welke initial zou jij op je ring dragen?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties