New Year’s Eve • Velvet panterprintjurk van My Jewellery

New Year’s Eve • Velvet panterprintjurk van My Jewellery

Goedemorgen babes! Nog 2 dagen en dan is het al 2019… Heb jij je NYE-outfit al binnen? Ik ben in de luxepositie dat ik van My Jewellery TWEE jurkjes heb gekregen die allebei prachtig zijn voor oudjaarsavond! Moeilijk kiezen, maar ik denk dat ik toch voor dit prachtige jurkje ga met velvet panterprint. Kijk je mee naar het lookje wat ik ermee heb gemaakt?

Velvet panterprint – feestelijk voor New Year’s Eve!

My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje

Ik ben gek op jurkjes en voor een feestje zou ik daar dan ook het eerst voor gaan. Vaak ga ik voor strakke jurkjes of jurkjes met een tailleband, maar dit keer leek het me leuk om voor iets anders te gaan. Dit blousejurkje van My Jewellery heeft een klokkend rokje en is lekker kort. Een blousejurkje kan wel een beetje tuttig zijn, maar het rokje maakt het een beetje flirty. Leuk vind ik!

Ik vind de roodbruine panterprint echt héél leuk en ik vind het ook superfijn dat het gemaakt is van velvet. Zo lekker zacht! Om alleen het jurkje te dragen vind ik een beetje té koud, daarom combineer ik het als ik buiten sta om het vuurwerk te bekijken met deze superleuke teddy jas van Dokotoo.

Classy lunchen bij Bårr

My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje

Gisteren was ik aan de beurt om een date te organiseren voor mij en mijn vriend en ik nam hem mee naar Bårr; een superleuk pop-up restaurant in Leiden waar je aan lange tafels in een tipi (!) zit. Ik voelde me wel een béétje overdressed met deze outfit, maar dat bewees wel gelijk dat dit natuurlijk perfect is voor NYE!

My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje

Naast het jurkje had ik nog een aantal práchtige sieraden gekregen van My Jewellery die superleuk staan bij het jurkje. Ik ben zelf vooral supergrote fan van de ketting; hoe tof is die slang eraan?! De oorbellen en de ring geven het geheel een iets flitserende vibe en het is allemaal ook lekker gematcht met elkaar! Wat vind jij?

Wat ik draag

Panterprint jurkje – My Jewellery | €39,95
Ketting met slang – My Jewellery | €19,95
Ring met steentje – My Jewellery | €14,95
Oorbellen met oogje – My Jewellery | €15,95
Teddy jas – Dokotoo | $48,99

My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje My Jewellery, New Year's Eve, panterprint jurkje, feestoutfit, feestjurkje

Aahhh jongens, ik ben zo blij met dit jurkje! Kan niet wachten tot NYE! Ik heb dus nog een tweede súperleuk jurkje gekregen, die komt snel in een andere outfit online!

Wat draag jij met New Year’s Eve?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 Reacties

 1. 30 december 2018 / 09:39

  Wat een onwijs leuk jurkje en de hele outfit staat je ook echt heel mooi! Ik ben benieuwd naar het tweede jurkje dat je hebt uitgekozen 🙂

  • Malou
   Auteur
   5 januari 2019 / 20:43

   Dankjewel, zo lief! Het andere jurkje ga ik morgen shooten en komt dan hopelijk donderdag online!

 2. 30 december 2018 / 20:08

  Wat een mooie outfit zeg! Staat je erg goed, alvast een fijn 2019 🙂

  • Malou
   Auteur
   5 januari 2019 / 20:43

   Heel lief, dankje! Jij alsnog een gelukkig nieuwjaar! X