De tofste gebloemde top voor de lente

De tofste gebloemde top voor de lente

Oh wat zal ik blij zijn als de lente komt. Ik ben zo gek op al die prachtige bloemetjes, de zon die weer gaat schijnen en de avondjes die je op een terrasje kunt doorbrengen. In de lente draag ik graag outfits met meer kleur en om voorzichtig te proberen al wat lente naar Leiden te halen, draag ik deze prachtige gebloemde mesh top van My Jewellery. Heerlijk lenteachtig toch? Ik heb nog meer items ontvangen van My Jewellery en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Geborduurde bloemetjes op mesh

Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjesWat mij betreft is de echte eyecatcher van deze outfit de top. Geborduurde bloemetjes vind ik hoe dan ook geweldig en hoe mooi zijn deze kleuren in contrast met de zwarte ondergrond? Het draad waarmee de bloemetjes is geborduurd is een beetje glimmend, waardoor het prachtig zal glanzen in de lentezon. Ik heb er al veel complimentjes over gekregen, ik vind het contrast tussen de kleuren zo tof!

Het blousje is vooral een mooi item, want het schuurt wel een beetje op de huid. Mesh zit niet zo heel erg lekker en als je er, zoals ik, alleen een hemdje onder draagt, voel je dat wel op je armen. Maar goed, geen collegeitem dus, wel geweldig voor lentefeestjes.

De eerste lentedagen op het Rapenburg

Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjesAls de lente echt is begonnen, zou ik dit shirtje dragen met een denim rokje of een lichtgekleurde palazzo broek. Maar helaas is het nog niet echt lente… Het blousje is gelukkig met alles te combineren en dus droeg ik het gisteren met dit toffe rokje! Het lijkt een leren plooirokje te zijn, maar eigenlijk is het gewoon een stof met een mooi gecoat laagje. Wat mij betreft alleen maar fijn, want daardoor is ‘ie lekker soepel in gebruik, terwijl het wel de stoere look van leer heeft! En dit rokje past ook perfect bij mijn zwarte leren rugzak.

Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjes

Ik ontving niet alleen het blousje en het rokje, maar ook twee heel toffe oorbellen. Een zilveren ringetje met een zilveren luipaard eraan, hoe mooi is deze? In mijn andere oor hangt een zilver rondje waar een wesp in is gegraveerd, maar die kon ik helaas niet zo goed fotograferen. Ik zal snel een foto delen op mijn Instagram!

Wat ik draag

Gebloemde mesh top – My Jewellery | €34,95
Gecoat ruffle rokje – My Jewellery | €34,95
Zilveren oorringetje met een luipaard – My Jewellery | €12,95
Zilveren oorringetje met een wesp – My Jewellery | €12,95
* De gehele outfit heb ik gekregen van My Jewellery

Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjes Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjes Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjes Samenwerking My Jewellery, outfit, lentecollectie, mesh top, bloemetjes

Kunnen jullie ook niet wachten tot het lente is? Ik in elk geval niet, ik weet zeker dat ik heel vaak met dit prachtige blousje te zien zal zijn! En er is een reële kans dat ik nog even op de site van My Jewellery ga spieken, want wat een toffe lente-items jongens!

Hebben jullie al een mooie lentegarderobe?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

40 Reacties

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 09:53

   Zo’n lieve reactie Romy! Ik ben ook echt helemaal gek op het blousje, vind ‘m ontzettend vrolijk.

 1. 20 februari 2018 / 07:35

  Ik hou van alles met bloemenprintjes, die top is echt geweldig!
  Liefs

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 09:54

   Mooi is ‘ie hè! Dankjewel Tineke!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 09:54

   Dankjewel Kirsten!

 2. 20 februari 2018 / 08:56

  Inderdaad hele leuke tops zijn dit! Jammer genoeg nog een beetje koud voor nu, maar zeker een musthave voor de lente.

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 09:54

   Ja klopt helemaal, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je lentegarderobe aanleggen, toch?

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 09:55

   Oh echt? Ik denk alleen wel dat deze wat mooier is, mijn top is namelijk echt prachtig afgewerkt!

 3. 20 februari 2018 / 09:59

  Hele leuke combinatie, De blouse is echt leuk en mooi afgewerkt. De prijs is ook wel te doen! Ik krijg het alleen wel koud als ik naar je kijk! Kom maar op lente!!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:36

   Hahahah ik heb ook heel veel zin in de lente! Dan ga ik deze top echt heel veel dragen.

 4. 20 februari 2018 / 10:01

  Het staat je mooi. Hele mooie outfit, alleen voor dit weer is voor mij nog te koud om te dragen.

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:37

   Dat is ook zo hoor! Nog even wachten op de warmte.

 5. 20 februari 2018 / 10:10

  Oh die top is zoooo mooi! Ik krijg hem binnenkort ook binnen, yay! Het rokje heb ik nog over getwijfeld, die vind ik wel erg mooi, maar ook wel heel kort! Gelukkig heb ik een ander exemplaar gevonden. Het staat echt heel leuk bij elkaar, mooie foto’s ook!
  Anna onlangs geplaatst…Outfit | Walking down the streets with my Teddy coatMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:37

   Ohhh wat tof! Welk rokje heb je gekozen? Hij is inderdaad kort, maar met een panty vind ik dat niet erg!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:38

   Zo leuk Malu!

 6. 20 februari 2018 / 10:29

  Wat een leuk zomers topje. Iets wat ik zelf ook zou kunnen kopen. De rok laat ik dan wel weer liggen. Maar op een mooie broek kan deze ook heel makkelijk.
  Deborah onlangs geplaatst…Mijmeringen in de ochtend II…My Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:38

   Ja je kunt deze top met alles combineren, geen probleem!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:38

   Hij is echt heel mooi ja, vind ik ook!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:39

   Nee het is geloof ik polyurethaan! Maar helemaal niet broeierig, eerder koud!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:40

   Hahahah jawel joh, ik ging echt dood aan het eind. Maar ja, alles voor mooie foto’s!

 7. 20 februari 2018 / 12:18

  Wat een prachtige foto’s! Je staat echt te shinen 🙂 En die top is ook gwn prachtig, ik hou ook van wat meer kleur in de lente; kijk er nu al naar uit! Cappuccino’s op het terras tussen colleges door, kom maar door haha
  Marieke | Bluebell Forest onlangs geplaatst…De groener doener tagMy Profile

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:43

   Jaaa kom je dan naar Leiden?! Gaan we lekker terrasjes doen! Dankjewel voor je lieve complimentje!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 12:44

   Superlief, dankjewel!

 8. 20 februari 2018 / 13:45

  Bloementjesprint vind ik altijd heel erg leuk! Deze top is echt geweldig

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 22:37

   Dankjewel Manon! Ik ben er ook echt heel blij mee!

 9. 20 februari 2018 / 14:48

  Ik vind je top echt prachtig, alleen als koukleum ben ik bang dat dit zo’n item wordt wat ik nooit ga dragen, maar hij is prachtig! Begin nu wel te twijfelen, haha.

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 22:37

   Hihi, maar in de lente/zomer wel toch? Dan is ‘ie echt niet koud meer, ik ben ook een koukleum en vond het zelfs gisteren wel te doen!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 22:38

   Cool hè! Dankjewel!

  • Malou
   Auteur
   20 februari 2018 / 22:39

   Ben ik helemaal met je eens!

 10. 27 februari 2018 / 19:19

  Oh, echt een heel mooi en uniek topje. De foto’s zijn gewoon ook helemaal top. Zo leuk!

  • Malou
   Auteur
   27 februari 2018 / 20:24

   Ah zo lief Sarah, dankjewel!