Lentekleurtjes in de Amsterdamse straten

Lentekleurtjes in de Amsterdamse straten

Het is alweer even geleden dat ik Ellen voor de eerste keer ontmoette in Amsterdam. Toch heb ik deze outfit met overknees nog steeds niet gedeeld (oké, wel echt al 16x op mijn Instagram, maar dat vergeten we even)! Het outfitje dat ik toen droeg, was ook een echte lenteoutfit, met lekker lichte pasteltinten. Perfect voor dit weer dus, want het schijnt deze week echt heerlijk te worden. Hebben jullie je lenteoutfits al uit de kast gehaald?

Petrolkleurige overknees

Overknees, slip dress, lang vest, pasteltinten, Amsterdam, outfit, fashionblogger

Ik heb deze schoenen al een keer eerder gedeeld in een outfit, maar ik blijf er verliefd op. Hoe mooi is die kleur?! Vaak vind ik overknees in een kleur een beetje too much, maar zwarte of grijze overknees heeft bijna iedereen. Daarom vind ik deze echt perfect! De kleur is prachtig en heel bijzonder, maar niet overdreven sexy of alternatief. Daarnaast voelt het materiaal echt heerlijk zacht en zitten ze ook perfect om je benen, als een soort sok.

Ik heb deze overknees meer dan een jaar geleden gekocht bij de Zara en ze kostten toen volgens mij rond de 75 euro. Het is niet zo dat ik deze schoenen ontzettend vaak draag, maar als ik ze draag zijn het dan ook echte eyecatchers in een outfit. Ze passen superleuk bij een jurkje of een slipdress en ook heb ik een nieuwe sailor pet in PRECIES dezelfde kleur. Hopelijk verslijten deze beauty’s nog heel lang niet, want ze blijven favoriet!

Lentekleurtjes in een grauwe stad

Overknees, slip dress, lang vest, pasteltinten, Amsterdam, outfit, fashionblogger

Toen ik 8 februari met Ellen in Amsterdam was, was de stad nog grauw en had je een jas nodig om het warm te houden. Nu is het een heel ander verhaal, hello 23 graden overmorgen! Dat worden blote beentjes en natuurlijk lentekleurtjes. Dit vest past voor mij perfect bij de lente – de kleur zit tussen pastel- en oudroze in, lekker vrolijk dus! Nu is een vest niet perse een lente/zomer-item, maar het is toch altijd fijn om iets warmers te hebben voor als de zon langzaam ondergaat. Dit vest is van Primark en kostte maar €6,00 in de sale. Ik ben er echt superblij mee, vooral ook omdat het tot mijn knieën komt en ik al lang een knielang vest wilde hebben!

Verder draag ik in de outfit een slipdress van H&M, die ik ook in de sale kocht en toen maar €7,00 kostte. Het lichtgrijs is niet heel vrolijk, maar een slipdress is natuurlijk echt wel een zomeritem! Ik vind dat echt een ideaal jurkje, lekker luchtig en staat altijd leuk. Deze zomer wil ik eigenlijk nog veel meer slipdresses en het liefst ook een gebloemde!

Wat ik draag

Overknees, slip dress, lang vest, pasteltinten, Amsterdam, outfit, fashionblogger

Slip dress – H&M
Oudroze vest – Primark | Look-a-like
Petrolkleurige overknees – Zara | Look-a-like

Overknees, slip dress, lang vest, pasteltinten, Amsterdam, outfit, fashionblogger Overknees, slip dress, lang vest, pasteltinten, Amsterdam, outfit, fashionblogger Overknees, slip dress, lang vest, pasteltinten, Amsterdam, outfit, fashionblogger

Ik ben helemaal blij met deze lenteoutfit! Ik ga nog veel meer lentekleurtjes in mijn garderobe proberen te krijgen. Misschien gaat mijn H&M-tegoedbon uitkomst bieden…

Wat is jouw favoriete lentekleurtje?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 Reacties

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:41

   Dankjewel meis! Ik ben er zelf ook nog steeds helemaal blij mee.

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:41

   Ja? Oeh, dan ben ik lekker hip!

 1. 16 april 2018 / 09:33

  Looking gooood! Zulke laarzen is niet echt mijn ding omdat het niet bij mijn stijl past, maar dat betekent natuurlijk niet dat ik ze bij jou niet tof vind staan. Ik vind ze jou juist heel gaaf staan! Zeker onder zo’n jurkje. Leuke outfit! 😀
  Mijn favoriete lente kleur is oker geel. Is dat een lente kleur? Bij mij is het mijn favoriete kleur in elk seizoen, haha!
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #147 | Figureren, hardlopen & bollenveldenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:41

   Ahhh, dankjewel! Dat is ook leuk toch, als je iets zelf niet zou dragen maar het bij iemand anders wel tof vindt? En ik vind okergeel ook geweldig, altijd!

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:41

   Dankjewel Daphne! X

 2. 16 april 2018 / 16:13

  Leuke outfit Malou! Die laarzen staan je echt mooi <3 Lila wordt mijn lente kleur dit jaar, ik ben echt verliefd geworden op die kleur. Nu nog wat items scoren 🙂
  Sija onlangs geplaatst…Mijn verzamelingen op InstagramMy Profile

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:42

   Ahhhh zo lief van je! Lila is ook echt een mooie kleur inderdaad.

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:42

   Dankjewel Iris, wat lief van je!

  • Malou
   Auteur
   19 april 2018 / 22:42

   Ah superleuk! Ik vind zulke lange vesten echt geweldig.