De little black dress onder de tassen: de laptoptas van DSTRCT

De little black dress onder de tassen: de laptoptas van DSTRCT

Voor mijn veertiende verjaardag kreeg ik een Cowboysbag. Die tas die iedereen toen had, cognackleurig, en nog steeds ben ik er ontzettend blij mee. Toch draag ik de tas niet zo heel vaak meer, vooral doordat het niet ideaal is om mijn laptop erin mee te nemen naar college. Toen ik door THEBAGSTORE werd gevraagd of ik mijn ideale tas, de little black dress onder de tassen, wilde uitkiezen, was er voor mij dan ook geen twijfel mogelijk. Ik koos een geweldige cognackleurige laptoptas van DSTRCT en nam ‘m mee naar de Hortus Botanicus in Leiden om er foto’s mee te maken. En natuurlijk show ik jullie vandaag ook mijn outfit!

De perfecte laptoptas

Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerkingLaat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: hoe geweldig is deze tas?! Ik ben dol op de cognackleur en ik vind de slangenprint op de voorkant ook erg tof, lekker edgy! Het zou makkelijk mijn every-day handbag kunnen zijn, maar dat het een laptoptas is maakt het nog beter! Persoonlijk denk ik bij laptoptassen nog steeds aan die makkelijke stoffen zwarte dingen, maar dit is natuurlijk veel modieuzer.

Aan de voorkant van de tas zitten twee magneetvakken met slangenprint, waar je makkelijk iets plats in kan doen. Aan de achterkant van de tas zit ook nog een ritsvak. Persoonlijk vind ik dit soort vakken altijd vooral decoratief, je kunt er namelijk alleen écht iets plats in doen, maar het is wel handig dat ze er zitten! Aan de binnenkant van de tas zitten twee grote vakken en in de ene kun je een laptop van 15 inch doen. Naast deze twee vakken zijn er nog kleine vakjes en ook een ritsvak. Ik vind tassen met zoveel vakken een grote pre, je raakt tenminste niks kwijt in je tas!

Wat mij betreft is deze tas echt een musthave; hij is praktisch, heel erg stylish en gewoon ontzettend mooi. Mocht dit toch niet helemaal jouw smaak zijn, bij THEBAGSTORE kun je nog veel meer andere laptoptassen vinden. En met de kortingscode ’10BLBLTBS’ krijg je 10% korting op je bestelling bij The Bag Store!

Een stoere prinses in een prachtige tuin

Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerkingVorige week woensdag ging ik met mijn huisgenootje Kelly naar de Hortus Botanicus om mooie foto’s te maken voor onze Instagram. We hebben zoveel prachtige plaatjes geschoten, met allemaal wilde planten en op locaties die eruit zien alsof we in de jungle zijn. Toen ik dit prachtige kasteelachtige gebouw zag – dat volgens mij ook een trouwlocatie is – moest ik hier ook even foto’s maken. Niet zo gek toch, ik voel me net een prinsesje met deze prachtige tas en zwierende rok!

Toen ik in februari met Ellen afsprak in Amsterdam, spotte ik dit geweldige panterprint rokje in de sale bij Noor Amsterdam. Hij was maar €10,00, dus die kon ik absoluut niet laten liggen! Het rokje is velvet en dus ontzettend aaibaar, ik vind ‘m heerlijk. Het rokje heb ik gecombineerd met een zandkleurige trui, maar eigenlijk is dit een jurkje. Wat veiligheidsspelden in de onderkant en het kan prima, en ik vind de kleur ook heel goed bij het rokje passen. Mocht je benieuwd zijn naar hoe de trui er als jurkje uitziet, klik dan even hier.

Eigenlijk wilde ik geen zwart laten terugkomen in deze outfit, maar ik ben bang dat dat toch nooit zal lukken bij mij. Ook deze outfit heb ik weer afgemaakt met mijn favoriete zwarte puntlaarsjes. Niet alleen zijn ze ontzettend mooi, ze zitten ook heerlijk en ik kan er uren op lopen!

Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerkingWat ik draag

Cognackleurige laptoptas – DSTRCT | €129,95*
Zandkleurige trui– Urban Outfitters | Look-a-like
Panterprint skaterskirt – Noor Amsterdam | Look-a-like
Zwarte puntlaarsjes met hak – H&M | Look-a-like

Items met een * heb ik gekregen

Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerking Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerking Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerking Outfit, The Bag Store, DSTRCT, De ideale tas, samenwerkingOh wat ben ik blij met deze outfit. In het rokje voel ik me net Marilyn Monroe, leuk toch datje er zo mee kan draaien?! Ook de tas is echt adembenemend mooi, ik ga daar nog zoveel plezier van hebben!

Welke tas ga jij aanschaffen met mijn kortingscode?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met THEBAGSTORE.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

21 Reacties

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 17:37

   Ah ja, zo leuk hè! Ik heb zoveel van die draaifoto’s gemaakt. Ik ben er echt ontzettend blij mee!

 1. 16 maart 2018 / 11:06

  Wat een mooie tas! Hij past perfect bij je outfit <3

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 17:37

   Dankjewel lieve Anna! Dat is ook de bedoeling <3

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 17:37

   Ah zo lief van je! Dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 17:38

   Ja, de Hortus is echt geweldig! En als Leidse student kun je er zo naar binnen, supertof.

 2. Titia
  16 maart 2018 / 14:46

  Mooie foto’s en super leuke en handige tas! Ik heb hem besteld in het zwart! Ik zocht namelijk al heel lang zoiets.

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 17:39

   Ah wat leuk! En, mijn kortingscode kunnen gebruiken?

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 17:39

   Wat tof om te horen! IK ga deze outfit zelf ook vaker dragen.

 3. 16 maart 2018 / 19:16

  Super gave tas! Ik vind die kleur ook altijd erg mooi voor een tas en vind het model, het formaat ook erg leuk. Daar ga je vast veel plezier van hebben 🙂
  sammie onlangs geplaatst…Mijn Iphone en ik.My Profile

  • Malou
   Auteur
   16 maart 2018 / 22:18

   Dat denk ik ook wel ja! Ben er nu al helemaal gek op in elk geval.

  • Malou
   Auteur
   17 maart 2018 / 20:42

   Ja tof is ie hè! Ik ben er ook echt ontzettend blij mee!

  • Malou
   Auteur
   17 maart 2018 / 20:42

   Dankjewel, dat vind ik heel leuk om te horen!

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2018 / 11:24

   Dankjewel! Heb je mijn kortingscode al gebruikt?