Een zomerse jumpsuit in Zuid-Afrikaanse sferen

Een zomerse jumpsuit in Zuid-Afrikaanse sferen

Ohhhh lieverds, wat heb ik weer een geweldige pakketje ontvangen van My Jewellery. Sorry dat ik die pas zo laat deel (en dat ik überhaupt zo lang geen blog heb geplaats), maar ik was zó druk met tentamens, werk en studie in het algemeen, dat ik helemaal geen tijd heb gehad om deze beauty vast te leggen. Dat betekent niet dat ik ‘m niet heb gedragen overigens, want deze jumpsuit is de afgelopen tijd echt mijn go to outfit geweest. Niet alleen zit ‘ie heerlijk, je ziet er gelijk stylish uit! Vandaag laat ik jullie deze prachtige jumpsuit zien en ik beloof jullie, er komen hierna weer veel meer blogs.

Een zomers pakketje van My Jewellery

My Jewellery, jumpsuit, Beekse Bergen, Zuid-Afrika, zomerse outfit

Een tijdje geleden mocht ik een pakketje samenstellen bij My Jewellery (heb je mijn vorige outfit al gezien?) en ik wist eigenlijk gelijk dat ik deze jumpsuit wilde toevoegen. Ik vind het zo’n heerlijk zomers item met die roze streepjes, en de strik op de voorkant is echt een extra tof detail. Daarbij zit deze jumpsuit echt héérlijk. De wijde pijpen zorgen dat het bijna voelt alsof je je pyjama draagt, maar dan wel een héél stijlvolle. De stof voelt trouwens heel zacht, linnenachtig, dus ook dat is een geweldig pluspunt. Ik kan niet wachten tot ik hiermee door Marrakech ga struinen (whiiiee ja ik ga naar Marrakech, maar daarover komt een andere blog online). Deze jumpsuit is te koop voor €39,99 en hij is er ook met gele streepjes (ook een echte leukie, toch?)

Bananenbladeren en pasteltinten

My Jewellery, jumpsuit, Beekse Bergen, Zuid-Afrika, zomerse outfit

Was dit echt Zuid-Afrika? Oké, nee, dit was Beekse Bergen. Een héél tof safaripark en het voelt wel alsof je in Zuid-Afrika bent. Deze jumpsuit voelde perfect, want hij houdt je lekker koel op warme dagen en daarbij past ‘ie voor mijn gevoel perfect in een woestijnachtige omgeving. Lekker met m’n pakje en m’n espradilles, die overigens óók van My Jewellery zijn, tussen de leeuwen en giraffen struinen. Zowel de jumpsuit als de espradilles trek ik het liefste niet meer uit, ze zitten heerlijk en staan bij elkaar ook heel leuk en hippieachtig. Allebei geweldige keuzes waar ik superblij mee ben!

Wat ik draag

My Jewellery, jumpsuit, Beekse Bergen, Zuid-Afrika, zomerse outfit

Jumpsuit – My Jewellery | €39,99
Espradilles – My Jewellery | €29,95

My Jewellery, jumpsuit, Beekse Bergen, Zuid-Afrika, zomerse outfit My Jewellery, jumpsuit, Beekse Bergen, Zuid-Afrika, zomerse outfit My Jewellery, jumpsuit, Beekse Bergen, Zuid-Afrika, zomerse outfit

Oh, wat ben ik blij met deze outfit! En het tofste is dat ik binnenkort nog een My Jewellery outfit heb om met jullie te delen. Kan niet wachten! En doordat ik vakantie heb, gaan er de komende tijd weer veel meer blogs online komen. Ik heb er zin in, jullie ook?!

Wat is jouw favoriete outfit voor een zomerdag?

Malou x

Dit artikel is geschreven in samenwerking met My Jewellery.

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 Reacties

 1. 9 juli 2018 / 07:32

  Wat een superleuke, zomerse outfit! De jumpsuit staat je heel goed en ik kan me voorstellen dat hij heerlijk zit. Ik vind vooral de grote strik (?) op de voorkant heel tof. Wa gaaf trouwens dat je naar Marrakech gaat deze zomer! Ik ben heel benieuwd hoe het daar zal zijn.

  • Malou
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:28

   Jaa, het is een strik hoor! Hij zit zo lekker ook. Dankjewel, ik kijk ontzettend uit naar de trip!

 2. 9 juli 2018 / 13:43

  Wauw wat een leuke jumpsuit! Ik ben ook echt fan van jumpsuits deze zomer 🙂

  • Malou
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:28

   Jumpsuits zijn ook echt zo makkelijk en het ziet er altijd stijlvol uit. Vind ze geweldig!

 3. 10 juli 2018 / 00:09

  Ik heb deze ook en ik ben er ook echt verliefd op! looking good girl

  • Malou
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:28

   Ahhhh wat chill, hij zit lekker hè?! Dankjewel meis!

 4. 11 juli 2018 / 18:45

  Aaah wat leuk! Welcome back!! <3 ik ben benieuwd naar je andere outfit én blogs. En ken het helemaal hoor, soms vereist de studie gewoon even al je aandacht. Das helemaal prima 🙂

  • Malou
   Auteur
   11 juli 2018 / 22:28

   Precies, maar het is ook wel heerlijk als je dan weer tijd kunt besteden aan andere dingen dan studie, hihi!