Recente artikelen

 • Happy birthday to me! ♥

  Happy birthday to me! ♥
 • Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥

  Woehoe! Een jaar vriendinnen met Ellen ♥
 • Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥

  Mijn birthday wishlist voor 2019 ♥
 • On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

  On an adventure with the Gaston Luga Clässic Bag

Outfit | Een grijs jurkje op de geheime houten steiger

Outfit | Een grijs jurkje op de geheime houten steiger

Op onze derde dag in Ohrid ontdekten wij een geheime steiger op het meer. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over het meer met de bergen erachter en er is zelfs een wensbrug. Wij waren van plan om te gaan zwemmen die dag, dus ik had mijn bikini aan met een makkelijk jurkje erover. Toch vond ik het een prachtige plek – en mijn outfit leuk genoeg – om outfitfoto’s te maken. Al eerder is bewezen dat mijn vriendje goed outfitfoto’s kan maken, dus ik duwde met alle liefde mijn camera in zijn hand!

Mijn grijze wijde jurkje

Outfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid Macedonië

Al eerder liet ik jullie dit simpele grijze jurkje in een shoplog zien. Het is een wijd jurkje met laag uitgesneden mouwen dat lekker om je lichaam zwiert. Ik was al langer op zoek naar zo’n jurkje, omdat ik het vooral heel tof vind om te dragen met een mooi bustier eronder. Zo heb je een degelijke look die toch een beetje sexy is door het doorkijkje. Nu is dit niet echt een sexy look en vooral een lekker zomerse, maar dat vind ik ook heerlijk! Zulke jurkjes zijn wat mij betreft echt ideaal voor warm weer en ze zien er ook nog eens tof uit.

Espradilles en een zonnehoed

Outfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid Macedonië Outfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid Macedonië

Ha, ja het is erg leuk dat je mijn espradilles hier nog niet kunt zien (eerste en laatste foto wel), maar ik draag ze toch echt. Die schatjes komen van Sacha en ze zijn heel erg leuk, maar ik denk dat ik ze eigenlijk toch een maatje groter had moeten hebben. Het randje is namelijk gekruld waardoor het ALTIJD in mijn voet prikt en dat is heel vervelend. Maar goed, wie mooi wil zijn moet pijn lijden!

In een normale look had ik dus een mooie bustier gedragen onder het jurkje, maar wij gingen zwemmen en dus droeg ik mijn bikini van Bench. Ik heb de hele vakantie beide bikini’s van LASCANA gedragen, maar dit keer was het de zwarte wrap-bikini. Ik vind ‘m nog steeds heel erg leuk! Jammer alleen dat de mouwen niet zo laag zijn dat je het wrapgedeelte nog kunt zien. Het vierde item van mijn look is een zonnehoed die ik voor 3 euro heb gescoord op de boulevard in Ohrid. Het was namelijk zó warm dat ik echt een zonnesteek op liep en daarbij is het ook nog beter voor mijn haar. Ik word namelijk niet bruin, maar ik word wel in drie seconden Barbieblond en dat wil ik voorkomen. Het was gewoon een plastic hoed, dus geen geweldige kwaliteit, maar volgens mijn vriendje stond hij me toch leuk. En met een knotje eronder was het heerlijk koel en boho!

Outfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid Macedonië

Wat ik draag

Grijs jurkje – H&M | €14,99
Zwarte wrap-bikini – Bench | €42,99
Espradilles – Sacha | €29,99

Outfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid MacedoniëOutfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid MacedoniëOutfit, grijs jurkje H&M, steiger, Ohrid Macedonië

Die foto’s op het bootje zijn mijn favoriet, dat vind ik zo’n mooi beeld! En dat bootje was ook gewoon heel leuk en pittoresk met de afgebladderde verf. Sorry voor de casual handdoek ernaast trouwens, hebben jullie in elk geval bewijs dat ik echt ging zwemmen 😉

Wat is jouw favoriete outfitlocatie?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 Reacties

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:30

   Dankjewel Birgitt! Lief hè, zo’n bootje.

 1. 28 juli 2017 / 08:43

  Mooie foto’s! Jullie hadden zo een hele fotoshoot op kunnen nemen met nog meer outfits! En het ziet er zo heerlijk zonnig uit…. *kijkt naar buiten, naar de Nederlandse bewolking…*
  Josephine onlangs geplaatst…Filmtip: La Gloire de Mon PèreMy Profile

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:30

   Hahah, klopt inderdaad! Mijn vriendje had alleen wel heel veel zin in zwemmen vooral… 😉

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:31

   Hahah, superlief van je! Ik dacht ook dat die hoed niks zou zijn, maar volgens mijn vriendje was het mooi. Moet ik toch maar eens kijken naar hoeden die ik thuis nog heb!

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:31

   Ja, heerlijk zijn zulke jurkjes, hè?! Dankjewel Sandra!

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:32

   Wat lief van je! Het was ook zo’n fijne outfit voor die dag.

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:32

   Haha, dat begrijp ik helemaal! De locatie is eigenlijk ook veel mooier.

  • Malou
   Auteur
   29 juli 2017 / 21:32

   Wat lief van je Romy, dankjewel! <3