Outfit | Fotoshoot in het golden hour

Outfit | Fotoshoot in het golden hour

Op de allereerste echte lentedag had ik afgesproken met Marieke. We pakten ons eerste terrasje van dit jaar en kletsten bij, ik onder het genot van een heerlijke smoothie (wanneer niet?!). We ontmoetten elkaar in de stad waar we samen op school zaten. Het terrasje waar we waren ligt in een prachtig hofje, vol mooie planten en leuke poortjes. En het was ook nog eens golden hour! Natuurlijk moesten we even foto’s maken en stiekem vind ik ze ongelofelijk geslaagd. Wat een fijne dag was dit!

De truien van Anniek

Outfit Golden Hour, sweater Anniek

Ik denk dat bijna al mijn lezers Anniek van Glow of Beauty kennen. Samen met haar moeder heeft Anniek met de hand prints op truien geborduurd. Een tijd geleden deelde zij deze truien al op haar blog, maar ik was te laat en ze waren allemaal verkocht. Gelukkig deelde Anniek laatst nieuwe in haar Instagram Stories en dit keer was ik op tijd! Het was lastig om mijn print te kiezen, want eigenlijk vond ik ze allemaal heel tof. Uiteindelijk koos ik voor deze plant en dat vind ik een heel goede keuze! Ik weet niet of er nog steeds truien zijn, maar je kunt altijd even kijken in Anniek’s webshop of haar een mailtje sturen.

Het golden hour

Mijn vriendje zegt altijd tegen mij dat hij me het mooist vindt in het ‘golden hour’; het uur dat de zon bijna ondergaat en dat de hele wereld onder een gouden gloed ligt. Oké, de zon ging nog niet helemaal onder, maar toch lag er al een gouden gloed over de wereld op het moment dat we deze foto’s maakten. Mijn vriendje was er niet bij, maar hopelijk kijkt hij nu zwijmelend naar deze foto’s in het golden hour ;)! Ik vind de locatie in elk geval zó prachtig, bijna sprookjesachtig. En dat licht ook dat door die bomen valt! Misschien ga ik toch maar niet naar Leiden verhuizen…

Ik heb mijn trui gecombineerd met een rood suèdine rokje van Bershka. Twee jaar geleden was ik op vakantie in Spanje en bij de Bershka in Girona vond ik dit rokje voor ZES (!) euro. Het was enorm afgeprijsd en ik kon mijn geluk niet op. Oké, stiekem is het wel echt aan de korte kant en kun je het ook absoluut niet dragen zonder panty. Door de split en de gouden gespjes zou het een beetje ordinair kunnen zijn, maar ik denk dat dat toch wel meevalt in deze outfit. Gelukkig maar!

Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek

Wat ik draag

Trui met kamerplant – Anniek Andringa | €22,50
Suèdine rokje – Bershka | Look-a-like
Zwarte bikerboots – Bronx | Look-a-like

Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek Outfit Golden Hour, sweater Anniek

O ja, ik droeg trouwens ook nog een Hot Lips lipstick van Ellis Faas, maar die was er door de smoothie afgesleten en ik had geen zin om ‘m bij te werken. Nogmaals, veel respect voor beautybloggers. En dankjewel aan Marieke voor de leuke middag ♥!

Heb jij al genoten van het golden hour?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

40 Reacties

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:28

   Dankjewel Klaske! <3 dat licht was zo mooi, ik kon niet ophouden met om me heen kijken.

 1. 24 maart 2017 / 08:37

  Wat een supertoffe trui!! En echt leuk dat je hem samen met dat rode rokje hebt aangedaan! Echt hele mooie foto’s. X
  Femke onlangs geplaatst…Mijn bucketlistMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:28

   Wat lief Femke dankjewel <3

 2. 24 maart 2017 / 08:58

  Woow Mooi je straalt echt op deze foto’s. Ik ga wanneer er weer nieuwe truien binnen zijn er zeker eentje kopen. Ik denk al een met een cactus want ik ben echt gek op cactussen. Maar echt je bent een naturel beauty?
  Xxx

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:29

   Ah Kaya, wat een leuke en lieve reactie, dankjewel! Ik las helaas wel dat Anniek gaat stoppen met het maken van de truien 🙁 misschien als je snel bent! 😉

 3. 24 maart 2017 / 10:14

  Aaahhh omg dat moment dat je dit leest terwijl je dezelfde trui aan hebt haha. De trui zit echt HEERLIJK! Zo zacht. Eigenlijk is het vandaag veels te warm voor de trui maar ik wilde hem perse aan. Wat staat ‘ie ook tof bij een rokje, wat een vet goed idee. Marieke heeft echt mooie foto’s gemaakt. Wat sprookjesachtig daar <3 🙂

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:29

   Ahhh we worden echt twins! Hoe leuk is dat, haha?! Ik had dat dus ook, het is gewoon zo’n superleuke trui. Mooie locatie hè!

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:30

   Dankjewel Lilia <3

 4. 24 maart 2017 / 10:31

  Leuk leuk, al moet ik heel stiekem wel bekennen dat ik bij zo’n rokje de hele tijd hem naar beneden aan het trekken ben… Maar ziet er mooi uit!
  Anna Maria onlangs geplaatst…Toch een andere kinderwagenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:30

   Ik stiekem ook, ik schrok een beetje want ik had ‘m al een tijdje niet gedragen… Maar het is wel een mooie, haha!

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:31

   Ik hoop dat er nog eentje is, volgens mij gaat Anniek stoppen 🙁

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 13:33

   Dankjewel, het golden hour is prachtig hè! <3

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 21:17

   Dankjewel Elke!

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 21:18

   Wat ben jij lief Marleen! Leuk zijn ze hè <3

  • Malou
   Auteur
   24 maart 2017 / 21:18

   Vind ik ook!

  • Malou
   Auteur
   26 maart 2017 / 12:52

   Dankjewel Eva! Het was ook een beetje omdat we vergaten dat we nog foto’s moesten maken 😉

  • Malou
   Auteur
   26 maart 2017 / 12:52

   Ze zijn ook echt heel mooi! Ohhhh ik kan nu al niet wachten tot donderdag!

  • Malou
   Auteur
   26 maart 2017 / 12:53

   Dankjewel Laura!<3

  • Malou
   Auteur
   26 maart 2017 / 12:54

   Dankjewel Chelsey!

 5. 26 maart 2017 / 12:36

  Zooo mooi dat licht, je outfit en de foto’s! Die truien van Anniek zijn zo tof, leuk dat je er eentje hebt. Mooie foto van je trouwens, die laatste!
  Luna onlangs geplaatst…spring daysMy Profile

  • Malou
   Auteur
   26 maart 2017 / 19:09

   Dankjewel Sammie! Erg leuk om te horen 🙂

  • Malou
   Auteur
   26 maart 2017 / 19:10

   Dankjewel! x

  • Malou
   Auteur
   27 maart 2017 / 20:36

   Dankjewel Nicole! Leuk is de trui he <3