Outfit | Florals en een extra oorpiercing

Outfit | Florals en een extra oorpiercing

In mijn wishlist een paar dagen geleden, vertelde ik dat ik graag een nieuwe floral dress wil. Maar is dat echt nodig? Ik heb laatst namelijk een supermooie, nieuwe jurk met bloemetjes gekregen. En daar ben ik zó blij mee, perfect voor dit heerlijk weer! Gisteren heb ik ontbeten op het terras met een boek, hoe lekker kan het leven zijn? En iets anders waar ik heel erg van geniet, is dat ik ’s ochtends niet uren hoef na te denken over wat ik aandoe. Ik trek gewoon een jurkje aan, klaar. Precies zo’n soort outfit heb ik vandaag voor jullie!

Een witte floral dress

Outfit, Floral dress, oorpiercing Outfit, floral dress, oorpiercing

Mijn moeder bewaart heel veel kleren en eens in de zoveel tijd ligt er een grote stapel op mijn bed. Af en toe moet ik beleefd zeggen dat ik mij toch echt niet zie rondlopen in een bepaald kledingstuk, maar vorige week werd ik héél blij van haar kledingkast. Op mijn bed lag namelijk een luchtige, see-through floral dress. Ik twijfelde eerst even wat ik vond van de schuinaflopende rok en de glittertjes bij het decolleté, maar toen ik de jurk een tijdje had gedragen was ik om. Wat een mooie jurk! Echt zo’n fijn luchtig item voor op het strand, maar met een mooi paar hakken ook goed voor een avondje uit.

Een bijna-zomer avond

Outfit, Floral dress, oorpiercing Outfit, Floral dress, oorpiercing Outfit Floral dress, oorpiercing

Gisteravond sleepte ik mijn zusje mee naar een plekje vlakbij ons huis om mijn zomeroutfit vast te leggen. Het was nog steeds heerlijk weer en mijn jurkje wapperde om mijn lichaam. Bij het jurkje had ik mijn witte All Stars aangedaan – eigenlijk omdat dat de enige schoenen zijn die leuk matchten bij het wit. Om mijn nek draag ik mijn inmiddels favoriete quotekettinkje en natuurlijk het mooie horloge van Cluse dat ik kreeg. Ook was deze outfit het perfecte excuus om mijn nieuwe camera uit te proberen! Vorige week kocht ik de Nikon D3300 en man, wat ben ik er blij mee! Hij is zo mooi. Mijn hond wordt er gek van, ik loop de hele tijd met die camera achter hem aan.

Nóg iets nieuws: ik heb een tweede oorgaatje laten zetten! Niet heel veel mensen zijn er enthousiast over, maar ikzelf gelukkig wel! Het deed wel meer pijn dan mijn eerste oorgaatje, hadden jullie dat ook? In elk geval zit er nu nog zo’n stom geneesknopje in, maar ik kan niet wachten tot er mooie ringetjes in kunnen. Eigenlijk wil ik ook nog wel een derde gaatje, maar ik geloof dat ik dat voorlopig nog even voor mezelf (o ja, en het Internet) houd.

Wat ik draag

Witte floral dress | Look-a-like
Witte All-Stars – Converse | €70,00
Zilveren oorringetjes – Bijou Brigitte | €21,95 (set van 3)
La Bohème horloge – Cluse | €89,95
Quotekettinkje – Names4Ever | €29,95

Outfit, Floral dress, oorpiercing Outfit, Floral Dress, oorpiercing Outfit, Floral dress, oorpiercing

En nu, hopen op nog veel meer zonnige dagen de komende tijd! Zoals jullie zien, kunnen mijn benen nog wel wat zon gebruiken… Wat vinden jullie trouwens van mijn haar zo? Ik vind het zelf wel tof eigenlijk! Helemaal met die oorpiercing, voel ik me een echte rockchick, haha (never).

Heb jij nog leuke floral dresses gezien?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

26 Reacties

 1. 23 mei 2017 / 07:01

  Wat een superleuke jurk en hij staat je super! Ideaal voor zo’n zomeravond! Ik vind het tweede oorgaatje ook erg leuk trouwens 🙂 Gaaf dat je dat hebt laten zetten!
  Romy onlangs geplaatst…Hotspot: Café Blond (Blond Amsterdam)My Profile

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 17:52

   Dankjewel! Ik vind dat see-through ook zo tof, eigenlijk. En het gaatje was een goede keuze!

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 17:52

   Hahah, erg hè, mijn hond wil dus nooit op de foto maar bij die outfitpost ging hij wel telkens door het beeld lopen…

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 17:53

   Ja, dat ga ik wel missen als ik uit huis ben, haha! Dankjewel <3

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 17:54

   Oehh, jij hebt al heel veel piercings toch? Ik heb nu al zin in nog meer piercings!

 2. 23 mei 2017 / 10:43

  Jeeej voor oorbellen! Wat een mooie jurk is dat. En ik vind je paardenstaart echt cool. Wou dat ik mijn haar zo kon doen ;-)!

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 17:55

   Dankjewel Milou! Ik vind de jurk zelf ook heel leuk, ben er echt blij mee. Tof dat je mijn haar leuk vindt zo!

 3. 23 mei 2017 / 12:34

  Handig, zo’n moeder met van die leuke kleding haha! Het jurkje staat je goeeehoeed. 😀 Leuk ook met die Allstars er onder. Mijn tweede gaatje deed trouwens totaal geen zeer. Zal wel verschillen per persoon natuurlijk! Staat je wel leuk zo’n tweede oorbel. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Filipijnen | Nacpan Beach & El Nido Bacuit BayMy Profile

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 17:55

   Oehhh dankjewel Sandra! Ik ben stiekem ook héél blij met het jurkje en de oorbel. Al jeukt die echt ZO erg, door het genezen denk ik…

 4. 23 mei 2017 / 18:32

  Wat een mooie outfit Malou! Staat je echt goed 🙂

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 22:26

   Dankjewel Jana! Ik ben heel erg blij met de jurk.

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 22:27

   Oeh, dat snap ik wel hoor! Denk dat ‘ie als strandjurkje ook heel mooi is.

  • Malou
   Auteur
   23 mei 2017 / 22:27

   Lief van je Sammie! Dat denk ik dus ook, heerlijk luchtig is het.

  • Malou
   Auteur
   24 mei 2017 / 10:52

   Ja, leuk is dat hè! Gelukkig heeft mijn moeder geen bizarre kleding, haha.

 5. 24 mei 2017 / 09:42

  Waaaauw wat een onwijs mooie foto’s en wat een prachtige jurk! Het staat je echt heel mooi en vrouwelijk! X

  • Malou
   Auteur
   24 mei 2017 / 10:52

   Dankjewel lieve Femke! Superleuk om te horen! <3

 6. 24 mei 2017 / 12:19

  Wat een mooie foto’s! Ik vond mijn tweede gaatje volgens mij ook wel meer pijn doen, alhoewel.. Ik was 6 bij mijn eerste oorgaatje en 11 bij mijn tweede, dus héél veel weet ik daar niet meer van haha.
  Roos onlangs geplaatst…Hotspot Utrecht: Beers & BarrelsMy Profile

  • Malou
   Auteur
   24 mei 2017 / 19:24

   Oh, dat is best jong! Heb je nog meer dan twee gaatjes? Lijkt mij zo leuk namelijk!

 7. 24 mei 2017 / 17:49

  Wat een mooi jurkje! En wat gaaf dat je je tweede gaatje hebt laten schieten. Ik heb dat vorig jaar ook laten doen en ik ben er nog steeds superblij mee <3.

  • Malou
   Auteur
   24 mei 2017 / 19:25

   Jaa, dat snap ik goed! Ik kan niet wachten tot ik het oorbelletje kan wisselen.