Dad sneakers van Fabs Shoes tussen de vallende blaadjes

Dad sneakers van Fabs Shoes tussen de vallende blaadjes

Hi meiden! Degenen die mij al langer volgen weten natuurlijk dat ik best wel een meisje-meisje ben en eigenlijk altijd jurkjes, rokjes en hakken draag. Soms vind ik het ook leuk om een keer iets ‘stoerders’ te dragen, zoals deze outfit, maar eigenlijk ga ik bijna nooit voor sneakers. Daarom wist ik heel lang niet zo goed wat ik nou vond van dad sneakers – iets voor mij of niet? – maar toen Fabs Shoes een winactie had besloot ik toch maar mee te doen. En guess what, ik won! Vandaag show ik jullie mijn legergroene dad sneakers.

Legergroene dad sneakers van Fabs Shoes

Fabs shoes, Pinned-by-K, dad sneakers, bos, herfst

De winactie die Fabs Shoes organiseerde was samen met pINNED by K, dus je kreeg er ook nog legergroene buttons bij en superleuke panterprintsokjes. Ik vind die sokjes echt GEWELDIG bij de sneakers, op de een of andere manier staat het zo goed bij elkaar!

Dad sneakers zijn natuurlijk super chunky en ik vind dat eigenlijk best wel tof. De versie die ik ontving is legergroen met grijs, dus ook weer niet super opvallend, maar wel echt mega stoer! Ze zijn echt met alles te dragen, maar ik combineer ze denk ik toch het liefst met een jurkje voor die vrouwelijke vibe 😉

Gek op de rode bomen en vallende blaadjes

Fabs shoes, Pinned-by-K, dad sneakers, bos, herfst

Samen met mijn zusje ging ik op zaterdagochtend naar het bos. Het was zó mooi, extra mooi door de zon die door de bomen scheen! Vorige week konden jullie natuurlijk ook al herfstfoto’s zien, maar ik krijg er geen genoeg van – sorry not sorry. Het perfecte moment om mijn sneakers te fotograferen natuurlijk!

Zoals ik al zei had ik de sneakers gecombineerd met panterprint sokjes en toevallig heb ik een vest in ongeveer dezelfde kleur en patroon. Ik heb deze blanket ooit gekocht in Apeldoorn en vind ‘m nog steeds zo leuk! Verder wilde ik de schoenen gewoon laten shinen, dus ik heb het simpel gehouden met een lichtgrijze slip dress en zilveren sieraden.

Wat ik draag

Grijze slip dress – H&M
Bruine blanket – onbekend | look-a-like
Panterprint sokjes – pINNED by K | €12,49
Dad sneakers – Fabs Shoes | €49,99

Fabs shoes, Pinned-by-K, dad sneakers, bos, herfst Fabs shoes, Pinned-by-K, dad sneakers, bos, herfst Fabs shoes, Pinned-by-K, dad sneakers, bos, herfst

Héél andere outfit dan ik normaal draag, vinden jullie ook niet?! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en vooral hoe jullie de dad sneakers vinden!

Heb jij al dad sneakers?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 Reacties

 1. 22 november 2018 / 07:23

  Gave sneakers zo en ook een leuke stoere outfit! Sowieso echt heel gaaf dat je die sneakers gewoon hebt gewonnen! Mazzelaar! 😀

  • Malou
   Auteur
   22 november 2018 / 11:32

   Ja tof he! Had ook echt niet verwacht dat dat zou gebeuren, lucky me! 🙂