Recente artikelen

 • Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller

  Een goddess in de Doutzen collectie van Hunkemöller
 • De mooiste kanten lingerie van LASCANA

  De mooiste kanten lingerie van LASCANA
 • Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!

  Win | Ontwerp en bedruk je eigen kleding!
 • Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

  Springvibes • bloemetjesjurkje van My Jewellery

Outfit | Denim in de leukste straatjes van Utrecht

Outfit | Denim in de leukste straatjes van Utrecht

De allerliefste en allerleukste outfitfotograaf die ik ken is Marieke. Zij maakte laatst al de prachtige Golden Hour foto’s en ook deze shoot is door haar gedaan! Eind maart ging ik voor het eerst bij haar logeren in haar studentenkamer in Utrecht. We aten een heerlijke salade, gingen nog wat drinken in de stad en lunchten de volgende dag op de Oude Gracht (al deden we ook andere dingen dan eten en drinken). Het was heerlijk weer en dus gingen we op zoek naar een mooi steegje in Utrecht om mijn denim jasje vast te leggen. Die vonden we! En het is nog een unieke ook, want alle bewoners waren héél verbaasd om bloggers aan te treffen in hun straat…

Eindelijk een denim jasje

Utrecht, fotoshoot, denim

Toen ik kleiner was, had ik een spijkerjasje dat ik altijd droeg. Tot mijn grote spijt groeide ik daaruit en daarna heb ik jaren niks meer van spijkerjasjes willen weten. Ik vond ze veel te stoer en niet vrouwelijk. Na een tijdje begon ik die van mijn zusje stiekem weer leuk te vinden en langzaam begon ik weer te kijken naar denim jasjes in winkels. Telkens vond ik ze niet leuk genoeg voor de prijs en liep ik met lege handen de deur uit. Tot ik bij de sale in de H&M in Arnhem een spijkerjasje vond voor €15,00. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik kocht het denim jasje in maat 38, zodat ‘ie een beetje oversized zou vallen. Het jasje heeft trouwens knoopjes, maar ook een rits, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Supergoede koop, toch?!

Lentedagen in leuke straatjes

Utrecht, fotoshoot, denim

Het was even zoeken naar een leuk straatje in Utrecht, maar uiteindelijk vonden we er eentje vlakbij Bagels & Beans. Leuke ouderwetse lantaarns, héél veel mooie planten en prachtige donkergroene kozijnen. Tussendoor kwamen er regelmatig mensen uit hun huis, die verbaasd waren om bloggers aan te treffen in hun straat. Ze zeiden dat er regelmatig mensen waren die foto’s maakten van de straat, maar nooit van mensen ín de straat. Best wel grappig dat wij dus de eerste bloggers waren die dit leuke straatje ontdekten! Utrecht is sowieso zo’n mooie stad, stiekem vind ik het jammer dat ik niet daar ingeloot ben…

Ondanks dat het best wel warm was op de dag van deze fotoshoot, draag ik een wollen rok. Ik heb deze rok twee jaar geleden gekocht op het NSMBL festival en ik heb oprecht géén idee van welk merk het is. Er zit namelijk geen label of iets in… Er hoorde in elk geval ook een trui bij, die ik niet heb gekocht en waar ik nu spijt van heb. Dus als iemand het merk weet, ik hoor het graag! Verder draag ik deze gestreepte body van ASOS en mijn oorbellen van By Bjor.

Utrecht fotoshoot, denim Utrecht, fotoshoot, denim

Wat ik draag

Denim jasje – H&M | Look-a-like
Gestreepte body – ASOS | Look-a-like
Wollen rok | Look-a-like
Witte All-Stars – Converse | €70,00
Oorbellen – By Bjor | Look-a-like

Utrecht, fotoshoot, denim Utrecht, fotoshoot, denim Utrecht, fotoshoot, denim Utrecht, fotoshoot, denim

O, wat ben ik blij met deze foto’s! Ik heb wel een beetje een buikje in deze rok (oeps), maar laten we dat maar lekker negeren. Hopelijk kan ik Marieke snel overhalen om weer mooie plaatjes van mij te schieten!

Wat is jouw favoriete jasje?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

41 Reacties

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:28

   Inderdaad, een spijkerjasje past echt overal bij! En een jurkje wordt er gelijk minder ‘netjes’ door, ik vind het zo leuk.

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:29

   Dankjewel! Meestal draag ik ook vesten eigenlijk, maar soms vind ik zo’n jasje wel heel tof.

 1. 7 mei 2017 / 08:56

  Wat een tof jasje, stoer en toch vrouwelijk! Helemaal in combinatie met de rok. Utrecht is een van mijn favoriete steden om te winkelen.

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:29

   Dankjewel Jonna! Ik heb zelf ook altijd het gevoel dat een rok en een spijkerjasje goed samen gaan. Ik ben ook gek op Utrecht!

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:30

   Jaa, ik was zo blij toen we het steegje vonden haha! Echt een heel schattig plekje.

 2. 7 mei 2017 / 09:32

  Je ziet er onwijs leuk uit in je outfit! Ik vind het spijkerjasje je ook echt heel leuk staan. 😀 Zeker in combinatie met die rok! En de locatie… gewoon super tof! Grappig dat de bewoners daar verbaasd waren om jullie zo te zien shooten haha. Zulke straatjes zijn zó fotogeniek. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Photo Diary #102 | Meloen ijs, pizza-date & doen wat kanMy Profile

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:30

   Dankjewel Sandra! Gek hè, ik dacht ook dat die bewoners wel elke dag bloggers aan zouden treffen in hun straatje eigenlijk.

 3. 7 mei 2017 / 09:47

  Ik heb een spijkerjasje dat al een paar jaar oud is, maar het blijft heerlijk dragen.
  Een wollen rok? Kriebelt dat niet!? Ik kan wol niet aanraken, dan wordt ik gek!
  Al met al vind ik het een toffe combinatie, zelf zou ik het niet bedacht hebben.
  Yustsome onlangs geplaatst…Haarzorgen | ‘mam ik heb weer roos’ | ElviveMy Profile

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:31

   Ja ik denk dat een spijkerjasje ook echt een investering is, want het blijft superlang goed! En nee, kriebelt helemaal niet haha. Het is dan ook geen puur wol gelukkig 🙂

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:32

   Ohhh gelukkig maar ;’) vind deze rok altijd een beetje confronterend. Ik vind dat ook heel leuk, gaan we snel doen!

 4. 7 mei 2017 / 11:30

  Wat een leuke outfit! En ik vind trouwens dat je helemaal geen buikje hebt in die rok, hoor. Je kan het heel goed hebben!
  Demi onlangs geplaatst…NEW IN: PINK SUEDEMy Profile

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:32

   Ah wat een lieve zelfvertrouwen-boostende reactie Demi! Dankjewel <3

 5. 7 mei 2017 / 14:02

  Mooi gecombineerd! Ik had precies hetzelfde met spijkerjasjes, veel te stoer en niet vrouwelijk genoeg.. Toevallig heb ik er vorig jaar ook één gekocht, nog niet aan gehad. Maar dat moet ik wel echt gaan doen.
  Roos onlangs geplaatst…Jessy’s life in pictures #7My Profile

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:34

   Oh dus jij werd niet gelijk heel enthousiast van die jasjes? Snel gaan dragen hoor, ik denk dat je gelijk overstag gaat, haha!

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 20:34

   Ja, zo tof zijn ze! Jammer dat ik dat niet eerder heb ontdekt eigenlijk.

  • Malou
   Auteur
   7 mei 2017 / 22:40

   Dankjewel Gea! Tof ook dat je de rok zo leuk vindt 🙂

 6. 8 mei 2017 / 08:12

  Wauw wat een mooie foto’s en outfit! Ik heb een spijkerjas in m’n kast liggen maar die heb ik een beetje verwaarloost. Na deze outfit ga ik hem zeker dragen! En niks buikje, onzin! Wat heb je een prachtig figuur Malou. En ik ben echt jaloers op je volle haren!
  Claire onlangs geplaatst…Haar verven met natuurlijke haarverf van ColourWellMy Profile

  • Malou
   Auteur
   8 mei 2017 / 19:09

   Ohhh yes nu word ik een echte influencer. Spijkerjacks zijn zo tof! Weer zo´n lieve, zelfvertrouwen-boostende reactie. Dankjewel Claire <3 en jaloers op mijn haren?! Hallo kijk naar je eigen pretty rode lokken!

  • Malou
   Auteur
   8 mei 2017 / 19:10

   Dankjewel Sija! Die rok vind ik zelf stiekem ook nog steeds zo tof. En wat leuk, precies hetzelfde spijkerjack?

  • Malou
   Auteur
   8 mei 2017 / 19:10

   Thanks Marleen! Ik ben verliefd op die rok. Utrecht is zo´n leuke stad inderdaad!

 7. 8 mei 2017 / 23:18

  Zeker mooie foto’s! Juist met dat buikje (?), want dat maakt jou jou. En ook bijzonder, want niet alles is perfect. Ik heb ook wel eens dat ik op foto’s iets zie wat in het echt bijna niet zichtbaar is.
  Leuk straatje ook, ik vind je look ook helemaal leuk! x Josine
  Josine onlangs geplaatst…Sunday Stories: de kleine dingenMy Profile

  • Malou
   Auteur
   9 mei 2017 / 11:41

   Ja, daar heb je gelijk in! Ik zou ‘m ook niet kwijt willen, haha 🙂 Grappig hè, dat foto’s zulke andere dingen naar voren halen. Dankjewel Josine <3

 8. 20 juli 2017 / 21:47

  Ik ben dus ook echt obsessed met me spijkerjasje, dus ik snap je helemaal!
  Ik snap dan ook dat je hem echt niet kwijt wilt whaha!
  Super mooie foto’s trouwens, ik vind mezelf op dit soort foto’s altijd een beetje awkward maar jij staat er goed op!
  Dat rokje is trouwens ook echt super tof!

  Ik ben hier nieuw, maar ga je zeker volgen! Je blog ziet er echt leuk uit!

  Liefs,
  RositaElise
  Rosita Elise onlangs geplaatst…NEW: Cowboysbag the bag mini + purse smardenMy Profile