Outfit | Converse jurkje en leopard loafers in het Haagse Bos

Outfit | Converse jurkje en leopard loafers in het Haagse Bos

Mijn vriendje is niet dol op fotograferen. Of in elk geval is hij duidelijk geen blogger. Hij vindt het niet heel begrijpelijk dat ik altijd eten wil fotograferen voor ik het opeet en dat ik als wij samen naar een stad gaan van alles foto’s maak. Ik had de hoop dat hij ooit outfitfoto’s van mij zou maken dus een beetje opgegeven, maar toen kocht ik een nieuwe camera. En toen hij die eenmaal in zijn handen had, was hij verkocht. Vorige week sliep ik bij hem in Den Haag, keek ik hem met puppyoogjes aan en vroeg of hij even met mijn camera wilde spelen. En ineens wilde hij wel outfitfoto’s maken! Hij bedacht zelfs de mooie locatie: het Haagse bos.

Mijn Converse jurkje

Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit

Toen ik in de eerste zat, ging ik met mijn ouders naar een kledingwinkel voor mij. Kieskeurig en onzeker als ik als eersteklassertje was, wilde ik eigenlijk alleen maar strakke, korte en subtiel gekleurde kledingstukken. Mijn ouders vonden een heel ander jurkje dan ik leuk en om maar van het ‘gezeur’ af te zijn kocht ik het jurkje. En nu, zeven jaar later, bedank ik ze op mijn blote knieën. In de vierde ben ik begonnen met het dragen van dit jurkje en nu wil ik ‘m niet meer kwijt. Nog steeds ziet ‘ie er heel mooi uit en hij is gewoon lekker subtiel, maar toch stoer. In de winter draag ik er een trui over, dan is het een leuk grijs rokje. Of met een skinny, is het een leuke top! Bovendien ben ik fan van Converse, dus ik wil ze best wat gratis reclame geven.

Leopard loafers in het Haagse Bos

Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit

Ik was nog nooit eerder in het Haagse Bos geweest, maar wat is het mooi! Prachtige groene bomen, een groot meer, kleine beekjes en natuurlijk Huis Ten Bosch in het midden van het bos. En dat allemaal in de stad, vijf minuten fietsen van het huis van mijn vriendje! Op deze warme dag droeg ik weer mijn denim jack. Ik begin echt onafscheidelijk van dat ding te worden! Ik vind ‘m gewoon ideaal, je kunt het bij alles dragen en het maakt een outfit gelijk stoer. Ook draag ik mijn nieuwe leopard loafers. Niemand vindt ze echt mooi, maar ikzelf wel. Hoe kun je de pointy toe en de veters nou niet leuk vinden?! Zelf ben ik best wel fan van deze outfit, het is casual, maar toch vrij uniek door de schoentjes en het jurkje.

Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit

Wat ik draag

Denim jasje – H&M | Look-a-like
Grijs jurkje – Converse | Look-a-like
Leopard loafers – Sacha | €39,99

Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit Converse, leopard, Haagse Bos, Outfit

Nadat we deze foto’s hadden gemaakt, hebben we nog lekker een rondje gelopen door het Haagse bos. Dat was echt zó heerlijk! Ik heb nog heel veel foto’s gemaakt in het bos zelf, wát is het mooi daar. En mijn vriendje vond het foto’s maken stiekem best leuk. Het was een fijne dag!

Draag jij ook weleens kleren met een logo?

Malou x

Volg:
Deel mijn artikel op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

27 Reacties

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 10:49

   Mooie plek is dat hè! Ik vind het Haagse bos echt prachtig.

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 10:49

   Dankjewel lieve Romy! Ik vind het jurkje stiekem ook nog steeds heel leuk.

 1. 8 juni 2017 / 08:39

  Het staat je erg leuk, hier moet de kledingkast straks echt vernieuwd worden. Maar dat zal dan vooral kleding zijn die met elkaar te combineren valt, en lekker zit! Want dat laatste vind ik altijd zo belangrijk. Maar wordt nog even wachten tot de zwangerschapskilo’s er af zijn. Anders is het zo zonde he!
  Anna Maria onlangs geplaatst…Juni | Zaaien, planten en eten.My Profile

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 10:50

   Dankjewel Anna Maria! Het lijkt me heel fijn dat je straks weer lekker allemaal leuke kleren kunt gaan kopen. Lekker zittend vind ik ook heel belangrijk, ik ben ook heel erg blij met dit jurkje, die zit goddelijk!

 2. 8 juni 2017 / 08:46

  Wat een mooie outfit! Herkenbaar dat je ouders een andere definitie van mooi hebben als je jong bent haha. Maar gelukkig heb je geluisterd want het jurkje is heel tof! Lief dat je vriendje outfitfoto’s wilde maken.

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 10:51

   Jaa ik ben ook zo blij met dat jurkje! Ik ben mijn ouders dankbaar dat ze hebben doorgeduwd.

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 10:52

   Ja, stom is dat hè! Als je kledingstijl dan weer verandert krijg je spijt…

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 12:46

   Ik hoop het wel, ja, hij heeft de smaak nu te pakken! Dankjewel 🙂

 3. 8 juni 2017 / 16:59

  Het jurkje staat je erg goed! leuke outfit foto’s heb je gemaakt

  • Malou
   Auteur
   8 juni 2017 / 20:26

   Dankjewel Rachel! Heel lief van je!

  • Malou
   Auteur
   9 juni 2017 / 11:51

   Dankjewel! <3

  • Malou
   Auteur
   9 juni 2017 / 13:30

   Dankjewel Kayla, ik ben ook blij met deze outfit!

 4. 9 juni 2017 / 20:52

  Complimentje aan je vriend, toffe foto’s jongen! En je mag vaker met zulke toffe ideetjes komen! Het jurkje is echt leuk, voor een jonge meid als jij… Ik zou het nog wel dragen, maar dan als tuniek denk ik met een strakke jeans en sneakers.
  De schoenen vind ik supertof, wrauw! Helemaal mijn smaak!
  Yustsome onlangs geplaatst…Fashionlover | Grijze komozak of stylish jurkje? | FashionMy Profile

  • Malou
   Auteur
   9 juni 2017 / 22:13

   Ah, dat vind ‘ie vast leuk om te horen, haha! Dankjewel Sonja, superlief <3 zoals jij beschrijft draag ik het inderdaad ook graag!

  • Malou
   Auteur
   9 juni 2017 / 22:14

   Ja, tof zijn ze hè?! En ze lopen supergoed en zijn helemaal niet duur. Nieuwe faves!

 5. 9 juni 2017 / 23:12

  Hoe leuk is dat jurkje! En ja, ik draag ook weleens shirts met een logo 🙂 Ik heb 3 shirtjes van Adidas (geen sport shirtjes ofzo, wel echt om op normale dagen te dragen) met een groot logo erop, maar dat is eigenlijk het enige merk waarvan ik dat heb, haha 😉
  Eva onlangs geplaatst…Aliexpress aankopen en miskopen (+ review)My Profile

  • Malou
   Auteur
   10 juni 2017 / 22:34

   Dankjewel Eva! Adidas heeft altijd mooie shirts vind ik.

  • Malou
   Auteur
   13 juni 2017 / 00:01

   Dankjewel Sammie! Soms draag ik het met mijn All Stars, dan ben ik een wandelend reclamebord!